Отговори
# 630
Намерих решение, има едни неща нето си ги слагаш на седалката и закопчаваш долната част на колана за нея и няма опасност да ти натисне корема Peace

Може да драснете някъде не съм спала слетобеда днес Joy

# 631
Момичета, нека ви посъветва една бъдеща мама полицай:  Naughty Не се возете и не карайте без колан! Не можете да си представите, а и не ми се ще да ви описвам случки и гледки! Има всякакви варианти за нагласяне на колана, така че да не дразни. Внимавайте много. Аз лично съм свикнала постоянно на предната седалка, но отсега знам едно - порасна ли повече заминавам отзад... Simple Smile
Сега като четох и се притесних. Моята лекарка нещо ми се вижда много заета и имам чувството, че вие ходите на хиляди изследвания, чувате сърчицето и т.н., а аз само виждам едни нещастни снимки и не получавам никаква информация "кога-какво".  newsm78 Полудявам.  #Crazy Не съм свикнала така. В понеделник (13г.с.) отивам при нов лекар и не знам какво ще стане. Как те пращат на тези изследвания и къде. Ужас!

# 632
Kalliopi, ти не си ли ходила на изследвания, поне на тези, който са задължително препоръчителни newsm78

# 633
Ами в 8 г.с бях на преглед. Правиха ми ЦН и взеха секрет. ПОсле ме пратиха на кръв и урина. Като ходих да ми кажат резултатите и казаха, че всичко е ОК. Обаче нищо повече.
Казах ми да ида след 12.03 на следващ преглед. Но не съм правила нито БХС, нито ФМ, а се притеснявам, да не би да се окаже, че е късно, защото ще ида в 13 г.с. Чета тук-так, че могат да се направят до 14г.с., но въпреки това се притеснявам. В понеделник отивам на новия лекар и не знам какво да очаквам.

# 634
Аз преди малко наминах през тукашния си доктор ( така да се каже) под предтекст, че нещо ме присвива  Grinning и го карах да види пола на бебето, еми близо половин час човека го цели малкото и го чака да се покаже, а то се обърнало с гръб към коремната ми стена и стиснало здраво краката, та се нагледах на гръбнак и пети!
Накрая се предадох, доктора се усети,че само заради това съм дошла, засмя се и не поиска да му плащам прегледа, а аз си тръгнах леко засрамена.
Следващият преглед го уговорих да е след 2 седмици, пък дано тогава видя!

# 635
kalliopi, повечето от нас си ги правят тези неща своеволно (вкл. аз), ако няма медицински показатели те не са задължителни прегледи. Повечето бременни ходят само на нормалната ФМ и БХС - тя е към 20-22 седмица май. Ако имаш доверие на сегашния си доктор не се притеснявай!

# 636
Разбирам, но все пак нали лекарят трябва да ме насочи. Да ми каже какви възможности има и да ми обясни. На мен ми е първа бременност и се чувствам в небрано лозе. Май предпочитам да си стоя по 24 часа на работа... Laughing Аз нямам против да си плащам за изследванията, ама като не знам за какво става дума. Наистина май й нямам много голямо доверие. Затова ще я и сменя. Искам някой, на когото мога да се обадя, когато имам проблем или нещо ме притеснява. Оф, не знам! Ще видим.

# 637
tuitito, тахана го ям с мед, пропорциите са според желанието. Аз лично го оприличавам на халва...имам 4 кутийки в хладилника и все забравям да ям  ooooh! Сега като ме подсети, ставам примерна и започвам всеки ден  Laughing

# 638
Аз винаги си взимам резултатите и си ги гледам Mr. Green ако нещо е близо и извън границите почвам да питам, но щом нищо не ти е казал док значи всичко е наред има листовки в нета за това какви изследвания кога се правят ако искаш да се информираш Hug пък БХС и ФМ не са задължителни и не си пропуснала до 14 седмици и 6 дни е БХС. И на мен ми е пъра ама чета гледам другите какво правят и си гледам изпитите, че само за това да мисля ще се побъркам baby_neutral

# 639
  • София
kalliopi  Щом не се чувстваш добре с тази док, не си удовлетворена - Сменяй я  Naughty

# 640
Dund1chk4 и аз така Heart Eyes
Калиопи аз си смених доктора в 14 с и за 5мин видях и чух повече от всички минали прегледи Naughty
Амели имаш свестен доктор значи Wink и инато бебе ,все едно нашия дребчо описваш hahaha
За тема: Щъркелите вече са тука- син или розов у нас ще почука?

# 641
Да! Така ще стане! Ще я сменям. Благодаря ви, момичета! Аз последният месец бях в несвяст, а тази седмица тръгнах на работа. Нямах много време да ровя в нета... Все още не се чувствам много добре обаче и от следващата пак излизам в отпуска. Тогава вече се захващам сериозно!  Laughing Пък и аз имам едни изпити... Rolling Eyes Трябва да се взимат. Дано се успокоя и всичко да тръгне наред! Мерси още веднъж!

# 642
Ей  сега ми сервираха ,че хормоните на щитовидната жлеза били завишени Shocked Не уточняват обаче с колко,и сега е голяма чуденка newsm78 В нета пише че бременноста е предпоставка за неточност в резултата + естроген ,прогестерон и аспирин - е аз седмица преди теста ги взимах . На кого да вярвам Crossing Arms А точно сега не мога да отделя толкова пари за още изследвания Mr. Green
Оплаках се  Blush

# 643
Добре дошли на новите ни две бременелки!   bouquet Лека бременност и здрави бебета на термин! Heart Eyes
Амели, виж само какви номера върти малкото човече, а? Laughing Не иска да се покаже още! Да видим и моето дали ще е от инатите! hahaha
Лека вечер от мен, аз съм уморена и след малко си лягам. А тук сме с час занад от БГ, направете си сметка в колко си лягам! Mr. Green Сега ще спя, че после ще искам, ама няма! hahaha

# 644
Момичета, по повод притесненията на kalliopi, аз също бях попитала между установяване на бременността и сегашния етап 13-14 г.с. колко пъти сте ходили на преглед? Сега да попитам отново.
За изследванията изписахме много, едни са правили цитонамазка - други не, по което се изписа достатъчно за и против; отделно БХС и ФМ, кръвни изследвания и така.
Поздрави на всички ви, аз нямам време никак да чета, толкова ми е натоварена работата , от миналата седмица петък не съм ви чела, та до днес .............. Не знам кога смогвате да изпишете толкова   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт