Отговори
# 60
момичета, вчера пуснах смс на доктор Стаменов за резултат от биопсия, но не ми отговори, днес сутринта отново пуснах, но пак нямам отговор  newsm78 Моля за идеи да разбера резултата, без да изглеждам нахална,  Embarassed
Първо се обаждаш на секретарките ( не за часове, а от администрацията) и ги питаш дали е готов резултата. Ако ти кажат, че е готов, ще помолиш да го занесат на док. Малко по-късно пак му изпращаш sms. При мен досега
е било все така (само за миналата година имам 4 поредни биопсии). Успех!!!

благодаря ти, така ще направя  Hug

мерси за отговора пупи
имам още една идея - можеш да дариш кръв и пак ги правят безплатно, чака се седмица, но 150 лв. са си много пари за мен и си заслужава  Simple Smile аз поне така направих преди процедурата

# 61
Вчера бях на преглед за проследяване за замразен трансфер, 11 ден от цикъла. Д-р Персенска ми каза да отида утре да ми поставят лекарство в матката. Някой знае ли подробности за тази процедура, как минава, колко струва?

# 62
Вчера бях на преглед за проследяване за замразен трансфер, 11 ден от цикъла. Д-р Персенска ми каза да отида утре да ми поставят лекарство в матката. Някой знае ли подробности за тази процедура, как минава, колко струва?
На мен са ми слагали "ембрио блу" преди трансфер май така се казваше , наричат го понякога "лепило".. среда за подобряване на имплантацията.. но дали е същото за което те викат незнам  Peace

# 63
  • София
на мен ми взеха 50 лв. за лекарство, но това беше още в старата сграда. Може сега да има повишение. Иначе за секунди го поставят- нищо не се усеща.

# 64
Да д-р Персенска ми каза, че процедурата е като трансфера, трябва да съм с пълен мехур, само това разбрах.

# 65
телефоните на клиниката на първа страница май вече не са всички актуални  newsm78 сега звънях на 9655711 и ми се обадиха от Малинов

# 66
Момичета, кажете как се прави редакция, за да добавя новите телефони  newsm78

# 67
  • София
може да редактираш до 24 часа след пудкането н а темата, сега варианта е да пишеш на модератор да поправи.

# 68
пфффф  ooooh!

Ок, във facebook постват и нови телефони:
02 4417973 - ЗА РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯ, СПРАВКИ ЗА БОЛНИЧНИ И АДМИНИСТРАТИВНИ ВЪПРОСИ
0885 778141 - ЗА ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ В ГРАФИКА (може да проверявате дали има закъснение в графика за провежданите прегледи за деня)
0882 412476 - ЗА ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С РАЖДАНЕТО В МБАЛ "НАДЕЖДА"

Моля, тези които са звъняли в новата клиника и знаят и други актуални телефони, както и кои вече не са актуални да пишат за да драсна на модератор да направи корекция   Simple Smile

# 69
момичета, вчера пуснах смс на доктор Стаменов за резултат от биопсия, но не ми отговори, днес сутринта отново пуснах, но пак нямам отговор  newsm78 Моля за идеи да разбера резултата, без да изглеждам нахална,  Embarassed
Първо се обаждаш на секретарките ( не за часове, а от администрацията) и ги питаш дали е готов резултата. Ако ти кажат, че е готов, ще помолиш да го занесат на док. Малко по-късно пак му изпращаш sms. При мен досега
е било все така (само за миналата година имам 4 поредни биопсии). Успех!!!

и това пробвах  #Cussing out едното момиче от регистратурата беше много любезно, каза да се обадя след 10 минути и резултата беше готов, помолих я да го предаде на доктора, а тя ми каза, че трябва да говоря с колежката й, която категорично отказа да занесе резултата на док, а много грубо ми каза да си запиша час за коментар, въпреки че й обясних, че уговорката е с смс. Думите й бяха, че не само аз съм от далече, а резултатите от изследванията се получават по този начин - чрез записване на час за коментар  Shocked На всичкото отгоре час ми дадоха за след 2 седмици, защото били започнали да работят по фонда и няма свободен час Cry Е до тогава вече ще полудея. Не разбирам, защо да чакам 2 седмици още, да отида до София, да чакам поне 3 часа след обявения час, само за да разбера резултат от изследване!?!?

# 70
Напиши това на смс на доктора.
Според мен не е редно да биеш стотици км. за две изречения.Никой не му падат от небето парите.

# 71
  • Sofia
puppii , и според мен е добре пак да напишеш смс на лекаря, който ти е правил биопсията, като обясниш, че от регистратурата са ти отказали, но вашата лична уговорка е друга и да пътуваш само за един резултат е трудно.

# 72
  • София
pupii здравей, от мен съвет не го мисли повече. аз когато я правих се обаждах , но пак така имах трудност да ми дадат резултат и направо оставих за когато имам следващ преглед . Тя биопсията ако е хубава е добре, а дори и да не е много хубава това не е проблем, защото ти слагат едно лекарство преди трансфер и така. Не се притеснявай какъв е резулата и недей да биеш толкова път само за това. Направо като си идеш следващия път на преглед и му припомни да я погледнете.

# 73
пупи,ако с смс-си не стане почвай да звъниш на доктора правил биопсията,не може така да се тръшкат пари по пътищата щото видиш ли секретарката не била на кеф,егати

# 74
Пупи, както споделих, д-р Перси ми каза, че няма смисъл по-рано да си разбирам резултата... аз бях 1 ден след тебна биопсия.
впоследствие момичетата от форума за биопсии и промивки ме увериха, че наистина е така, защото:
- ако е добра, правим ЕЦ и си отивам на 7-8 ден за порсдледавяне
- ако не, слагаме лекарство, което е след тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт