Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 533
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
darkroze  smile3521   smile3501 newsm51

# 616
darkroze  newsm51  love001 newsm51  love001

# 617
Тъмна розичке, благодаря ти   bouquet   bouquet   bouquet

# 618
  • Пловдив
Моля моля:) Много се смях Simple Smile)))))

# 619
Тъмна розичке много благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet Hug Heart Eyes

# 620
http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Sehzadenin-cis-krizi. … ?ArticleID=165603

Ето нещо смешно.Тъщата на Халит Ергенч е била на разходка с Али в някакъв парк в Истанбул ,след което отседнали за закуска в някакво кафене/по-добра категория/ , бабата поискала от сервитьора шишенце ,за да изпишка малкият Али,сервитьора я погледнал учудено и казал ,че не е прилчно,на което тя отговорила ,че Али е още малък #Crazy.Така не донесли шишенце за Али .Не знам за Али,но в скоро време и ние ще се нуждаем от шешенца ,че тия сценаристи  направиха за смях хубавия филм. Wink
нещо не разбрах? Иска шише за да се изпишка детето в шише посред заведението, а не да отиде то WC, така ли?

ще се самоцитирам, но моля някой да ми обясни, че какво казва Зюмбул - Вай, вай, вай!

# 621
# 622
  • София
Ох, така съм свикнала с Фейс-а, че търсех да кликна like  Joy

# 623
Ох, така съм свикнала с Фейс-а, че търсех да кликна like  Joy

И на мен често ми се случва hahaha

АНИ  bouquet  bouquet  bouquet  1001 like  за снимката на сем.Ергенч Peace Grinning

# 624
http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Sehzadenin-cis-krizi. … ?ArticleID=165603

Ето нещо смешно.Тъщата на Халит Ергенч е била на разходка с Али в някакъв парк в Истанбул ,след което отседнали за закуска в някакво кафене/по-добра категория/ , бабата поискала от сервитьора шишенце ,за да изпишка малкият Али,сервитьора я погледнал учудено и казал ,че не е прилчно,на което тя отговорила ,че Али е още малък #Crazy.Така не донесли шишенце за Али .Не знам за Али,но в скоро време и ние ще се нуждаем от шешенца ,че тия сценаристи  направиха за смях хубавия филм. Wink
нещо не разбрах? Иска шише за да се изпишка детето в шише посред заведението, а не да отиде то WC, така ли?

ще се самоцитирам, но моля някой да ми обясни, че какво казва Зюмбул - Вай, вай, вай!
Да точно в залата на заведението/пред публика/ ... Joy
Ани и от мене -1000 пъти лайк .

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 20:46 от trendafilka

# 625
Егати звездоманията! Пфу! Outta Joint

# 626
# 627
darkroze,благодаря!
Това преведеното в този стил ми беше по-интересно от самата серия!

# 628
  • Пловдив
darkroze,благодаря!
Това преведеното в този стил ми беше по-интересно от самата серия!

Нали Simple Smile И мен много ме накефи Simple Smile Малко ирония посипана върху сценаристката боза ми доиде много добре

# 629

От днешните снимки зад кадър

Общи условия

Активация на акаунт