The Walking Dead - Тема 3

• 15 665
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
В тоя сериал си е така от началото. Жената на Морган след ухапване първо се разболя, после умря и чак тогава зомбяса. Аналогично с Ейми и с оня косматия Джим, дето го зарязаха под едно дърво да мре.

# 586
Да , но май става до ден .......може би действието ще се забърза  Thinking

# 587
Зомбирането е строго индивидуално. При някой става до ден, при други за няколко минути - Шейн. Така каза ученият от Центъра по заразите. Wink

Като някой е ухапан мре от ухапването и после... аррррр

# 588
А , Шейн го гръмна Рик - зомбяса по-бързо....при тоя заразата ще тлее дни , к`вато е гад  Wink

# 589
Вероятно зависи къде е ухапването. Горе-долу май всички досега в рамките на 24 часа заминаваха, макар че при Ейми мина бая време между умирането и зомбясването. Реших, че е щото раната е периферна. Обаче пък тя много бързо умря, а Джим стена и страда много дълго време. Само тоя бял конец досега съм хванала - не виждам логично обяснение. Освен ако Ейми не се е гътнала от шока.  Laughing

Бебе, Шейн е друг случай, той не беше ухапан. След смъртта, зомбирането настъпва почти веднага, доколкото са показвали.

# 590
  • Ænima/Albuquerque
Е, да де, ама умира от ухапването, щот го разболява, а не щото някой ще трябва да го гътне. 

# 591
Ейми от кръвозагубата се гътна, щото май и беше разкъсана артерия, сравнително бързо умря. Rolling Eyes Ама доста бавно се "съживи". А Шейн почти веднага, т.е. и двамата са умрели, нищо, че Ейми умря от ухапването, а Шейн от куршум. Thinking

# 592
Каква артерия на предмишницата отгоре, мани тая работа.

Бебе, въпросът е, че ухапаният първо трябва да поболедува и чак после се гътва, Шейн не губи време с боледуване. А необяснимата разлика е, че всички освен Ейми, включая дедикът, който Милтън изследваше, зомбясаха почти веднага след смъртта си. Ейми стоя мъртва цяла нощ, баси.

# 593
Т`ва беше в първи сезон , там са разработвали още процесЪТ !

# 594
  • Сопот, Пловдив
Не ми беше минавала идеята, че Губернатора може да е ухапан, би било интересно развитие.

# 595
  • Ænima/Albuquerque
И той квато е свиня, ше боледува оше 2-3 серии преди да възкръсне!  Crossing Arms

# 596
И аз мисля, че относно певръщането след ухапването зомбитата са като вампитата. Първо боледуват, после умират и накрая възкръсват  Mr. Green

# 597
И той квато е свиня, ше боледува оше 2-3 серии преди да възкръсне!  Crossing Arms

Нема за кога, остават само две.  hahaha

# 598
  • Ænima/Albuquerque
Е дуре де, понеже е свиня, ше боледува една серия и една ше е мутирал.  hahaha

# 599
  • на кого му пука
Имаме сделка.Само да гушне букета накрая.

Общи условия

Активация на акаунт