Пролет вече наближава, януарче рано става! (47)

• 29 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • в Надежда-та
Ети честита Ви годишнина  bouquet Кво да ти кажа....поне ТМ се е сетил, ние миналата година с ММ и 2-та забравихме Mr. Green  аз се сетих 3 месеца след това Crazy Нещо тая дата не мога да си я вкарам в главата....

За болестите в ДГ, хич не се ядосвам вече. Ядосвах се с Ники 1 и 2-та година, сега ще стане 4-та група нищо не се е променило от яслата, все има някое кашлящо или подсмърчащо Tired Да е жив и здрав ММ и да може да ни издържа, че не ми е ясно кога бих тръгнала на работа, като няма кой да ги гледа Confused

# 601
бубе, много ясно, че ще се променят времената! "и това ще мине" Wink (http://kifla.bg/archives/11162)
сигурна съм, че скоро и вие ще имате второ детенце, а и сте младиии, не като някои от нас дъртаняни Laughing Laughing Laughing

# 602
бубе, много ясно, че ще се променят времената! "и това ще мине" Wink (http://kifla.bg/archives/11162)
сигурна съм, че скоро и вие ще имате второ детенце, а и сте младиии, не като някои от нас дъртаняни Laughing Laughing Laughing

ще ти дам аз на теб един дъртанян!  Joy  Елч, душицо,  Hug!

Момичета, прави сте! Супер са бебетата, ама имат един дефект - много бързо порастват...  Wink

# 603
Тъкмо си мислех за тия здравни досиета дали няма шменти капели и прочетох поста на Пепитка.  newsm78 За тоя код лично до касата ли се ходи?

Емили, като те прочетох за бащата на болното дете.  TiredАко бях там когато се е изказала сестрата за детето с Т щях да му скоча на бой на оня баща.  #Cussing out
Не знам дали се променят децата като пораснат, но аз бях много кротка и не се обаждах, обаче откакто родих станах много агресивна откъм разни несправедливости. Не знам самочувствие ли ми дойде, някакъв синдром ли. Преди не съм имало проблем ни в работа, ни с хора, много ме харесваха навсякъде, защото... си мълчах. Сега си изказвам мнението свободно.

Книга за препоръчване: "Бойният химн на тигрицата майка". Невероятна книга за китайка родена в САЩ и методът и на възпитание на двете ѝ дъщери музикантки. Смесен брак с американски еврейн. Чете се на един дъх. За китайците няма второ място, всичко се дава за да си първи. Обаче тигрицата майка си намира майстора в лицето на втората си дъщеря.  Wink Стигнала съм до заключението че едни се раждат лесно управляеми, хайде насочвани, а други инати до дупка и нищо не е в състояние да им повлияе особено. Майката се назовава сама себе си тигрица,  защото е родена в годината на тигъра в която са родени и нашите деца.  Hug

# 604
Хей, момичета, къде сте? Hug

ЕлчHug недей така, че ако вие сте дъртаняни, аз съм абсолютна пенсия....
Как е зъбчето на Дара?

Момичета, прави сте! Супер са бебетата, ама имат един дефект - много бързо порастват...  Wink

Laughing Laughing Laughing

Когато родих Сами, моята приятелка започна да навива мъжа си за трето, казвайки му "Виж колко е сладко да си имаш бебенце..." А той и отговори - "Ми и то ще порасне, няма да е все бебенце....".
Това на шега, тя много искаше трето, но той не искаше защото вече сме били стари за деца. Mr. Green

Стискам палци на всички бебеправещи!!! Heart Eyes

Уж времето щеше да се оправя, пак нещо сдухано ми се вижда...
Към 10 часа някъде, както бях при шефа и изведнъж чувам как стъклените чаши започнаха да звънтят...и поглеждайки щорите, видях как въженцата се люлеят...стори ми се че има земетресение и се уплаших доста...Нищо не пишеше из новините... newsm78

Калифорния
той и ММ беше готов да се разправя, ама аз го спрях, че да не почнат после да тормозят Сами...знам ли ги...ще се обидят 100 %.

