Отговори
# 15
 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75
и аз ще позамета малко ,че ще имам нужда от прашец по-бързо да се оправят нещата при мен и пак да съм бременна .
 Hug

Честита баба Марта !

# 16
Честита Баба Марта!!!  Дано има много бебенца в новата тема!

# 17
Честита Баба Марта!

# 18
  • София
Честита Баба Марта и от мен Simple Smile.
Живи и здрави, бели и червени с много бебенца .
Взимам си и аз малко от прашеца, че и на мен ми е нужен този месец Simple Smile.

# 19
Честита баба Марта! И много нови здрави бебенца да има. И аз да събера малко прашец че ще ми трябва. newsm28 newsm75

# 20
Запис и от мен .... да по събера и аз малко  newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75 newsm75
Честита Баба Марта! Бъдете живи, здрави, бели и червени и винаги засмени, във вас да блика щастие и любов! Пролетта да озарява с обич сърцата ви и с усмивки лицата ви! Много късмет,сбъднати мечти и прекрасни моменти на всички !!!

# 21
  Animal Snail
Честита Баба Марта! Пролетно настроение!
  bouquet

# 22
Хайде, дано щъркелите ни накацат скоро всичкиииии!
желая ви много пролетно настроение и най-желаните бебоци във вашите ръце Simple Smile

# 23
  • София
Честита Баба Марта на всички! Здраве и късмет!

# 24
Честита Баба Марта!
Пожелавам ви да  сте здрави и едно голямо ято щъркели да премине от тук и да има много бебенца  bouquet

Аз не съм писала в темата - но съм пациент на клиниката, при д-р Стаменов. Проблемът е разкрит и дигностициран - миоми, едната голяма и пречеща за бебе. Предложи ми 2 варианта.
Избрах този с миомектомия,после пазене 6 месеца и тогава опит за бебе.
Имам запазен час за операция на 7 март, доктора каза, че мога да мина по здравната каса, а доколкото разбирам не мога......в момента всъщност изобщо не съм наясно.......правят ли се някои манипулации, които минават по касата????? и ако не - колко би струвало цялото това чудо?
 Момичетата на телефните не ми дават точна и ясна информация. Казват, че всеки момент щели да сключат договор.........Аз определено не мога да си позволя да плащам точно сега, ако сумата е голяма.
За цветна снимка с упойка ми взеха 270 лв, за ПКК - 27 лв.
Бихте ли ми споделили вашия опит, Благодаря ви много....

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 10:52 от Гея

# 25
# 26
Здравейте, имам един такъв въпрос каква е процедурата, днес ми е 15 ден след трансфер, ходих на кръвен тест за бременност и резулатата ми е 424 HCG в лабораторията на клиника Надежда, от там ми казаха, че резултата ми е отличен. Въпроса ми е трябва ли да повторям пак изследването и кога да си запиша час за д-р Стаменов? Благодаря ви момичетата. Успех на всички и дано всяка от нас стигне до мечтата си EFP newsm30. Честита Баба Марта на всички дано ни донесе здраве и много ..... stork-boy stork-girl newsm30 preggo

# 27
  • София
Ivanovaus, няма нужда от повече тестове, запиши си час за след десетина дни за преглед.

# 28
Честита Баба Марта на всички мами и кандидат мами!
А на Ivanovaus едно хубаво "Честито" и лека бременност  preggo

# 29
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Желая много здраве и успехи на всички ни.

Общи условия

Активация на акаунт