Ослабване без глад, може ли?

• 26 026
  • 443
  •   1
Отговори
# 435
Искам да се обърна към всички и да благодаря на тези , които участваха в анкетата и дискутираха темата.
Т.к. ще закрием темата искам да поканя тези които са гласували в следните групи:
да, направих го - 53 (40.5%)
да, бих пробвал - 23 (17.6%)
не, опитах и не стана - 21 (16%)

При интерес да се свържат с мен на лични за продължаване на дискусията. Simple Smile

# 436
  • София
Не си мислете,че под чадъра не можете да изгорите,можете и още как ooooh!
лично аз не се мажа на плажа,а преди да изляза от хотела,намазвам себе си и детето,мъжът ми пък хич не стои на слънце...него рядко го мажа,то не че аз стоя,но няли тичам след малкия напред назад,пък и обичам да плувам Mr. Green
За детето...бялата тениска не оправя нещата на плажа...аз все гледам да е на сенчица,открихме един разкошен плаж с огромни дървета,които хвърлят божествена сянка Heart Eyes
Ако няма сянка,задължително дрехи и шапка с  uv защита:peace:

# 437
  • SA
Лурдес , за деца аз много харесвам едни бански костюмчета, които виждам, че масово се носят тук:

То няма как детето да го спреш да стои под чадьр, а и мазилата се измиват при влизането вьв водата малко, или много.

# 438
  • София
Въпреки, че малко се измести темата  благодаря на всичи и особено на Cioccolata за включването по темата с вит. Д-то. Аз приемам вигантол също( без рецепта Wink ). Много рядко се излагам на слънчеви лъчи, на морета и басейни не ходя. А и като цяло малко ме страх с това слънце....Не искам да ви покажа с какви точки/лунички ми се осеяха ръцете след едно лято, в което просто по автобуси и разходки ходех с потници и къси ръкави(нормално, все пак е лято)........Не съм бабка да кажеш, а положението направо е страшно. От тогава лятото си мажа ръцете с фактор 30 и краката.........Не всеки път, но доста често. Та такам. Благодаря за инфото на всичко  bouquet
kameloth тези детски бански са страхотни  newsm10 Но не съм виждала в Бг такива........

# 439
  • Sofia
Аз съм виждала в магазините ТСМ и секънд хенд

# 440
...
Т.к. ще закрием темата ...
При интерес да се свържат с мен на лични за продължаване на дискусията. Simple Smile

не разбирам защо искаш да затвориш една толкова важна тема с полезна информация
такъв тип дискусия би трябвало да бъде отворена
поне според мен

по темата за слънцето
в града ходя с шапка лятно време, иначе лицето ми от луничаво става петнисто
на плаж сме по седмица годишно
мажем се със сериозен фактор и сме или под чедъра или за малко във водата
има и еко противослънчеви серии
аз напр ползвам:
http://www.lifebutiken.se/life/produkter/Solkram1/Eco_Cosmetics_ … olkram_spf_30.ecp

# 441
...

такъв тип дискусия би трябвало да бъде отворена
поне според мен

по темата за слънцето http://test.zalata.net/r/4827/
в града ходя с шапка лятно време, иначе лицето ми от луничаво става петнисто
на плаж сме по седмица годишно
мажем се със сериозен фактор и сме или под чедъра или за малко във водата
има и еко противослънчеви серии
аз напр ползвам:
http://www.lifebutiken.se/life/produkter/Solkram1/Eco_Cosmetics_ … olkram_spf_30.ecp

# 442
  • 1st floor
...

Аз също...

# 443
  • Пловдив
Информацията е много полезна, но мястото и не е в този форум.

От самото начало следя темата, както повечето е - всеки препоръчва своята диета или режим, за които има отделни теми и след това става спамо-чат - такива теми също има. Накрая се превръща с нещо, което не е точно за този форум.

Успех във всички начинания и моля да се включите в теми, които са вече съществуващи и разискват въпросите, които се отбелязват  тук.

Общи условия

Активация на акаунт