Работа мечта си търсим - търси ни и тя!

• 83 132
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Стига сте гледали толкова черно за майките де!
В новия ми офис е пълно с майки с малки деца!

# 556
Когато фирмата е голяма и има много служители все някой ще те покрие.Но в провинцията рядко се срещат големи фирми с много служители и ако ти е от 5-6 човека едва ли ще ти е приятно като работодател някой постоянно да отсъства.Пък да не говорим , че дори и голяма в моя случай юрисконсултите са 2-3 максимум.

# 557
  • София
Стига сте гледали толкова черно за майките де!
В новия ми офис е пълно с майки с малки деца!
Мен всеки път ме питат кой ще го гледа, когато е болен ooooh!

# 558
Мдам, как никой не се сети да ме пита аз често ли боледувам? Че в момента пия четвърти антибиотик тая зима Laughing

# 559
Днес бях в БТ и с новите мерки за заетост за първи път ми предложиха работа- продавач консултант в магазин за детски дрехи, като изискването им беше жената да има дете. Съответно ме питаха дали имам при което след като разбраха, че нямам не ме препоръчаха.

# 560
Моля, ако някой има опит с напускане на работа, преди изтичане на 30 дневното предизвестие, да ми пише на лични  Praynig

# 561
Моля, ако някой има опит с напускане на работа, преди изтичане на 30 дневното предизвестие, да ми пише на лични  Praynig
И тук може. И мен ме вълнува.

# 562
А искам да попитам от БТ обаждат ли ви се с предложения за работа или сами си търсите работа? Защото до сега никой не ме е търсил чрез посредничката, а си търся сам работа както преди да се регистрирам в БТ. Налепили са някакви обяви и това е. Тогава излиза, че служителите в тези бюра им плащат само да си седят и приемат подписи. Май избързах, че се регистрирах, а не трябваше, ако човек не е работил и няма стаж (работил съм само на граждански договори), че да получаваш пари от БТ няма смисъл да се регистрираш преди да си си намерил работа. newsm78

# 563
  • UK
То зависи дали има подходящи позиции за квалификацията и опита ти. Майка ми е шивачка, спукаха се да и звънят, когато преди години се беше регистрирала. Друга моя позната работи като барман, същата работа. При нея беше шоу, понеже тя не искаше да започва работа, искаше само да взема обезщетение. Та тя ходи по интервюта, прави се на клоун само и само да не я харесат, защото май нямаш право да отказваш предложения, само ограничен брой пъти, работодателите пък се надяваха тя сама да се откаже, защото и на тях в бюрото им правили забележка, че много хора връщали... веселба. Аз не съм се регистрирала досега, защото веднага ще ми намерят някъде място като учителка за 350 лв., а аз не искам.

# 564
Смътно си спомням, че някой беше споменал, че някои от участниците в темата са в сферата на HR и могат да дадат компетентно мнение какво куца в дадена автобиография  newsm78

# 565
  • UK
Предполагам за Red velvet говориш, никога не отказва помощ или съвет.

# 566
Предполагам за Red velvet говориш, никога не отказва помощ или съвет.

Да, мисля, че беше тя, но май скоро не е влизала. Предполагам, че е заета.

# 567
Аз,
нямаш проблеми, но може да не ти платят това, което ти дължат. Тръгвала съм си много пъти и да чукна на дърво успешно!
Но разбира се е по-добре да се разберете с работодателите и да се разделите като приятели. Wink 

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 20:03 от Палмичка

# 568
Мхм, за моята квалификация видях точно една обява, отделно че искаха и инструменти (които струват хиляди). Друг е въпросът, че никога не съм работила точно по специалността и се притеснявам, че сега тепърва, ако започна, ще ме помислят за страшна некадърница. Затова за момента се ограничавам до административни длъжности, но не на пълен работен ден, тъй като през някои дни от седмицата съм частично заета.

# 569
  • Варна
А искам да попитам от БТ обаждат ли ви се с предложения за работа или сами си търсите работа? Защото до сега никой не ме е търсил чрез посредничката, а си търся сам работа както преди да се регистрирам в БТ. Налепили са някакви обяви и това е. Тогава излиза, че служителите в тези бюра им плащат само да си седят и приемат подписи. Май избързах, че се регистрирах, а не трябваше, ако човек не е работил и няма стаж (работил съм само на граждански договори), че да получаваш пари от БТ няма смисъл да се регистрираш преди да си си намерил работа. newsm78
Просто забрави от бюрото по труда да ти намерят работа, аз съм регистрирана от година и нищо, а и те сами си казват да не очакваме да ни намерят. Единствения плюс да се регистрираш там е може би ако има курсове да се изкара някой плащат по 8лв на ден.

Общи условия

Активация на акаунт