Новите ни козметични похождения 40

• 51 825
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • на последния етаж
Благодаря, velvetvoiceSimple Smile

# 676
  • Бургас
Покупки от Инглот AMC eye shadow 46, Pearl 607, D.S. 495
Скрит текст:
страхотен цвят от Бронз колекция ли нещо такова. Много съм доволна от продуктите Simple Smile

# 677
  • София
Mммм това Инглот AMC eye shadow 46 ми е много любимо! Peace
Аз и за хайлайто пудра го слагам Mr. Green. Красота голяма е!

# 678
  • Бургас
Да , страхотно е. Като за първи път в техен магазин добре се справих хехе, карах го на посоки, но AMC 46 беше първия цвят, който харесах. Ще го пробвам и като хайлайт   bouquet

# 679
Купих днес едно от новите червила на Мейбълин - цвят 120. Много ми харесаха, меки са, балсамести и овлажняват Heart Eyes  bouquet

# 680

Heart Eyes заека е термална вода за суха кожа, яйцето е основа за фдт

# 681
А ябълката?  Heart Eyes

# 682
Крем/гел за лице. Нещо като нощна терапия за обриви и пъпки

# 683
Звучи и изглежда супер! Сподели после впечатления! ( ти понеже си цялата в пъпки, та за това си го взела  Laughing)

# 684
Звучи и изглежда супер! Сподели после впечатления! ( ти понеже си цялата в пъпки, та за това си го взела  Laughing)
Xaxa Mr. Green Oбривам се понякога като ям плодове, та за това го взех.

# 685
Това от Амазон, нали, Жаки?
Познах го защото там ги гледам яйцето и ябълката комплект с намаление мисля, че беше.  Thinking Базата хубава ли е и имат ли за смесена кожа? Simple Smile

# 686
Абе, взех си и аз Maybelline Color Whisper чeрвилцето, нюанс 440, ама ми прави едно впечатление. На снимките в нета навсякъде пише Цolor Whisper накапачките на гилзите, а на нашите - тц... Защо ли тъй?

# 687
  • София/Бургас
Абе, взех си и аз Maybelline Color Whisper чeрвилцето, нюанс 440, ама ми прави едно впечатление. На снимките в нета навсякъде пише Цolor Whisper накапачките на гилзите, а на нашите - тц... Защо ли тъй?

То и номерацията не съвпада. Като ги видях се зачетох в табелката с името и цената и след това в картонения стелаж, за да съм сигурна, че са тези червила. Този номер на кой нюанс отговаря (името му) ?
Бях обещала снимки, но не мога да уловя хубава светлина и цветовете не излизат реално. Съжалявам, но не ми се получава нещо.

# 688
440 е Orange Attitude Simple Smile Аз не можах да разгледам много...

# 689
С какви аргументи те разколеба за шанелската спирала?

Със силиконовата четка - последната спирала със силиконова четка ми дразнеше много очите и с това,че ще имам само обем, но не и извивка, която търся. Спиралата ми е много важна, заради по-чувствителните очи и заради това,че ми стои на очите най-малко 12-13 часа.

Общи условия

Активация на акаунт