За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 36

• 29 140
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
За настиването на краката не се притеснявам. Бос е по цял ден. Има сандали, които според етикета са от естествена кожа.
Но ми се иска да са малко по- отворени, с повече дупки  Mr. Green

# 631
Аз бих пък сложила мн тъничко боди(даже и с къс ръкав) и панталонче и никакви пелени и подобни... бебетата по-лесно се претоплят, отколкото да изстинат. Това ако е топъл ден разбира се, без вятър, дъжд и подобни.
PeaceПодкрепям!

# 632
  • София
Ами то реално със затворени пръсти и твърда петичка, няма кой знае колко да са по-отворени.
Т.е. общо взето това е май най-отвореното http://www.kidi.bg/purpurni-detski-sandali-hillary.html (като моделче), което се сещам....

# 633
И аз бих казала сандали на босо.
Вие бихте ли си причинили чорапи на 35 С?

Аз за първото лято взех затворени отпред, разбира се кожени Simple Smile

# 634
Уф помагайте , бях писала , че на малката излязоха пъпчици много ситни м/у краката....та
ка 3-4 дена бяха много малко на брой и не им обърнах внимание , но от неделя станаха повече , отидох до позната фармацевка и тя ми даде фусикорт да я мажа и тъй като бях на работа и поделника и втроника не можах да я заведа на лекар тогава си викам в сряда....и днес уж ще ходя и то какво задбравих , че  е 1 и никой не работи ooooh! ходихме до частната и тя няма да работи днес , а чак в петък.работата е там , че пъпките дето ги мазах с фусикорт вече не са така , червени и възпалени , ама започнаха и нещо да и излизат и на други места...яла е ягоди и нищо по различно.обличам и и дънки , тя по принцип преди не е носила дънки , дали може да е от материята знам ли вече.има нов душ гел... newsm78
като малка е имала контактен дерматит и го лекувах ме с Елоком

# 635
Кортикостероид не бих мазала, още по-малко непредписан от лекар. Не й обувай дънките, спрете новия душ-гел и изчакай да я види лекар  Peace

# 636
Евитa, на мен това ми прилича на гъбички както си го описала. Още повече, че се разрастват. В първия работен ден отидете на лекар, а до тогава подсушавай хубаво като я миеш и слагай някакъв подсушаващ крем. Може и от горещините да е.

# 637
Уф помагайте , бях писала , че на малката излязоха пъпчици много ситни м/у краката....та
ка 3-4 дена бяха много малко на брой и не им обърнах внимание , но от неделя станаха повече , отидох до позната фармацевка и тя ми даде фусикорт да я мажа и тъй като бях на работа и поделника и втроника не можах да я заведа на лекар тогава си викам в сряда....и днес уж ще ходя и то какво задбравих , че  е 1 и никой не работи ooooh! ходихме до частната и тя няма да работи днес , а чак в петък.работата е там , че пъпките дето ги мазах с фусикорт вече не са така , червени и възпалени , ама започнаха и нещо да и излизат и на други места...яла е ягоди и нищо по различно.обличам и и дънки , тя по принцип преди не е носила дънки , дали може да е от материята знам ли вече.има нов душ гел... newsm78
като малка е имала контактен дерматит и го лекувах ме с Елоком
а моя има пъпки от ягоди...т.е. алергичен е към ягоди.Изразява се само с пъпки.Водих го на лекар още първата година когато му давах.Не изключвай и това

# 638
# 639
  • София
Аз лично не ги понасям, ужасно грозно нещо. Иначе - детето ти се нуждае все още от твърда пета, освен това принципно са за широки крака, за дете с по-тесен крак не са най-доброто.

# 640
Моето дете е с много широк крак.

# 641
  • в огледалото на живота
Освен това материала не е кожа,а най-обикновена гума.
И  спарва крачето ....не ми допадат  Tired

# 642
Ние вече сме със сандалети на вън не знам дали е рано , но е много жега . спи и боса , сама се събува  Whistling иначе и взех на Матстар сандалети дали са качествени вече надявам се

# 643
  • София
Моето дете е с много широк крак.

остава проблема с петата, за спарването не мога да твърдя, уж оригиналните кроксове не спарват, реално от тази материя само джапанки съм взимала, но при тях няма как да се определи.

# 644
Момичета, след третата година на 6 месеца ли е детската консултация? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт