Отговори
# 615
ами то и моя термин от 2.09 минава на 27.08,но то така и така няма да е на датата,като му отеснее къщичката  Mr. Greenмомичета на вас излизат ли ви синки по краката,аз от няколко дни имам по големички и не знам на какво се дължи newsm78

# 616
Marina добре дошла и от мен в нашта задружна групичка  Hug Аз съм на Папаверин от самото начало и в момента съм на Прегнил инжекции 4 бр, остава ми още една. Лекаря е категоричен, е да пия Папаверин до края на бремеността няма проблеми, а инжекциите са хормон, които е специално за плацентата и само помага/ аз съм с незалепена плацента, за това ги бия/ така, че спокойно  Peace
deni_fifi почивай повече, ккво е това чистене?Simple Smile
Ето имаме си вече розови гащи - Йоанка честито. Има си значение седмиците явно за тях  Party
Туити    bouquet благодаря ти мила за съвета за Осцилокопциума, аз съм голям привърженик на хомеопатията, макар че той е широкоспектърен, но за съжаление на Боби не му влияе.
Успехче    bouquet
Анни супер за бебко, док не ти е казал пола, да не да някоя скрита мома?Simple Smile))
А на мен от самото начало ми закова термин 15.09 и това е, аз си го смятах 14-ти, ама накрая бебко ще каже кога ще е  Party
Ел само тази екстра нямам сигурно или поне не съм забелязала  ooooh!
Как си личи, че съм в къщи, колко пъти на ден пиша  hahaha От  другата седмица съм на работа, те от сега колегите ми казват да не се връщам, че е ужас, но ги заплаших, че като ме ядосат и си вземам болнични  Joy

# 617
  • София
На мен пък днес ми е последен ден преди 10 дни отпуска и съм  newsm44 newsm44 не съм почивала така от есента Simple Smile

# 618
Аз съм на мнение, че е мома, другия месец или края на тоя може да отида на 4д и там сигурно ще се види. Чакайте да ви се оплача майка ми как ме увика, не съм ли го усещала бебето ooooh! ми ддз кво става в мене, да не съм бременна всеки ден Crossing Arms

Абе трябва ли да имам нещо като документ да карам колата без колан newsm78

# 619
Ел синките са спукани капиляри,гледай да не стоиш много права и не кръстосвай крака когато седиш. Ако те болят краката лягаш и ги повдигаш на възглавници или друго нещо,както ти е удобно Wink
Мамите с дечица ,какви термометри ползвахте от начало? Вече ни питат приятели от какво имаме нужда ,а и са тоолкова видове ,биберон ,дигитални,обикновени newsm78 На вас кой ви беше удобен?
Нинка да се оправяте бързо Hug
Ей внимавайте с чистенето,че стават бели Naughty
Ани аз без колан не сядам! Ако ме дразни го закопчавам и тогава се мушкам като късата част остава зад гърба(дано го обясних разбираемо).Тук е забранено да си без колан ,само в 7-8 мес и след бележка от лекар че е опасно за бебо може да не слагаш.

# 620
  • Gone with the wind
Ани, а защо искаш да караш без колан?

# 621
Ооох аз ако можех, бих ползвала упойка ама пусто имам алергия именно към упойки / уви към кои точно така и не установиха - общо взето направих реакция към всичко /. Та дори и да искам, няма да ме рискуват Rolling Eyes. Като ме резнаха, доклолкото разбрах, са ползвали чист морфин и силни антиалергени  ooooh!.

Инвазия на мацкитееееее - честито Йоанна.

# 622
Защото колата не е направена за мен и ме притиска, за сега го слагам ама със страх. Пък и по закон не сме длъжни Mr. Green

В бг може без колан като си бременен без ограничение, аз не мразя коланите, не ме линчувайте винаги съм шофирала и возила с колан, даже в самолета не го махам, но сега ми дразни на корема или трябва да си взема помощен колан за бременелки Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 17:21 от Anni0422

# 623
_Ninka   внимавам аз с чистенето но няма как исках да си поосвежа къщичката а и беше едно хубаво топло , на отворени врати по ми върви работата Simple Smile  А и без това съм безработна и нямам кой знае какви занимания че се пораздадох малко Simple Smile

Anni0422 аз без колан не се качвам нито да шофирам нито да се возя . Още от шоф.курсове свикнах и вече 4 години сме неразделни хахах . Мисля че не ти трябва документ , просто си носи някоя ехографска снимка хаха може да има ефект пред полицаите , но все пак попитай док.

# 624
  • Gone with the wind
Много добре знам, че по закон е позволено, но се чудя на хората, които не си слагат колани. В най-добрия случай при удар според мен ще си със смазана глава (че останалите са още по-зле)  Confused
А за колана има специални приспособления за бременни, та да не ти стяга. Аз напр. съм си сложила щипка на колана, така че да ми е по-отпуснат отдолу на корема, но и за секунда не ми е хрумвало да съм без колан.

# 625
Защото колата не е направена за мен и ме притиска, за сега го слагам ама със страх. Пък и по закон не сме длъжни Mr. Green

В бг може без колан като си бременен без ограничение, аз не мразя коланите, не ме линчувайте винаги съм шофирала и возила с колан, даже в самолета не го махам, но сега ми дразни на корема или трябва да си взема помощен колан за бременелки Simple Smile
Ани, според мен слагай само горната част на колана а другата, която е през корема я слагай зад теб. Все пак това е животоспасяващо. Особено ако шофираш, колана ще те спре и няма да позволи да си удариш коремчето във волана, ако се случи нещо.

# 626
Че то аз и сега си опирам корема във волана, нали ви казвам че тая кола е за високи хора пък аз съм дребна и не стигам педалите, ако всичко не е дръпнато максимално наюред, явно ще взимам допълнителен колан или спирам да шофирам.

# 627
Еха, че сте бързи ...
Бях преди малко на тържество на моята принцеска в детската по случай осми март ( поради технически проблеми го отложиха за тази седмица)  и едвам се сдържах да не ревна. Разминах се само с насълзените очи , толкова беше сладка как рецитира стихче за мама . А и с такива сладки костюми бяха всичките -моята беше цвете  Heart Eyes докато гледах и си мислих ей заради ей такива моменти си струва всичко и бременността и раждането и след това безсънните нощи .
Запалихте ме за стетоскопа , ей сега звъннах на майка да потърси стария апарат за кръвно и ако намери слушалките да ми каже - ММ ще отиде да ги вземе  Sunglasses
Спомням си , че с първата бременност така чухме сърцето за първи път с доплер ( мисля , че така се казваше апарата) , че те нали в Щатите са скръндзи от към ултрасаундите и като цяло май само три пъти ме гледаха .
Аз без колан не бих рискувала да се возя , много съм страхлива в това отношение. А пък и не съм забелязала колана да ме дразни .

# 628
  • Gone with the wind
Ани, не може ли да си регулираш височината на седалката?
До сега кола без тази опция не съм виждала

# 629
Пак сте изписли почти темата а аз не мога да се вредя на компа И отново ще помоля за някое заглавие за темичката че да пуснем анкета малко по късно и имам още 1 предложение която ммама е разбрала пол да пише на септемврийките за първа стра ничка да я оформим Simple Smile благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт