SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 270
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, изгледах епизода.Не очаквах, но много ми хареса.Забавни ми бяха тримата, и аз искам да ги видя отново.Харесаха ми сцените между Дийн и Криси.Следващият епизод се очертава доста интересен.

Между другото, много обичам след като излезе епизода да се публикуват гифчета.

Гласувах на гласуванките, които беше публикувала Импалка.
За най-любим финал избрах края на пети сезон.Сигурно и при вас е така.
А за втората-леле, Мерлин побеждава СПН.Голяма битка.Не очаквах да имат толкова фенове.Иначе единственото, което на мен ми хареса в главните актьори от Мерлин, е че имат приятелство, подобно на това на Дженсън и Джаред.Бях попаднала на един клип с тея двамата и Дженсън и Джаред
http://www.youtube.com/watch?v=U_D2ZR52esY

Спойлерът за актьор, който ще се появи, беше отречен от актьора, но мисля, че това ще е трик, за да се изненадаме.
Скрит текст:
За спойлера за Боби, говоря, който Джим отрече.

Щях и още нещо да кажа, но забравих.

Последна редакция: пт, 29 мар 2013, 22:11 от Jennifer.

# 166
Ужасна гласуванка, у-жас-на Confused . Но имаме вече и друга, по-важна Mr. Green . Дами, време е за тазгодишната Alpha Male Madness на uk.eonline.com. Ама нещо се оплетох при гласуването - въвежда се код накрая, искаше влизане във FB профила, не разбрах дали е разрешено многократно гласуване. Каша Crazy . Както и да е, сред 16-те двойки съперници са моят шоколад Шемар Мур срещу Джаред (последно бяха 32.5% / 67.5%) и Александър Скандинавски-някъф-там срещу Дженсън (32.1% / 67.9%).

Статия за 8.19 -
Скрит текст:
'Why Is Sam Going Back to Hell?'
Supernatural is about to get one step closer to closing the Gates of Hell forever. In the next new episode, "Taxi Driver," Sam is tasked with the second of God's trials, and this one involves going to Hell to bring back an innocent soul.
In this clip, we see Sam and Dean meeting up with a reaper who can get them to Hell. But this isn't just any reaper, he's the guy who took Bobby to Hell. Yes, even though the Winchesters burned his bones, it seems Crowley was feeling particularly dickish and decided that Bobby was going to spend eternity in Hell.
So now the trial is about much more than just closing the Gates of Hell, it's about saving Bobby's eternal soul.
Once again, Supernatural is modernizing classic tales. In Greek mythology, visitors to Hades traveled there via a ferryboat run by Charon who would transport souls of the newly deceased across the River Styx. In the world of Supernatural, Charon is apparently a taxi driver.
Going to Hell might seem like a big move, but it's nothing new for the Winchesters. Sam was trapped there when he jumped into the cage to trap Lucifer at the end of season 5 and Dean was tortured for years in Hell after making a deal with a Crossroads Demon at the end of season 3. This time around, Sam is going solo, which leaves Dean with nothing to do but wait 24 hours and hope Sam returns from Hell, soul intact this time, and with Bobby.
Supernatural airs Wednesday, April 3 at 9pm on the CW. This will be the last new episode before the show takes its final hiatus of season 8, but the final four episodes will return starting April 24.

Последна редакция: сб, 30 мар 2013, 13:45 от Impala

# 167
Ех, направо съм в дилема:  Peter Dinklage, Game of Thrones вс. Mischa Collins, Supernatural??? #Crazy И опонента на Джаред го любя силно и не знам кой да избера. ooooh!

# 168
Гласувано и за тримката ни  Crazy

# 169
Гааарт!!! Joy

# 170
8.19 'Taxi Driver' preview: Sam’s shocking mission
Скрит текст:
We have a feeling that Wednesday night’s new “Supernatural” episode is one that fans have been looking forward to for quite a long time. Why? We first teased it yesterday, and now we can finally confirm that an old friend of the show in Bobby is going to be featured here for the first time since Sam and Dean Winchester burned his bones in what was a pretty emotional time.
So how in the world is this character coming back? Well, let’s just say that executive producer Jeremy Carver has found a pretty unique way to (ahem) carve him back into the story. After he died, Bobby in theory should have went up to heaven; however, thanks to a certain guy by the name of Crowley, he has been instead trapped within the walls of hell. This is surely not a fate that the guy deserves, and thus it is going to be up to Jared Padalecki’s Sam in order to save him.
The twist? In this case, there are actually two of them:
1. Sam is going to have to owe a taxi driver of sorts a favor in return for his transport into the underworld.
2. He’s not going to be able to bring Jensen Ackles’ Dean, since as a result of the trials that he is also in the process of trying to complete, he has to go it alone here. Now, what we are more curious about than anything is whether Sam will sacrifice bringing back Bobby to this world for the sake of the tablet.

PS. Mило, опитах да си направя гифчето с вързаното Сами за подписа, но става кратко и незадоволително. Жалко Sad .

# 171
  • # супернатурална #
Аа, ако няма да се свършваме, хич да не се почваме  Naughty  Laughing

Леле, Джаред ще го прави морски тюлен

# 172
Ехххх, тези ръце Whistling ...
Да си припомним покер!Сам Flutter .

Бичи,
Buona Pasqua!   bouquet

# 173
Oбложка на дисковете със Сезон 8:

Такива промо, повтарям, промо снимки нямам. Цуп Crossing Arms !

# 174
Крайно време е да се направят нови промо снимки. NaughtyТолкова ли нямат пари.Да кажат, веднага фенове ще дарят пари.

Леле, Джаред ще го прави морски тюлен

Леле, колко е пораснал Томас Heart Eyes.

# 175
Ехххх, тези ръце Whistling ...
Да си припомним покер!Сам Flutter .

Бичи,
Buona Pasqua!   bouquet

Buona Pasqua Импалка  Hug Heart Eyes

Аз нали си чух името и някак магнетично бях привлечена от ТЯХ  Heart Eyes , та веднага долитам.

# 176
 Hug
Аз пък точно идвах с напитки Laughing :

И интересни картинки, много ми харесаха:

# 177
Супер напитки

# 178
За тези, които обичаме Уинчестърите вързани: за столове, легла, коли и др., с въжета, белезници и каиши, без кърпи и колани в устите или пък със, за да не говорят, а само да пъшкат, стенат, ръмжат... Мдааа...

# 179
За тези, които обичаме Уинчестърите вързани: за столове, легла, коли и др., с въжета, белезници и каиши, без кърпи и колани в устите или пък със, за да не говорят, а само да пъшкат, стенат, ръмжат... Мдааа...

Ох , ми няма какво друго - ОХ  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт