Отговори
# 555
Здравейте дами,

и мен днес ме тресе умората, а съм спала цяла нощ. Не броя ходенето до тоалетна в 3 и половина Simple Smile
Дундичка, не бой се, не си единствената с натрупани килца. И аз съм така, чак ме е срам да си кажа колко начална ми е бременността, защото изглежда доста по-напред  Laughing А всеки ден се разхождам в парка с малката минимум по два часа, не е като да не се движа редовно... А тя нали откри ходенето и не мож я спря - тичам след нея като индианец... И не знам защо така се трупат тия килца. Да не говорим, че на мен ми става зле вечер след 6 часа и дори не мога да вечерям (затова сутрин се събуждам озверяла) - откъде това шкембе  newsm78 Чувала съм, че като си раждал скоро така става, ама чак пък толкоз... Както и да е...
Аз също умирам за пържени картофи, даже специално излизаме събота и неделя да хапваме навън, за да си поръчам картофки  Embarassed Друго май няма по-особено като желание - хлебец нагъвам, но и предния път налитах основно на хляб. Много ми се ядат пресни зеленчуци и едва устисквам да не си купя, ама тези сега са бъкани с нитрати и колкото да ги киснеш във вода, все тая май.. Набивам ябълки през деня, вечер фреш от морков и ябълка и така бутаме... Докато не дойде сезона на свежичкото.
harikliq_222, явно имаш проблем с венците, което е нормално за бременността, дано да не се усили проблема. Консултирай се със стоматолог, да ти каже с какво можеш да се жабуриш, че друг изход май няма...

# 556
Върнах се, взеха ми кръв. Резултатите ще са готови в понеделник към обяд. А другия четвъртък срещата с бебо! Heart Eyes
Локресия, успех днес!  bouquet
Танище, стискам палци за утрешния преглед! Hug
Ани, успех днес и те чакаме на отчет! Grinning
Аз си яма пържени картофки, и месце също, при нас всеки ден се готви месо, без месо не се сяда! Mr. Green
За къркоренето и аз от известно време усещам ниско долу, ту в ляво, ту в дясно, като леко лазене, не знам как да го обясня! Embarassed Ама не знам дали е бебо, може и да е, уж ми е втора бременност, а не съм сигурна, рано ми се вижда. Но като се замисля като четях книги с първата ми бременност, пишеше че с втора бременност около 12 седмица се усеща бебето! Като се приберем другия месец ще си взема и аз книги за четено, че времето не минава! Laughing
Кучо, благодаря за палчетата. Иначе и на мен ми излизат момичета на тея калкулатори за пола. А дано! Praynig
Памперс, днес не си се разписала! Naughty
Дундичка, успех с пътуване утре. Ако имаш възможност пиши оттам. Колко ще останете?
Нинка, къде си? Как е детето?

# 557
За калкулаторите - на мен ми изнасят  Mr. Green До сега все дИвойки ми показват  Laughing
hahaha Какво единодушие само. На мен все различно ми показват.

sealover, как издържа толкова време без да ядеш? Shocked
Аз след снощното захранване имах големи бури в стомаха и не спах много добре. Но днес продължавам....

Lulu25, мен като ме гледаха онзи ден - бебето беше ниско долу в ляво. Доста под пъпа.

veselotof, един страхотен ден по женски ти пожелавам!

Аз планирам днес да си остана в къщи, защото не знам как ще ми понесе обяда  Mr. Green А и много ми се спи след нощното будене и въртене. CurlyD, ще си лежим двечките. Hug

lokresiq, стискам палци  Peace

Tanishte, и аз се улавям, че по-често споменавам бебето в мъжки род Mr. Green

harikliq_222, много е неприятно това с венците. Предполагам имам лек. Все пак много бременни се оплакват.

Аз ще си полежа още малко докато взема решение какво да правя днес hahaha

# 558
Привет сладурки   bouquet
За пола от калкулатора ми показва момиче, аз няма да се дърпам:) но и на мен лекаря не ми каза нищо и се надявам, че момиченцата по-трудно се виждат и за това не можа да види нищо все още Joy
Излезнаха ми резултатите от БХС, тъй като аз само звъня и ми казват резултатите /аз съм на частно и там си ги пускам всички изследвания/ и лекаря каза, имаш супер резултати, на мен това ми стига:)  Дани стискам палчета и твойте резултати да са окс Peace
Аз за усещане сякаш май и аз няколко пъти усетих, но и лекаря каза, че истински ще усетя средата на април, аз тогава ще съм 16-17 г.с
За еидуралната упойка не съм запозната, предния път не се наложи, надявам се и сега да не се Peace
Кърли търкаляй се днес и наваксай съня  Hug
Диана може и пърженото ии каймата да е съвкупно. Ние пържено и кайма не ядем поради същите причини. То от как съм бременна бобовите култури ми разкават играта на корема, две хапки и толкова много се надувам и имам газове и тотално избягвам да ям.
Локресия ще стискаме палчета и ще чакаме да кажеш как е бебо, а и ти с новата прическа Peace
Малинка  Hug
Туити балгодаря за слънчицето, тук е страшен мрак и едно подтисскащо Whistling
Анниииии след лоши новини идват добри, акаме те  Hug
И аз мога да ям таратор в промишлени количества, и определено малко по-малко се чуствам като нормално протичаща бременост без някакви екстри, къде все имах, ама да не говоря много, че винаги след това ме опровергава и ми става лошо Sick Иначе съм +1 кг до сега.
Аз се поотплеснах, ама то вие много пишете и аз докато си кажа по нещо и аз:)
hixxy честито сини гащи и от мен    bouquet
То май трябва пак да пускаме анкета за нова ема, че като знам как пишете днеска ще отидем на 50 стр.Simple Smile
памперсче ми липсва до сега не се е разписала   bouquet

