Какво ще подарите на госпожите за 8ми март?

• 8 512
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Щерката помогна за картички-квилинг. Имам и разни перфораторчета с фигурки и стана добре картичката.
Правихме с нея и едни хартиени цветя.
И мисля това да е подаръка  за 2-те госпожи и лелята - направен от детето с моя помощ.

А относно свежите цветя - продавачите спазавт принципа 'ден година храни'. Ама май вече го смениха с 'ден 2-3 години храни' ... И ще ги пропусна тази година.

# 31
  • Пловдив
Купувам по едно цвете,но по-добре в саксийка.Напр. по една красива цъфнала иглика Peace Grinning

# 32
Купувам по едно цвете,но по-добре в саксийка.Напр. по една красива цъфнала иглика Peace Grinning

Това е една прекрасна идея - нашите иглики и зюмбюли ги засаждат в двора на градината Heart Eyes.

# 33
Аз също винаги съм предпочитала цветя в саксия. По-добрата ми половинка никога не ми подарява букети- предпочита живи, а не откъснати китки...

# 34
Тържеството ни мина прекрасно ,пожелавам на всички да изпитат тази радост и да има сълзи от радост   bouquet

# 35
  • Шумен
Ние се разболяхме предпразнично вчера  Tired Днес по обяд обаче ги подкарах малките към градината, малко подранихме и заварихме само лелите (учителките направили днес някаква смяна и двете госпожи се паднали следобед в различни групи) които малките изненадаха с цветя. Децата като видяха учителките още на улицата пощуряха да им дам цветята да ги пресрещнат и поздравят. Чакахме ги на двора на слънце вместо да се потят вътре в сградата малките, пък и да не пречим на групата точно като си лягаха и заспиваха.

# 36
Аз в крайна сметка купих лалета - жълти и цикламени Heart Eyes.
Моят син беше направо нетърпелив да ги поднесе, пък и самият той ги избра. Така де, да се учи, да знае.

# 37
  • на Русе
Здравейте! Благодаря на всички за споделеното!
Ние подарихме гербери и картички, собственоръчно направени. Определяйки коя картичка за коя госпожа ще бъде, се оказа, че трябва да направим и картичка за госпожа готвачката. Така, че никого не сме пренебрегнали. Ето ги:
Скрит текст:

# 38
Страхотни!
Браво!

# 39
  • Шумен
Много са сладки картичките ви  Grinning Аз мислех на 7-ми вечерта също да измайсторим по нещо, но Вали беше отпаднала и сестра и покрай нея нямаше настроение. Нищо следващата година, тогава моето включване може би ще бъде само с надписа  Rolling Eyes

# 40
Страхотни са ви картичките, slavip!!!

# 41
  • Върху лъчите на Слънцето.
При нас тържеството ще е на 12.03. За утре май има нещо като бойкот и доста майки няма да си водят децата.

Бойкот срещу какво  newsm78
Срещу излишните пари за китки във времената на криза и безпаричие.

Не мисля, че цветята са задължителни. Или каквото и да било друго. Който уважава учителките на детето си и иска и него да възпита в уважение към тях, може да нарисува или апликира по една картичка. И това определено е по-качественият подарък. Защото цветята увяхват, кафето се изпива, бонбоните свършват... но картичката си остава. И тя има много по-голяма стойност - сантиментална. Дори след години тя ще напомни за детето.

# 42
  • Варна
Ето и нашия подарък за госпожите и лелките в групата:

Идеята е от пинтерест. Правихме го двамата с малкия. Използвах една обща снимка на цялата група от коледното тържество. Госпожите са разтопиха, просълзиха се от умиление! Определено го оцениха. Много съм доволна!

# 43
Ей, това е много идейно - супер изглежда! Браво за идеята и реализацията!

# 44
 mar4ela5,
отдавна не съм виждала толкова сладурски и същевременно подходящ подарък. Страхотна идея! БРАВО!!!

Общи условия

Активация на акаунт