# 605
За старите............ Да не говорим а. Просто сме поумнели Елч Joy
Ако нещата се случваха както аз ги исках сега на 33 щях да имам поне две деца, но....... Имам вики и благодаря на Бог за нея / нищо че ме ядосва от време на време Joy/
Взех изследванията на дребното и по кръвни всичко е ок. Само дето хемоглобина е  117 а преди беше 128. Явно нещо режима не е добре. но в нослето се изолира Стреп- пнеумоние. единични . Док каза че нямало нежда отАБ , аз не се и натискам де. Някой сблъсквал ли се е с подобно чуда. Четох и май ще и изпиша хомеопатия newsm78

# 606
Фея, дано по-бързо се оправяте. Аман от тези АБ и лекарства.

Бубе, ще се наредят нещата. Ти сега търсеше ли работа пак?

Калифорния, баба ми ми разказваше веднъж, че и майка ми на млади години била една добра, свита. Обаче  след като родила е престанала да бъде такава. Коренна промяна.

Аз днес бях да си чистя лицето, утре ще ходя на кола маска. Да се почувствам малко и аз човек.  newsm03 .  А така ме е налегнал сънчо. Да не ви разказвам. Сега пак откарах един час с Калоян, ама звъннаха на звънеца и се събудих. А и вечер направо права заспивам. Мислех, че и този симптом ще отшуми, ама май ще трябва още да изчакам.

# 607
Амнезия  Hug

Чета ви но нещо не ми се пише  Embarassed

Heart Eyes хубава вечер и здраве от нас.

# 608
офф, стиснете, моля ви, по едни (а може и по повече) палци за утре, че мечтата ми пак ми се изплъзва през пръстите Sad((

емили
, зъбчето на дара все още е криво и се клати. аз се опитвам да се самоубедя, че малко се е прибрало, ама дали е така не съм много сигурна Simple Smile иначе междувремеменно й изби още един кътник и останаха само 2!

# 609
  • София
Елч, много силно стиснати палци от мен  Hug Дано се задържи зъбчето на Дара!

Калифорния, и аз се забелязвам напоследък, че проявявам голяма нетърпимост към хорската лошотия и глупост. Не знам дали е от раждането. По-скоро се дължи на това, че съм си вкъщи и имам възможността да общувам само с хора, които са ми приятни и когато на мен ми е приятно. Отвикнала съм от всякаква форма на лицемерие, интригантство и лошо отношение, и когато ми се наложи да се сблъскам с такова нещо, ми се струва много по-противно, отколкото преди. Затова и реагирам остро на някои не чак толкова фрапиращи за останалите хора неща. Да не говорим пък колко лоша ставам като ме налегне ПМС  Crazy

Нощни, радвам се, че се включи  Hug

Малко добри новини буквално от кухнята на детските ясли и градини в София - от септември започват да готвят по нов рецептурник, който е много по-добър от стария. В менюто ще присъстват повече плодове, зеленчуци и риба, месото ще бъде основно пилешко, пуешко, заешко и телешко. Намаляват използването на брашно и захар, за сметка на това въвеждат употребата на зърнени храни като елда и просо. Забранява се използването на маргарин, сладка, конфитюри и течен шоколад Simple Smile.

# 610
Елч Hug много,много стиснати палчета от мен,мила!

# 611
# 612
Зън, страхотна новина, благодаря ти! ( дано им се получи, че едва ли ще издържа още една учебна година да я храня сутрин у дома, за да не се тъпче в градината с хляб и гадости)

Елч, не се взирай, ще стане! Пожелавам ти го най-искрено, а и палчета стискам!
Бай дъ уей, не е ли това времето, по което е правена Дара?

Емили, смятам, че правилно си постъпила. За съжаление, разправиите рядко помагат, но често се изсипват на невинните главици на дечицата!
Как е Сами сега?

В тази връзка ми е трудно да се въздържа поне с вас да не споделя:
Откакто ходи на градина Снежана започна редовно да възкликва за куклите си, че са се наакали. Приех го нормално. Ужасих се обаче, преди три-четири дни, когато чух "Иии, насляла се е!" Shocked У нас такива думи не се употребяват, особено пред децата. Познайте откъде и от кого я е чула! #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 23:02 от Az i ti

# 613
  • В две тъмни очички
Добър вечер от мен..........или добро утро  Mr. Green

Мерси за подкрепата, девойки - от Вашите усти в Божиите уши!

