Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо коремът ми постоянно е твърд, въпреки че приемам магнезий?
Какви са препоръките за използване на кокосово масло по време на бременност?
Защо лекарят препоръча да се избягват плодове по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо коремът ми постоянно е твърд, въпреки че приемам магнезий?
-
Какви са препоръките за използване на кокосово масло по време на бременност?
Кокосовото масло се счита за полезно по време на бременност поради своите хранителни и овлажняващи свойства. Може да се използва за масажиране на кожата, но е важно да не се прекалява с употребата му поради риска от разтягане на кожата. Винаги е добра идея да се консултирате с лекар или специалист, преди да започнете нови хранителни или козметични рутинни процедури.
-
Защо лекарят препоръча да се избягват плодове по време на бременност?
Избягването на плодове по време на бременност може да бъде препоръчително поради високото съдържание на захар. Въпреки това, консумацията на плодове в умерени количества може да бъде полезна поради високото съдържание на витамини и фибри. Винаги е добре да се консултирате с лекар за индивидуални препоръки за хранене по време на бременност.
-
Какви са препоръките за използване на масло против стрии по време на бременност?
-
Защо наддавам бързо на тегло след започване на витамини за бременни?

, за мен е чест да съм кръстница на темичката.