The Walking Dead - Тема 3

• 15 687
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
а бе тъпо та тъпо беше това дето той я настигна в полето. как пък в ая тишина тя не го чу и като го чу, та залегна, та стана, та той вече я беше видял... егати съспенса!

Че има кърпене с бели конци - има, ама, хайде да си затворим лееекинко очичките и да стиснем палчетата да ни изненадат с оставащите епизоди  Heart Eyes

Спам: Ванче, като каза съспенс и почнах да се хиля, защото се сетих за една колежка, дето се има за върха на ителекта. И онзи ден й препоръчвам да гледа "Хичкок" и тя ме застрелва с широка усмивка и въпроса - Ама той си играе вътре и си е режисьор едновременно нали?
 Joy Joy Joy
Е, в такива моменти верно почвам да се оглеждам за арбалетче, чукче, квото дойде

# 571
  • София
 hahaha

Очите ми са широко затворени!
Аз съм сигурна, че ще ни изненадат.  Party

# 572
Грешка, Ване, набара я финално в гората. В полето я настигна с колата, нямаше как да не я види, а тя нямаше как да не го чуе. Какви гуми да реже, това знаете ли колко време отнема? При положение, че не е сигурна дали зомбитата са му видели сметката? И аз не бих се занимавала да му увреждам МПС-то.

# 573
  • София
Да де да, аз за на полето говоря. Не се изкефих на сцената, щото реално от момента, в който тя побягна по пътя след излизането от града, се знаеше, че ще свърши, както свърши. Аз мислех, че ще свърши една идея по - умряла всъщност.

# 574
Може, обаче това не я прави неправдоподобна. Понякога реалността е смайващо скучна и предвидима.  Mr. Green

# 575
  • София
верно е... а аз днес цял ден търся под вола теле, та... Simple Smile

# 576
Виждам. Щото не си се наспала сигурно.  hahaha

# 577
  • София
еми... трябва да уплътня времето за сън  Mr. Green

# 578
Как пък едно зомби не го ухапа тоя смешен губернатор не зная.Колко лесно щеше да свърши,ама на.И Андреа горката пак го отнесе,пък на Рик очила ще му купя.Сигурна съм че очилаткото запали зомбитата,ама късно се сети да помага горкия Sad

# 579
Как пък едно зомби не го ухапа тоя смешен губернатор не зная.Колко лесно щеше да свърши,ама на.И Андреа горката пак го отнесе,пък на Рик очила ще му купя.Сигурна съм че очилаткото запали зомбитата,ама късно се сети да помага горкия Sad

Аз пък мисля, че е ухапан. Много наблегнаха на едно движение, с което се загърна с якето и се присвиваше като от болка преди да дадат вързаната Андреа. Просто бавно ще му подейства заразата. Peace

# 580
  • Ænima/Albuquerque
И аз имам такова подозрение. А дали няма да еволюира в някъв изрод?  hahaha

# 581
  • София
Е той не трябва ли да умре първо, за да се зомбира? Дори да е ухапан, което сега като се замисля е логично, то това ще се разбере... пфффф! Нямам търпение сега заради вас!  Crossing Arms

# 582
  • Ænima/Albuquerque
Е, или ако умре, или ако ухапан зомбира, Ванеhahaha

# 583
Да, ама и ухапан трябва първо да се гътне. Ама ако се гътне, с кого ще се бият нашите?

# 584
  • Ænima/Albuquerque
Е, как бе? Ухапан - зомбира. Или вече и това не е, каквото беше?

Общи условия

Активация на акаунт