Време ни е за промяна номер седемдесет и седем

• 14 206
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Гуге, а всъщност защо не те скопираха?

# 331
  • София
хич не им дреме за нашите гъзиета, и в малинов ни разнасяха с количка от 4 до 3 етаж, с полунощници.
сега поне това, което видях сякаш точно тая екстра ще е в едно помещение, само не знам нощница кога ще получа  newsm78

# 332
В Надежда хич не черпят с туй нещо, ни на пункция, ни на хистеро Crossing Arms, не  че ми е мъчно де Mr. Green

# 333
Бамба нощничка ще имаш със сигурност, ама ще ти е заметната на врата.

# 334
  • София
Ами нямам идея как са новостите във вашата клиника, аз се радвам за новите условия при нас.

Защото и да се разхождаш по голо гъзие и нощница във фоайето дето всички висят също не е най-голяма прелест  Joy Но сега си се качваш на 3 етаж, преглеждат те там , в стаята си сам , можеш да си охкаш , абе чак да ти е кеф  Laughing

# 335
  • Пловдив
Шътки, щото накрая стана така, че си тръгнах и се отказах по мое желание  Confused

# 336
  • София
Шарки, аз го отдавам на зверската ми лакомия просто, цял живот съм така  Laughing
аз първо бях много злоядо, после майка ми почина (бях на 15) и като нямаше кой да ми готви и да ми се моли, проядах всичко...и после години наред яко лакомия, и после хоп, след 40, явно като се събуди Хашимотото и се заиграх със стимулациите и взе да ми се лепи и сега внимавам...

# 337
Тите, е то това си е европейска работа де  Peace, че даже и ти се извиняват дето те боли  Joy Joy Joy

Гуги  Hug,

# 338
  • софия
Шарки, и аз вече трябва да започна да внимавам. В момента съм по-дебела отколкото като бях бременна  ooooh! отпуснах се и се тъпках като за световно  ooooh!
Проблема ми е, че съм ужасно лакома, дори и сита при вида на храна озверявам  Mr. Green
Днес специално наистина бях огладняла, беше 6 часа, а аз бях на половин пакетче солети.

# 339
  • София
ох, аз как ще хапвам от другата седмица  Mr. Green
шоколади, тестени работи, сладки , да видя за колко време мога да наваксам загубените килограми  Joy

# 340
  • София
гледам пак с на шътко апетита се разправяте Joy
шътко и аз съм много лакома, като вида нещо и ми се дояжда, ама както каза шарки след 40 и стимулациите и въздуха ми се лепи.

тите и на мен каките ми се бяха наточили и миналия път и сега на последната пункция, та чак скандал им дигнах че не съм за клизма щото съм с 2, а те търчат при доки....
 сега на голяма жълта бележка лепната на папката с досието ми пише без клизма Joy Joy Joy

# 341
Меме, изпразнувахте ли РД на мъжо доволно, кво апна за здраве Laughing
Мале Бамби, теб те умориха от глад  Mr. Green, чак жално да му стане на човек.

# 342
  • София
Хаха, Меме и аз имах такава бележка с надпис "без"  Joy
Да не сгрешат  Joy

# 343
бамби ,мене от 2 до 3 са ме влачили по нощничка и гологъзие,ама ти какво дири на 4-ия та да те носят до 3-ия етаж, че не разбрах?

оставете шъткито намира,ми нека си хапва жената,знаете ли колко е лошо да си злояд и все да подбираш какво да ядеш ooooh!

# 344
  • София
мен първия път единия фоликул се беше пукнал веднага сле овитрела, втория между прегледа сутринта и пункцията и от тогава доки не рискува нито с преглед нито с други екстри.

да ви се оплача как се минах, ходихме на суши, ама аз не обичам и ядох някакви салати цезар, кнедели, ама тоя път не бяха хубави, даже ми ги сервираха като претоплени втори път, ама нали съм с розовите очила се напих с кола та сега се търкалям като кенче

Общи условия

Активация на акаунт