Отговори
# 660
Lokresiq,
Не се съмнявам че не си искала да останеш в Свищовската болница, доколкото знам там нещата са доста зле и болницата едва ли не е пред закриване. Според мен не си сбъркала че не си останала. Аз на 14.02 получих кръвотечение без болки, без нищо друго притеснително.От тогава на Дуфастон и Папаверин на 6  часа и по една инжекция Прегнил седмично. Не съм оставала в болница, но от 14.02 до преди няколко дни не съм мърдала от леглото. Неприятно е но си заслужава.Почивай си не ставай освен до WC, и най -важното много спокойствие. Ако има възможност хубаво е да се консултираш и с друг лекар било то в Свищов или в Плевен, защото лекарствата които  са ти изписали са така наречените анти-спазмалготици, които са за да намалят контракциите ако има такива, но обикновенно ги съчетават и с хормонални такива . Не се притеснявай, нещата ще се оправят. Според мен когато се почустваш малко по добре отиди на преглед  в Плевен, тъй като най - важно е добър професионалист да каже какво поражда болката а след това лечението.

# 661
  • Gone with the wind
Lokresiq, стискам палци да се оправяш по-бързо

А пък аз преди малко си сръбнах оцета от салатата с лъжичка Shocked

Mr. Green
Аз пък постоянно го правя, че и повече - издълбавам си сърцевината на краставица, малко сол, пълня с оцет и така я ям (като оцет естествено доливам за всяка следваша хапка), дори си надигам направо шишето (ако имаше оцетохолици, аз щях да съм сред първите заболели Laughing).

пс - да не решите, че съм спала чаааааааак до 2.30, мне, станах още преди час  Whistling

# 662
Имам нужда от съвет - гастрото при когото ходих мин.седмица при предписа хапове на които в листовката пише, че не се препоручват при бременни. Още не съм ги почнала и защото вече не вкарват грамажа, който той ми е предписал, а само по-голям (не стават за разделяне) и не ми се рискува.
В същото време има едни хапове, които съм пола преди и бях доволна от действието. В листовката пише стандартнитенеща, че неса забранени, но да се пришагат вниматлно и т.н  Мисля да рискувам с тях сега нямам възможност да се консултирам с друг лекар, а болката ми е гадна.  Става въпр. За дуспаталин и във форума четох че други бременни са ги пили попредписание и се водят безвредни.
П.с. става въпр. За стомашно-чревните ми болки и съжалявам за правописа, но пак съм от таблета.

# 663
new leaf, защо не му звъннеш и не му кажеш притесненията си? Обикновено лекарите имат нещо предвид, когато изписват лекарства, които по листовка не се препоръчват за бременни (все пак казвам "обикновено"). Аз бих звъннала и бих му казала това, а ако той има определено основание да препоръчва точно това лекарство, ще ти обясни защо най-вероятно.

# 664
За вас мацки   bouquet
Отивам да ви чета  Hug

# 665
Добро утро  Grinning
Хубав , усмихнат и слънчев ден желая на всички ви  Hug
Снощи тук при нас имаше нещо като буря - валеше и имаше страшно силен вятър . Аз като се събудих за тоалетна нямаше и ток и така страшно фучеше ....

# 666
Добро утро   bouquet

el ,и аз нямам такъв проблем,но и аз смятам че са пукнати капилярчета като tuitito.  Peace

Anni, и на мен ми дразни колана на коремчето,но го слагам като tuitito и нямам проблеми  Wink

Amelly,лелеее колко е срамежливо и твоето бебче.нашия док.се помъчи да го види ама то ни обърна гръб и реши, че няма да се покаже  Grinning сега нямам търпение да отида на 21 да си го видя и съм с надеждата ,че този път няма да се крие  baby_neutral

Шамс,честити ти сини гащи  Hug

lokresiq,стискам палци всичко да размине бързо  Peace

момичета и аз да ви се оплача имам болки и стягане на корема под пъпа вече втори ден съм така и днес май ще се обадя на док.  Sad

# 667
Мами, да ви се оплача какво ми се случи вчера. Както винаги отивам на лекар след работа, за да не отсъствам, да си взема изследванията от гинеколога. Изчаквам учтиво 1 час, през който направо щях да умра от задух и накрая се оказва ,че от лабораторията са ми затрили изследванията и не са отишли при доктора. Отивам в лабораторията моля се ..... намериха ги. После чакане още 30 мин докато вляза ,за да разбера,че имам гъбички и изследването за токсоплазмозата е положително. Наред с това доктора беше изморен и супер гадно ме претупа. smile3518   Мразя я тази система, дръпнах му един рев  ... и така.

