Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 545
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро!

Аз снощи предпочетох да се наспя,вместо да си "губя" времето със сериала.
Отгоре-отгоре прочетох и преводите на Тренди и Даркроз,за което им Благодаря   bouquet

Този сериал започна хептен да прилича на най-обикновен турски такъв.
Любовта никога не се случва от първия път,все някакви перипетии и намеса на трети лица.Винаги има по един луд,който подкупва друг за да отмъщава.Във Великолепния век поне лудите са повече от един,че ги редуват..

И вместо сценаристите да пишат "Историята на една любов" по-добре е да изписват "Много дълга и тъжна история"

и аз така- легнах си в самото начало.  Rolling Eyes Серила вече не ме кара да стоя с нетърпение пред екрана. Още повече ще му се нагледам докато слагам субс.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 586
Добро утро!

Вчера гледах и четох на верев Joy
Благодаря за подсказките Hug

По-напред някой беше писал,че СС ходил с панталон-е само това гледах и не видях такава одежда ни при него ,ни при остналите мъже.По ТВ7 също гледах за паталонки-и там няма. Joy
За имането на Ибрахим-вярно се оказа предположението ми-ми да ме вземат за помощник списвач bowuu
Лек и приятен ден Hug

# 587
  • София
Трендс, darkroze, благодарности за огромния труд, момичета!!!!   bouquet
Да се присъеденя и аз към проспалите епизода!  Joy Събудих се към 1ч., На Афифето лицето беше замръзнало на екрана на компа. Реших, че щом бездейства, значи в харема е спокойно и мога да се върна да си доспя без притеснения.  Joy

Хати  моли ББ да не допуска много Хю до Султана,ББ се клани и казва ,че ще служи на Династията.

Оф, този моя ББ, кога ще разбере коя е правилната Динсатия на която да служи?!?  ooooh!
Така никога няма да бодне от династичната патица, а Рустем ще я изяде сам!

Иииии за Диана-знаех си, че пласира дрога на Хюрем незаконно! Надявам се , скоро да си я върнат на Малхи, но по-ниска с една глава!

# 588
Тренди и Даркроз-Благодаря ви!

# 589
# 590

darkroze, благодаря ти за резюмето! Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Тренди,  smile3525 darkroze  smile3525  благодаря за преводите Hug

# 592
НАДЕ  bouquet много си експедитивна Grinning Hug

# 593
 smile3525 благодаря на преводачите!

http://flash.hashali.com/index_en.html
тук слагам нещо-Всъщност е реклама, но предполагам, че е снимана в двореца, много ми хареса и музиката- прилича малко на ибрахимовата цигулка

# 594

pейтингите - нашият филм е отново на пъpво място и в двете гpупи! Peace Peace

http://www.medyafaresi.com/haber/100086/reyting-tns-ilk-100-6-ma … fxFoKEYA.facebook

# 595
Не знам какви са тези рейтинги, ама в темата не е писано цял ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 596
89 епизод=Скуката продължава. Вероятно и в 90-ти, а може би до края... Дано греша.

# 597
Не знам какви са тези рейтинги, ама в темата не е писано цял ден  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз това забелязвам! Според мен серията беше доста скучна с тия димилки и пушеци ,гарнирана с "пещерата  със съкровището" на Али Баба и т.н и момичетата няма какво да пишат,че даже и музата им секна!
 Но пък аз съм доволна! С това темпо на развитие могат да опънат още 10-тина сезона Mr. Green и на Мерием да й се отще да се омъжва за "мъжагата " с розовите панталони! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 598
Kordelia&Cherry   bouquet  bouquet

В Германия, Мерием Узерли е играла ролята на леко момиче:

http://www.youtube.com/watch?v=5WBmZ2EGVvo&feature=player_embedded

Очакват ни още действия в стил хорър.С побоя над Хатидже няма свършат мъките на Хюрем ,тя ще има много халюцинации ,ще вижда не само мъртвите ,но и живите си врагове.
vvi Joy Joy

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 17:33 от trendafilka

# 599
Kordelia&Cherry   bouquet  bouquet

В Германия Мерием Узерли е играла ролята на леко момиче:

http://www.youtube.com/watch?v=5WBmZ2EGVvo&feature=player_embedded

Очакват ни още действия в стил хорър.С побоя над Хатидже няма свършат мъките на Хюрем ,тя ще има много халюцинации ,ще вижда не само мъртвите ,но и живите си врагове.
Да, Cherry е не подражаема в краткото си описание на серия.

Общи условия

Активация на акаунт