СЕДМИ клас - втори срок - 10 тема

• 28 455
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Пускам един текст за преразказ, който сина ми прави и каза, че за първи път му прави кеф да преразказва.

Рене Госини,  "Малкият Никола" Grinning Ех, детски спомени, включая и  за "натегача" Анян с очилцата, любимеца на учителката..Дочете ми се отново " Малкият Никола", току виж утре посегна поне за малко  към  нея... Laughing

Еli, дано всичко е наред.

# 226
  • Варна
Добро утро!
Ели, как е детенце? Звучи страшно, но наистина минава за 2-3 дни - аз и с двете деца съм имала такива случки. Почивка и спокойствие Peace.

А историите за Никола моя син много ги харесваше, не съм се сещала, да му дам от тях за преразказ Wink

# 227
  • Варна
Ели,дано е добре младежа ти днес! Hug

Момичета,кога излизаха справочниците,знаете ли? И към кои сте се насочили,кой е най-добрия?
Като съм чела минали 7мокласни теми много хвалеха този на Ню Импрес,него мисля да купя аз,но с поръчка,че не го зареждат активнои по книжарниците. Rolling Eyes

# 228
     Явно всичко, освен датите за ВО, още е забулено в мъгла. А за НПМГ дори и датите не са дадени. Обикновено математиката е в първия неделен ден на юни, но засега няма потвърждение, а заради служебни планове трябва да съм наясно...!
     В неделя вечерта изгледахме филма за Малкия Никола /от Замунда/, чуден е!

# 229
  • I want it all and I want it now.
Рано е още за справочници  Peace Предполагам ,че след ваканцията ще бъдат вече разпечатани. Би трябвало и в сайта на МОН да излезе списъка.

# 230
  • Варна
Деска, до края на март трябва да излезе плана за прием за новата учебна година, и веднага след това излизат и справочниците - т. е. първата седмица на април.

Момичета, преди малко една приятелка ми спомена, че тази сутрин по някоя от телевизиите говорейки за избори и евентуален балотаж, са споменали нещо и за матурите. Тя не беше сигурна точно, но евентуално, че можело изборите да попречат на матурите Shocked. Някой да е чул нещо?

# 231
  • Варна
Изборите са на 12ти май,едва ли ще попречат.Да не би да са имали предвид матурите на 4токласниците,техните са седмица преди нашите. Thinking

# 232
  • София и там където не се пуши

Момичета,кога излизаха справочниците,знаете ли?  

За какво ви справочник, като сте тук  newsm78  в БГ-мамма

# 233
  • в полите на Балкана
Eli, надявам се а ви се е разминало сътресението.

slon там ще спят. Замина с баща си и две колички за по-сигурно. На страницата на хотела не пише дали имат стай за инвалиди. Организаторите все пак знаят за неговите нужди и се надявам да са се сетили навреме за достъпността. Лошото е, че у нас се прави една рампа от вън, която не те отвежда никъде и толкова. Пише се достъпен, а то ooooh! И по лошо ми се е случвало, да има стай достъпни и  да не желяат да ни настанят, защото ги ползва персонала.

много пишете бе хора, успях от 4 път да публикувам.

# 234
  • Варна

Момичета,кога излизаха справочниците,знаете ли?  

За какво ви справочник, като сте тук  newsm78  в БГ-мамма

Това ясно,ама друго си е на хартийка и да си драскаме по него и смятаме. hahaha

# 235

Момичета, преди малко една приятелка ми спомена, че тази сутрин по някоя от телевизиите говорейки за избори и евентуален балотаж, са споменали нещо и за матурите. Тя не беше сигурна точно, но евентуално, че можело изборите да попречат на матурите Shocked. Някой да е чул нещо?

Какъв балотаж бе, това са парламентарни избори  newsm78, не за кмет или президент

# 236
Изборите са на 12ти май,едва ли ще попречат.Да не би да са имали предвид матурите на 4токласниците,техните са седмица преди нашите. Thinking
Най-вероятно. Денят след изборите е винаги неучебен, а на 13 май има НВО по ЧП за четвърти клас.

# 237
Като гледам колко са назад сина ми и акълът ми не побира как ще вземат всичкия материал, че то не остана - половината март, 3 седмици от април и я им се съберат десетина дни от май.  Confused

Ели, дано да  е добре момчето вече.

# 238

slon там ще спят. Замина с баща си и две колички за по-сигурно. На страницата на хотела не пише дали имат стай за инвалиди. Организаторите все пак знаят за неговите нужди и се надявам да са се сетили навреме за достъпността. Лошото е, че у нас се прави една рампа от вън, която не те отвежда никъде и толкова. Пише се достъпен, а то ooooh! И по лошо ми се е случвало, да има стай достъпни и  да не желяат да ни настанят, защото ги ползва персонала.

Дано всичко е ОК.Ако имате нужда от нещо, пиши!

# 239
Предсрочните парламентарни избори на 12 май ще наложат промяна на датата за провеждане на националния изпит от външното оценяване по предмета “Човекът и природата”, на който се явяват всички четвъртокласници.
За 7ми клас остават непроменени.

http://offnews.bg/index.php/170321/promenyat-dati-za-minimaturi-zaradi-izborite

Общи условия

Активация на акаунт