# 559
Здравейте коремчета  Hug

И аз съм от напълнелите с 5 кг  Embarassed  , а съм едва в 12 г.с. Не ми се мисли какво бизонче ще съм до септември  Rolling Eyes Embarassed А толкова много се движа  Crossing Arms

Момичета тия калкулатори на мен ми показват момче, както каза и доки  Wink При мен нещата са от ясни по-ясни  Simple Smile
Тук при нас (в Петрич) вали дъжд и времето е ужасно. Днес няма да има разходки, а тъкмо си изкарах пролетните дрехи  Tired

# 560
  • Русе
osha аз съм в четвъртия месец и не усещам пърхане в коремчето....иска ми се да го усещам ,но маи си е рано
kotkincho спокойно и аз се чувствм така като  261uu едва се движа а каква пъргава бях и се радвах ,че си спинкаш аз в 11 12 седмица даже страдах от безсъние с това пишкане
а до колкото за разходките е все още хладно и ги избягвам ..тук в Русе е хладничко днес Wear Umbrella  Nature Partly Sunny,но като се затопли ще си излизам...внимавайте мами има грип да не хванете нещо аз много се пазех през тези 4 месеца и мога да се похваля че само един парацетамол съм пила и то, защото ме беше заболяла главата

# 561
harikliq_222, когато ми кървят венците си ги натривам със сол ,солта изпича венците и спира кървенето,това ми го каза зъболекарят ми има и друг вариант да се жъбуриш със солена вода.дано ти помогне  Peace

сега се сетих понеже и аз я карам много на таратор,аз ги редувам таратор с краставици,таратор с моркови(който също става страхотен)  Crazy а също така става таратор и с маруля.какво да се прави трябва да сме изобретателни когато ядем едно и също почти всеки ден  Peace

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 12:05 от dddidka

# 562
Пиша нов пост, защото ако допълня онзи ще стане цяла страница:)
Дани пиша, пиша, балгодаря, че питаш за малкия, днес е по-добре с по-ниска Т , даже на моменти няма, но сега започва гърлото доста да зачервява и с баба му се мъчим да оправим без АБ, та дано успеем и това да преборим. Та момичета наистина много е гаден вируса пазете се, то така някои като ми каже и издивявам де, на челна стойка ли да застана че да се пазя, но поне повече витаминки, вода и превенция как му се казва Simple Smile
Ето и Памперсче разписала  Joy
Успехчеее виждам те, как си ти?  Hug

# 563
  • Русе
So^Amazingи на мен калкулаторите ми показват ,че ще е момче ама божа работа ...чувала съм ,че ако ядеш сладко повече ще е момиче и обратното солено момче....ами сега аз и сладко и солено си хапвам ....това са измишлотини аз си чакам да си видя на видеозона  докато не видя аз  Laughing

# 564
Момичета, питах ви за книги, аз вече си поръчах една, която доста я препоръчват за бременността:
Мари-Клод Дьолае-"Аз съм бременна", аз си я поръчах от тук: http://www.book.store.bg/p17149/az-sym-bremenna-i-kniga-mari-klod-diolae.html

kotkincho, благодаря ти за линка, започнах да чета и ми се струва доста интересна, ще отида да я видя в някоя книжарница уикенда.

Иначе ето в тази тема има препоръчани доста заглавия: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=433561.0

# 565
Ето и Памперсче разписала  Joy

Днес по-малко, че вчера Дани се озори да ме изчете hahaha

Радвам се, че малкият е по-добре вече.

И моите резултати от БХС 2 излязоха. Изглеждат по-различно от предния път, много по-малко стойности има. На 10-ти докторът ще ми ги разяснии тях, но ми изглеждат добре.  Mr. Green

Аз пък си търся една книга за таткото. Беше по-различна. Разглеждат бебето като машина и с технични термини обясняват как се гледа дете hahaha Ако се сещате как се казва и от къде мога да я намеря, моля ви, пишете.

# 566
  • Русе
оле dddidka Grinning ние сме с един и същ термин ...първа бременост ли ти хех ,че се развалнувах за 2 септември ли си определена Hug

# 567
Аз пък си търся една книга за таткото. Беше по-различна. Разглеждат бебето като машина и с технични термини обясняват как се гледа дете hahaha Ако се сещате как се казва и от къде мога да я намеря, моля ви, пишете.

Ооо, ако някой се сети, да пише  Mr. Green Има една книга "Аз ставам баща" на Д-р Маркъс Джейкъб Голдмън, обаче никъде по онлайн книжарниците я няма налична, иска ми се много да взема нещо такова за нашия тати.

# 568
И аз се записвам към мързелуващите днес  Wink Пак не ходя до 00 и съм се подула яко, та обявих ден за плодове. Май само кафе с цигара не съм пробвала (кафе никога не съм обичала, а не пуша от 5 години, та и това не ми е опция  Joy)
Като ви гледам, колко пътувате, а аз от едни 200км утре се притеснявам  Laughing

_Ninka
, браво на малкия, да продължава все така и скоро да е напълно здрав!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
, много сте бързи  Laughing

# 569
harikliq_222, да за 2.09 съм определена с първа бременност Laughing ако не се лъжа имаше още 3 мами с нашата дата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт