SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 273
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
# 151
# 152
# 153
Тези заслужават отделен пост Laughing

(да се подпиша ли, да не се ли Joy ...)

# 154
Всеки път настръхва лисичата ми опашка като ги видя костюмирани , и този път не изневери , ах завиждам на Криси как си го целуна  Crazy

# 155
8.19 'Taxi Driver' Sneak Peek:

Спойлер за същия епизод.
Скрит текст:
[...] Get ready for the return of Bobby Singer! (източник)
Уфф Rolling Eyes ...

# 156
Да ви кажа - аз за какво и да пиша - за домати, за диети, за книги - все намирам начин да спомена Дженсън.
Любов ли е да го пишеш!!!!

ето доказателство

# 157
Да ви кажа - аз за какво и да пиша - за домати, за диети, за книги - все намирам начин да спомена Дженсън.
Любов ли е да го пишеш!!!!

ето доказателство

Hug
Голяма любов предизвиква Дженс  Heart Eyes

# 158
  • # супернатурална #
Белс, няма по-удачен пример от Дженсън за да се излюстрира идеята. Е, може би има един... Wink  Laughing

Импалко, под-пис-вай-се!  newsm18

Хубава серия. Тримата бяха големи сладури, ще ми се пак да ги видя в сериала. Сам пак се хвана наивно за възможността ловци да имат "нормален" живот, но за радост бързо му светна червената лампичка. Нещо не ми харесва как представят Сам в последните 2-3 серии - нещо е на заден план. Като статист  Laughing

# 159
И на мен много ми хареса серията! Heart Eyes

# 160
Здравейте!
Аз изоставам с последните две серии, та не мога да коментирам с вас, но ви нося нещо да се посмеете.

Joy hahaha

# 161
  • # супернатурална #
Тъкмо щях да се възмутя "кой му го причини това на Мишата" и видях, че той си го е причинил  Laughing

Това май е ново гифче.

# 162
  • sf
Изгледах серията, но напоследък с много мъка гледам,не ми доставят предишното удоволствие.
И ми стана смешно накрая Кастиел в автобуса, за какво му е да се друса в него, като може да отиде където си поиска с един удар на крилата  Joy

# 163
Я да пусна костюмиран Дийн пък да видя дали ще разтреперя Лиса Mr. Green .

Интересно четиво за останалите:
Jared Padalecki: Pleasing the fans, luckily, is - I hope this doesn’t sound bad, I should preface it by saying that I love my fans, but I do not care in the slightest about it. It’s my job not to care. If I start trying to please the fans, then it would backfire and I’d end up not pleasing the fans. It’s my job to take what is given to me and plug myself into it. Like fans plug themselves into Supernatural, and into that world, in my world I have to plug myself into Sam. There are a lot of actors that could play this character, Sam Winchester, I could name a thousand, and I only say thousands because I can think of thousands, but millions that can play this character. Taller, shorter, better looking, less good looking, blacker, whiter, the only thing I can bring to Sam that none of them can is my own experience. And that’s it. It’s not that I’m the best actor or that I look like Sam should look, it’s just whatever I can pull from or draw from my past. So if I start to ignore that and try to please the fans, then I completely destroy Sam Winchester…Even if it says he looks hot, he looks better than he used to, even that’s bad, because you get cocky or you get the false confidence or arrogance and you just start focusing on vanity, which I don’t want to do. My job is to flesh out Sam Winchester however I can, not to take from a billion people, but to play it my way, otherwise all these shows would be CGI.

Импалко, под-пис-вай-се!  newsm18
о къ Laughing , ще.

# 164
Я да пусна костюмиран Дийн пък да видя дали ще разтреперя Лиса Mr. Green .

Ох,златото то бе  Heart Eyes
О сега видях малкия текст , разбира се , че се разтреперих пак ще има сънища разни  Whistling  Blush

Общи условия

Активация на акаунт