Новите ни козметични похождения 40

• 51 837
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Това пристигна току що.
Скрит текст:

# 662
  • София

Скрит текст:
* L'Oreal Colour Riche Caresse Wet Shine Stain 101 & 102

Сподели как са гланцовете, защото вече чух не дотам добри отзиви?   bouquet
И разбира се и за Керастаз след време дали има ефект.  Mr. Green

На мен си ми харесват  Crossing Arms Дълготрайни са, не лепнат. Цветовете, въпреки че съм взела най-светлите и неутрални, са наситени. Просто трябва да се нанесат подходящо - нанасяш пласт, изчакваш да попие в устните малко (примерно 20-30 секунди) и после нанасяш пак. Имат си блясък, имат си цвят  Peace

# 663
  • Belgium
Айде и аз в кюпа  Mr. Green

# 664
  • GYM
velvetvoice ,с каква кожа беше newsm78.Каква му е покривността?
Суха към много суха. Покривността му е много лека, но озарява лицето, точно както аз харесвам Hug

# 665
  • Бургас / София
И аз съм със суха кожа и ФДТ на Шанел ми седи толкова естественно и не исушава супер е   bouquet

# 666
Това пристигна току що.
Скрит текст:
От къде ти е?Хайде с Лу после да споделите как е Peace

# 667
  • Варна
Люмиер Аква е хубав фдт. Освен всичко друго и успокоява зачервяванията по лицето.  Peace

# 668
Денси, къде го намери, търся го от известно време, но не съм успяла?
От Морията го взех. Казаха ми обаче, че са заредени като цяло много малко бройки от него в България. Не знам дали има още. Дадоха ми този от изложения сет. Пиши им във Фейса. Hug  bouquet Много е хубав лака. Изненада ме, пробвахме го на колежка като акцент върху друг лак.

Аз не съм доволна от лака за устни на Лореал. Лепне ми, иначе има цвят и блясък. Нанасям на два пъти през 30 секунди. Не мърда часове, но ми изсушава устните, стяга ги и ме кара да се облизвам по-често, а мразя да го правя. Не бих купила повече, а и този ще го разкарам, защото определено няма да го нося. И разбира се миризмата е кофти, на плодове, но наситена.
Прилича си донякъде с лаковете за устни на YSL, но те са доста по-хубави, по-наситен и изчистени като тон на цвета и не изсушават така.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 16:28 от densi

# 669
  • София, Лагера
Мерси, Ноеми. Аз откакто ползвам него, не мога да се харесам с нищо друго Grinning
Ех, засърбяха ме ръчичките, значи! Аз ползвам един много подобен на Шисейдо, но... мога и да поразнообразя Laughing Наистина супер леките фдт са кът, а стоят толкова естествено, буквално като втора кожа!  Heart Eyes  (на мен дори и повечето бб кремове са ми тежки  Rolling Eyes)

# 670
  • GYM
Мерси, Ноеми. Аз откакто ползвам него, не мога да се харесам с нищо друго Grinning
Ех, засърбяха ме ръчичките, значи! Аз ползвам един много подобен на Шисейдо, но... мога и да поразнообразя Laughing Наистина супер леките фдт са кът, а стоят толкова естествено, буквално като втора кожа!  Heart Eyes  (на мен дори и повечето бб кремове са ми тежки  Rolling Eyes)
В такъв случай задължително го пробвай! Има огромен избор от цветове, мирише много фино и класно и стои точно като втора кожа Hug

# 671
  • София, Лагера
Да, аз съм го ползвала преди, затова така ти се зарадвах!  Grinning Peace

# 672
  • София/Бургас
densi, благодаря!   bouquet

# 673
  • на последния етаж
В такъв случай задължително го пробвай! Има огромен избор от цветове, мирише много фино и класно и стои точно като втора кожа Hug
А каква му е цената?

# 674
  • GYM
А каква му е цената?
77лв, ако не се лъжа Flutter, че имаше и други покупки, а платих с карта Peace

Общи условия

Активация на акаунт