Амнезия
, аз писах преди, но може да не си прочела. Не търся работа, т.к. помагам на моя много близка приятелка с нейната обучителна агенция. Общо взето взимам пари само на обученията, което е нищожно, но всичко това го правя с някаква перспектива , надявам се. Още повече, че това, което правим наистина ми харесва и го върша с огромно удоволствие. Така че се надявам да потръгнат нещата ...

Елч, дърти, дърти , колко да сте дърти, айде моля ти се. Еле пък ти или Буби, да не изброявам и тези дето са около моя набор. Хляб има във всички ни, само да искаме и всичко можем да направим  Mr. Green
А на тебе палчета стиснати и на ушите (въпреки , че там няма)  Heart Eyes

Аз и ти, Влади пък казва на куклите постоянно "няма да плачеш, спокойно, мама ще дойде", но ме втрещява тотално когато започне да ги бие и казва, че не слушат.

Вчера бяхме на обща родителска среща на цялото ОДЗ. Ще затварят двете сгради през летния период (юни-септември) заради спечелен проект енергийна ефективност. Та от 3 сгради ще обединят децата в 1 и помолиха всеки, който има възможност да не си води детето 3 месеца  Shocked Ще ме извиняват, ама няма как да се случи това. Да, опитвам се да бъда съпричастна и да си давам сметка, че има родители, които наистина не могат да си оставят децата в къщи, защото няма на кого и първо техните деца трябва да са с предимство, ама ..... колкото и егоистично да звучи, ако оставя Влади за такъв период от време означава, че последните 7 месеца, в които всяка сутрин ревеше са били напразни. Е, не мога да си го причиня на детето. Август ще я спра, т.к. тогава остава най-малко персонал, но юни и юли искат-не искат ще им я водя. добре че са яслени групи и тях не ги правят сборни. Обясниха ми, че в най-лошия случай ще ги съберат с вариант групата (тези които са преди тях).

Е, хайде целувки от мен, изчезвам да поспя малко, че до сега правих някакви ужасни таблици и диаграми щото обработвах обратни връзки от обученията. И започна да ми става едно омотано от цифри,цифри, цифри...........а уж съм икономист  Mr. Green Спокойна нощ и/или добро утро

Скрит текст:

# 614
Бебо, една моя позната се сблъска с пневмококов стрептокок изолиран от носа и беше много уплашена т.к. знаеше, как протече при марти. Но в носа е друго, а и те са ваксинирани. тя я заведе малката, тогава беше на 5мес. при Масларски, може би софийските мами са чували за него, той предписа аб капки в нослето- цилоксан. Те са всъщност очни капки. мисля, че рал имаха подобен проблем, но не съм сигурна дали помня добре, да минава  Hug

Зън, много точно, поне за мен си описала в поста си избирателността на контактите, която неволно си налагаме при едно по-продължително стоене вкъщи. И аз съм отвикнала от всякакви прояви на лицемерие, а скоро ще трябва да свиквам отново и мисълта за това ми е леко неприятна още от сега.
За дг и менюто там, при майка ми отдавна има промени в менюто, риба има задължително веднъж седмично, всяка сутрин в 10ч. има плод, както и на обяд, в закуските отдавна има въведени кисело мляко с мюсли, прясно с зърнена закуска, ашуре, но майка ми казва, че половината от децата не ядат плодове, а от закуските които изброих само второто се яде, при другите редовно децата си остават гладни  Simple Smile За това си мисля, че културата на хранене донякъде зависи и от родителите, казвам донякъде, защото има и деца, при които това не важи  Laughing

руми, аз точно това имах предвид, като писах преди време, че от отделни реплики човек може да разбере какво се случва в дг. Ивайла например си говореше на себе си преди време " ти си лоша Илайла" незнам колко често го употребяват там това, но е факт, че тя го употребява редовно. а за мен да се поставят подобни етикети е погрешно, но...това да е, по-важното е, децата да се чувстват спокойни там, а и от сега нататък все повече ще възприемат и учат неща от външната среда, така че кахъренето както се казва тепърва предстои  Laughing

Елч, мила, много стиснати палчета и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт