Отговори
# 645
Момичета,просто информативно има ли мами от ВЕЛИКО ТЪРНОВО или околността ? Видях че има едно мамче от Свищов, аз по принцип съм от Свищов но живея във ВТ от 6-7 год

# 646
 Цял ден не мога да седна да ви напиша два реда. Само гости посрещам и изпращам, не че се оплаквам, защото ми беше много приятно Blush

el8004 тези синини най-вероятно наистина са венички. Една позната беше посиняла много сериозно през бременността си и то пак така още в началото, но не мисля че има спасение...лежане му е майката и много почивка, вдигай си краката на високо  Sad

tuitito за термометъра сестра ми ме предупреди да си взема дигитален, който се поставя в ушенцето на бебето и измерва само за секунда, но на нея нямаше кой да и каже и доста се поизмъчи с малкия, докато не откри сама кой ще и върши най-добра работа.

Pampers днес си купих масло от шии (в аптеките го има) и интимния гел на Билка, но още не съм ги пробвала Blush

За хапването и аз вечерям доста рано към 18 часа, закуската е задължителна  Naughty месо да не виждам. Повече си почивам, почти нямам движение, но за щастие все още съм си минус 2 кг. Hug
А колкото до чистенето...моя приятелка едва не направи белята с чистенето на прозорци.  Хубавото е, че съм на петия етаж и няма кой да ми ги гледа. Спестете си го, после цял живот ще чистиме  Joy

# 647
Привет,

И ние бяхме на преглед днес и явно ще купуваме сини гащи и ние. Показа си атрибутите синковецът, даже аз, дето съм страшно застреляна, ги видях  Mr. Green Мериха ни и нухалната гънка, наред е  Hug Само че урината ми не е наред, обезводнила съм се и то за няколко дена, та сега се наливам с вода, трябва да ям салати, плодове, супи и да пия поне по 3 л на ден... Докторът каза, че и главоболието от това идвало - не ми се вярваше, но е прав, защото откак гаврътнах 1.5 л ми мина главата.

# 648
  • Пловдив
 @m_a_r_i_a_n_a@  аз съм от Свищов Simple Smile
Сега да ви се оплача...   Cry днес отивам аз в болницата и ми се казва...трябва да лежиш за задържане. Категорично отказах, макар че наистина ме боли корема и то все повече. Обадих си се аз на моята АГ в Плевен и й разказах. Викам й ако трябва да лежа да е в Света Марина, не в Свищов...Жената ми обесни отчтиво, че в болницата няма нито 1 свободно място и ми каза какви ампули да си взема (папаверин) и сега съм от тази сутрин на: папаверин 3по2 мускулно, но шпа 3по1, бускулизин 3по1 и лежанее.... Е лежа си, никъде не мърдам и пак ме боли бая. Може ли някой по - запознат да ми каже от какво боли, защото никой доктор няма това желание #2gunfire . Гледахме бебчо...живо и здраво е, шава с 4 дена е напред в развитието. Не знам от какво е тази болка....след всички тия болкоуспокояващи пак ме боли яко. Мисля, че не е от растежа на матката, а от какво да е тогава Sad((

# 649
  • София
lokresiq, защо отказа да останеш в болницата, не е ли по-добре да си там под наблюдение?  Нямам представа от какво може да е болката, но ако не мине до няколко дни бих те посъветвала все пак да отидеш в болница.  Стискам палци всичко да е наред.

Поздравления за тези, които имат предположения за пола.  Много е вълнуващо Crazy

Между другото, можете да усетите къде се намира матката като легнете по гръб на равно и си опънете краката.  С леко напипване може да се усети като топка някъде под пъпа.

# 650
  • Пловдив
 Sleeping Beauty  не останах тук, защото лекарите(2ма са и са луди) не стават, пък и няма никакви условия. Инжекции и удома може баща ми да ми бие(той и така прави в момента де) Искаше ми се в Плевен да си ида в клиниката, където ми е доктора,но нямало места за мен и за сега се примирявам с лежане удома...

# 651
lokresia, сигурна ли си че болката идва от матката ? Понякога при проблеми с пикочен мехур също оже да се появи болка . След като ходиш до ВЦ усещаш ли някаква промяна в нивото на болката ? Не ти ли изписаха и Магнезий , той има многоп добро антиспазмотично действие и го дават на много бременни . Аз като усетя да започне да ме боли и веднага вземам една таблетка Магнерич.
Също сега се сетих за мамите , които имат проблем със запек магнезият помага и в това отношение  Peace
Кажете ми откъде идва проблема с миенето на прозорци , че аз не си го обяснявам добре. От това , че се протягаме ли ? Аз скоро трябва да я извърша тази манипулация , че повечето ни прозорци на къщата гледат към улицата и как ще се оставя аз с неизмити стъкла  Laughing

# 652
Lokresiq мила, знам колко е гадно, но преценявай болката-трябва да е търпима. Преди няколко дни писах, че и мен ме е боляло, но поносимо-пиех НО-ШПА 3 по 1 таблетка, но 1 ден ме заболя доста силно ниско долу като менструални болки-тогава прокървих и влязох в болница. Сега бебчо е добре  Hug но много се бях уплашила. Лечението, което са ти назначили мисля, че е адекватно, почивай много и не тръгвай към Плевен-сега не трябва да пътуваш. Не знам дали да обяснявам от какво е болката, но ако имаш желание ще ти пиша лично да не натоварваме другите момичета Crazy Почивай много, ставай само до тоалетна и за нищо друго поне 1 седмица! Стискам палци Confused

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 23:34 от Kikito86

# 653
lokresiq  дано всичко е наред и ти  мине болката , но при първа възможност пак отиди на лекар или трябва да успееш да ги накараш да те приемат в твоята болница... какво значи няма места ? В кой век живеем ... трябва да те приемат по спешност за да ти обърнат внимание ли ? Ужас ! Скорошно възстановяване Simple Smile

# 654
Kikito86 е права и моя позната лежа така на домашно лечение даже храната и носиха в леглото и лежа 1 месец....... ставаше само до 00 и то много внимателно и вече си има 2 годишна принцеса Simple Smile лежи си и дано всичко да е наред !

# 655
  • София
lokresiq, разбирам, дано всичко е наред Hug

Второто заглавие е много симпатично, но не дава никаква индикация, че темичката е за септемврийки.  Не ме бива в творчеството, но ако някой може да го поправи подходящо...

А пък аз преди малко си сръбнах оцета от салатата с лъжичка Shocked

# 656
Много ми харесва това с щъркелите, гласувах за него. Ако трябва да има септемврийско в него може просто да се добави, а?
Щъркелите септемврийски веч са тука - розов или син у нас ще почука (малко по памет, дано не греша нещо)
 newsm78

# 657
Или за по-малко срички: Септемврийски щъркел веч е тука - розов или син у нас ще почука  Mr. Green

Божеее, колко вода излочих, няма да има излизане от ВЦ цяла нощ  Mr. Green

# 658
  • София
Или за по-малко срички: Септемврийски щъркел веч е тука - розов или син у нас ще почука  Mr. Green

Супер Peace
И на коткинчо ми харесва, но това мааалко повече Hug

# 659
В очакване на първите ритничета
на СЕПТЕМВРИйските момчета и момичета!

Общи условия

Активация на акаунт