# 668
Добро утро, аз не можах да се наспя, нз вече къде да си слагам корема preggo  за проблемите със стомаха и червата природната медицина не помага ли newsm78
Май навсякъде е имало буря снощи ама аз нищо пак не съм разбрала Mr. Green
Отивам да ям, може и да ми мине кровотията Whistling

# 669
Добро утро на всички мамчета  bouquet  Надявам се днес да споделяме само хубави новини  bouquet
Заглавията на следващата тема са супер - гласувах за първата Crazy но тази, която GoldEyes е предложила също много ми харесва.
След малко с ММ ще ходиме малко на разходка, ще си избирам диванче за кухнята. Той не искаше, но аз му пробих дупка в мозъка Joy А довечера колегите ще купонясват във "Веселото село" и съм поканена. Да си призная много ми се ходи, но малко ме е страх...не знам дали нещата се стабилизираха при мен или трябва още да крепя кревата  Crazy Доки каза, че не съм болна, а само съм бременна и да се забавлявам, но ще реша по-късно. Хайде отивам да се кипря после пак ще пиша Hug

# 670
Шамс - хайде честито  ти  цопване  в отбора на  stork-boy
Вече чакам с вас с нетърпение да започнат да валят и  stork-girl - малки срамежливки  Hug
Kikito86 - един съвет от мен ако позволиш  Peace - ако се чувстваш добре, защо пък да не отидеш и да промениш малко обстановката, да се отпуснеш и забавляваш. Само трябва да се овладееш да не се впускаш в буйни танци Wink

# 671
Добро утро и от мен  Simple Smile
Това спане и на мен ми е болна тема  Cry. Преди си спях по 9часа без проблем и без да се събуждам, а сега едва седем часа и вече съм се ококорила. Естествено не ми стига съня, а през деня нямам възможност да спя, освен почивните дни. Като легна и аз почвам да се въртя и да се чудя на къде да се обърна. Свикнала съм по корем, но сега като легна по корем много ме болят гърдите, като се обърна настрани ми се схваща долното рамо много бързо, а по гръб се старая да не спя понеже още с предната бременност ми бяха казали, че не е желателно понеже се намалявал притока на кислород към бебето. Въпреки това всеки път заспивам настрани и сутринта се събуждам по гръб ама какво да правя не мога насън да се контролирам. Миналата бременност ги имах тези проблеми със съня и намирането на удобна поза чак последните два три месеца, сега толкова рано.
И на мен предложението за заглавие на  GoldEyes ми хареса много.
Желая ви слънчев и по-малко ветровит ден изпълнен с много положителни емоции  Hug

# 672
tuitito отговарям  за термометрите има в аптеките бибки-термометри даваш като биберон и след сигнала взимаш много са точни аз имам такъв и сигналът не е като при другите а доста по слаб въобще няма да дразни бебето мисля че на Филипс беше но не съм сигурна Peace
Амели да не е пак някоя срамежлива госпожица  Wink
Шамс честити сини гащи мила  Hug
Локреция силно гуш  и да се оправяш бързо  Hug
Ел не ми се е случвало но и аз мисля че може да е от капилярчета, тъй като ставаме и то тежички заради  baby_neutral
Мая не знам какво да кажа мила, нямам представа какво се предприема за токсиплазмоза  newsm78
Ани , колкото и да е смешно за спането вече спя с една доста дебела възглавница между краката  Joy
new leaf нямам представа мила за тези хапове, но консултираи се пак  Hug
ох нещо се разписах много  Laughing

# 673
Здравейте и от мен   bouquet
Днес тук е много хубаво времето, слънчево и приятно. След половин час отиваме в МД на преглед и много се вълнувам да разбера дали всичко е наред както с мишока, така и с изследванията. Нямам търпение  Mr. Green После ще пиша Simple Smile А след обяд съм на фризьор, че съм като разплетена дамаджана в главата, дано малко ме приведат във вид  Joy
Хубав ден, момичетааа    newsm08

# 674
Добро утро на всички!  bouquet

Йоанка, честити ти розови гащи! Hug Hug
Шамс, а на теб честити сини!  bouquet
Туитито, за термометрите със сина ми ползвах обикновен, сега пак мисля такъв да е! Те са най-точни, електронните не са много точни. Говорила съм и с лекари и те не ги препоръчват много! Peace
За първи път чувам за мерене на Т в ухото на бебето. #Crazy  Аз лично никога не бих го пробвала. Много опасно ми се вижда, ами ако детето мръдне и се нарани от него?
Локресия, почивай много, и ако болките продължат и аз мисля, че ще е по-добре да полежиш малко в болница. Дано не се налага и се оправиш с лекарствата, които приемаш! Peace
Кучо, леле като чета за тоя оцет и направо ми вкисва устата като си помисля колко е кисело! Ама какво да се прави, сега все нестандартни неща ни се прияждат! Crazy Crazy
Хайде, липсват доста от мамите, които още не са се разписали! Hug
Мая, може да е стара и да имаш имунитет. Не се притеснявай излишно! Имате ли животни у вас? Избягвай ги и всичко много хубаво да е измито! Peace Peace Ужасен ден си преживяла вчера. И аз вчера чаках близо 4 часа на опашка пред личната, направо ми писна. Толкова народ имаше! #Crazy

Вече няма да си лягам в 8 часа, като станах в 1 до тоалетка после се въртях 2 часа и не можах да заспя! Crossing Arms

За времето и тук не е спряло от доста време, и нощт и ден вали. Даже сутринта беше и дъжд и сняг едновременно. Писна ми от това време, искам да стане толко. Не мога да мръдна навън в това време! #2gunfire

Абе аз да ви кажа, снощи пак усетиш нещо ниско долу да помръдва, по принцип е кога си лежа по гръб, и презнощта даже пак. Не си въобразявам, определено не са черва, много е слабо, но се усеща!
Айде стига, че и моето стана цял ферман! Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт