Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 540
  • 717
  •   1
Отговори
# 375

Kordelia

Извинявай,ама твоя мъж какво пита..ще му отговорим,ние тук сме все любезни..

Ох,комбинацията ракия и бира не ми влияе добре..

Любезноста  си има граници... и все пак жената си е до мен (с)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
това е от мъжо, на който определено му писна от серила и  субс и фрагмани...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе писнало му..Много мина,малко остана.Има-няма още около година...

# 376
Vipce42,както и да е....Не искам да се самоистъквам,къде,що и какво съм учила.Тези за,които ми говориш не ги познавам.Аз дори последните 6 години не бях тук.Очертава се пак да заминавам.Чакам само да си уредя документите.

Последна редакция: ср, 06 мар 2013, 17:20 от Лорра

# 377
Vipce42,както и да е....Не искам да се самостъквам,къде,що и какво съм учила.Тези за,които ми говориш не ги познавам.Аз дори последните 6 години не бях тук.Очертава се пак да заминавам.Чакам само да си уредя документите.

Лорри,то и моето не е за хвалене..на Шамил Басаев съм състудентка..

# 378
  • Атлантис, Галактика Пегас

Kordelia

Извинявай,ама твоя мъж какво пита..ще му отговорим,ние тук сме все любезни..

Ох,комбинацията ракия и бира не ми влияе добре..

Любезноста  си има граници... и все пак жената си е до мен (с)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
това е от мъжо, на който определено му писна от серила и  субс и фрагмани...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе писнало му..Много мина,малко остана.Има-няма още около година...
а не.... аз клетвено съм обещала само трети сезон...  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling
това съм го заявила под клетва... сори

# 379
Цитат
това е от мъжо, на който определено му писна от сериала и  субс и фрагмани...

Joy Joy Joy

# 380
  • Атлантис, Галактика Пегас
Цитат
това е от мъжо, на който определено му писна от сериала и  субс и фрагмани...

Joy Joy Joy

смей се ти смей се....  Joy Joy Joy
то не бяха смси - излезе фрагмана, тук ли си.....
 айде че трябва да се качва...

не мога да го сваля...

уф точно сега ли...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 381
Vipce42,както и да е....Не искам да се самостъквам,къде,що и какво съм учила.Тези за,които ми говориш не ги познавам.Аз дори последните 6 години не бях тук.Очертава се пак да заминавам.Чакам само да си уредя документите.

АААААААААА  smile3511 НЕ ! Викайте бързо доФтурката. Тука стана страшно ! Млъкнете най-после, от вас не мога да си догледам серията, от обяд я мъча и само ме разсейвате, а искам да  се включа с някоя смислена реплика! Оооооох давай памперси че се напиках с твоя съученик, пак добре че имаме още живи такива (ъм то този баш не знам колко е жив)   doh doh doh тюбе тюбее, отде ти го роди акъла

# 382
Има една приказка "Ти го плюеш ,то си мисли ,че дъжд го вали",някой от вас да я знае ? Mr. Green
Иначе разбрах ,че във форума има по-добри компютърни специалисти от мен....... Joy hahaha Joy hahaha Joy
Трендафилка,................Убедих се,че тук има 1,2 зрънца,като теб, които развалят имиджа на хубавата страница.Явно в кьщи си имат проблеми и затова продължават да се заяждат,за да си избиват комплексите тук.На такива като теб  и за твоите плюмки дето ги споменаваш,гледай да не паднат вурху теб!Защото къртицата рови и го хвърля на гърба си.Спирам да обръщам внимание точно на теб и да се принизявам до твоето ниво.Пиши каквото си искаш ,аз няма да ти доставя удоволствието да ти обръщам внимание.Думите ти,ще се върнат като бумеранг срещу теб вярвай ми!

# 383

АААААААААА  smile3511 НЕ ! Викайте бързо доФтурката. Тука стана страшно ! Млъкнете най-после, от вас не мога да си догледам серията, от обяд я мъча и само ме разсейвате, а искам да  се включа с някоя смислена реплика! Оооооох давай памперси че се напиках с твоя съученик, пак добре че имаме още живи такива (ъм то този баш не знам колко е жив)   doh doh doh тюбе тюбее, отде ти го роди акъла

Вярно е,но те го гръмнаха..То и други такова имаше,но не за разправяне.. Joy

# 384
Хайде лека нощ!

# 385
Има една приказка "Ти го плюеш ,то си мисли ,че дъжд го вали",някой от вас да я знае ? Mr. Green
Иначе разбрах ,че във форума има по-добри компютърни специалисти от мен....... Joy hahaha Joy hahaha Joy
Трендафилка,................Убедих се,че тук има 1,2 зрънца,като теб, които развалят имиджа на хубавата страница.Явно в кьщи си имат проблеми и затова продължават да се заяждат,за да си избиват комплексите тук.На такива като теб  и за твоите плюмки дето ги споменаваш,гледай да не паднат вурху теб!Защото къртицата рови и го хвърля на гърба си.Спирам да обръщам внимание точно на теб и да се принизявам до твоето ниво.Пиши каквото си искаш ,аз няма да ти доставя удоволствието да ти обръщам внимание.Думите ти,ще се върнат като бумеранг срещу теб вярвай ми!
1. Пише се плюнки, а не плюмки
2. Не къртицата , волът рие и пада върху гърба му.
3. Пиши "вЕрвай ми". Така ще се получи хармония между интелектуалното и граматическото равнище

Скрит текст:
аз казах ли преди малко да се внимава?! ааааааа #Cussing out

# 386
Лори,

Извинявай,но се пише плюНка..

А специално за този си пост,не си права..А пък особено за Тренди все едно си ме обидила лично мен..

# 387
За мъже ли ни взеха Heart Eyes та се мъчат да ни опитомяват Mr. Green

Вип-че  tooth та да си дойдем на думата- и на мен дължиш памперс Joy
за Шамил  Peace

# 388
1. Пише се плюнки, а не плюмки
2. Не къртицата , волът рие и пада върху гърба му.
3. Пиши "вЕрвай ми". Така ще се получи хармония между интелектуалното и граматическото равнище

Скрит текст:
аз казах ли преди малко да се внимава?! ааааааа #Cussing out
Вие въведохте вервай
Няма намерена дума вервай

Колкото до плюнката да така е права си плюнка е
.

# 389
Лорче ,много се радвам за решението ти! Peace
Да почерпя ,че поне аз се оттървах!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт