Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 116
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
един бърз въпрос, после че ви изчета и ще дописвам ....

как да сваря био картоф? нямам уред за пара

# 646
ами като обикномен картоф  Mr. Green
аз си го обелвах, нарязвах на малки кубчета и във вода .. това е  Mr. Green Hug

Поспаланче
... и аз бях с разградими, но с първата бременност във ВМИ ... сега в ОБ не бяха  Crossing Arms

Бюти ... ти имаш да сваляш, ама твоите не само то бременността  Hug аз имах предвид за свалянето от тогава ... иначе аз заветните 41/42 никога повече няма да си ги видя  Tired сега съм с 10 отгоре, а бях с 20 до преди няколко месеца  Mr. Green

# 647
И аз бях с разградими конци. Док каза, че до 40-тия ден трябва да паднат. Отидох на профилактичен на 42-рия ден (мисля) и нямаше помен от конците.

# 648
ами като обикномен картоф  Mr. Green
аз си го обелвах, нарязвах на малки кубчета и във вода .. това е  Mr. Green Hug
мерси  Hug, слагам го, веднага че окъсняхме днес за обед  Simple Smile

пп. а, сега давам една лъжичка и продължавам с кашата, нали така беше ?

# 649
То и аз бях с разградими, ама има организми като моя, които не ги разграждат  Peace
Нямаш ли кошничка, Пете. Вариш като нормален картоф, по принцип на колкото по-големи парчета толкова по му се запазват качествата  Peace

# 650
Ох, аз наистина така съм се гипсирала, ужас. Педито мина, в сряда ще сме на консултация даже. Сега остава и конците да свалят, ох, и ще се преродя  Mr. Green
Иначе то си е зараснало, цял флакон Цикатадрина съм изпръскала. Шегувам се с мъжо, че ще искам упойка  hahaha
Очаквайте безшевно включване по-късно  Mr. Green

# 651
ами като обикномен картоф  Mr. Green
аз си го обелвах, нарязвах на малки кубчета и във вода .. това е  Mr. Green Hug
мерси  Hug, слагам го, веднага че окъсняхме днес за обед  Simple Smile

пп. а, сега давам една лъжичка и продължавам с кашата, нали така беше ?

защо само с една лъжица  newsm78 дай си му повече според мен, ако вече е хапвал храна различна от мляко  Mr. Green

Деско ... и аз с това се пръсках .. споко  Hug

# 652
  • Варна
Деси, моите ги свалиха на 7-я ден, с нищо не съм се пръскала и беше зараснало.

# 653
  • Sydney
pettesa дай 3 лъжички  Peace
desitkad аз не съм разждала нормално, но като ми махнаха конците спря да ми дърпа... после ме боляха вътрешните, докато се разградят  Rolling Eyes

# 654
Бютка К'ви 60 кила бе жена? Вие туй 0-лите за нищо ги нямате.Или си преправяте снимките с фотошоп или аз съм нещо кьорава newsm78 Петеса Имам някакъв спомен ,че беше качила снимка бременна в 7-8 месец по бански и помня ,че ти завиждах за фигурата  Blush...
БениЧестита ви банкерка ,не съм се и съмнявала ,че като порасне ще ви види сметката  hahaha А ти не бъди такава скръндза -прати го този мъж насам ,дето може и питки да прави  hahaha Моя веднъж го оставих за 5 минути да погледа лука докато ида до ВЦ-то и представете си колко изгорял го заварих.На въпроса ми ,защо не го е смъкнал от котлона,отговора беше:"Ми ти каза да го гледам....и аз не съм отлепял поглед от него!" smile3544  hahaha hahaha
ДесиНе са ми махали конци , пиле шарено ,моите бяха уж резорбиращи , но всъщност си паднаха сами.Вземи си спрей за бързо зарастване.Моите 14 външни и незнам колко вътрешни шева за 1 месец зараснаха със спрей и промивки със смрадлика Hug
Още нещо щях да пиша , но този пост съм го почнала от 11 часа и си забравих мисълта  Blush
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

# 655
  • София
как разбрахте с какви конци сте били  newsm78
аз не попитах, никой не ми каза.
ходих уж да свалят нещо, ама казаха че само се режели някакви крайчета, та сега се замислих да не са разграждащи се  Rolling Eyes

# 656
Бамба Попитах ,кога да отида да ми махнат конците и те ми казаха да не ходя,че ще се разградят сами  Peace

# 657
Стелико предвид, че бях 126 кг..мисля че мога да смятам колко трябва да сваля  Crazy

# 658
Предполагам си ги свалила , защото сега изглеждаш много добре  newsm10

# 659
Бени, честит прощъпулник   bouquet, браво на банкерката, ама на мен повече ми се понрави нотариалния печат.От къде го взехте  Laughing, ще искам да ми го пратиш за еднократно ползване за нашия прощъпулник, живот и здраве  Laughing

Бюти ти пък 60 кила за сваляне  Shocked, ай стига де, видях те на снимката, много те моля, да не искаш да станеш 20 кг.  Laughing

Либра много кофти така и детегледачки ...., нямаш ли някоя по-близка леля да я гледа да ти е по-спокойно  Tired или като вариант - частна ясла, с групичка от 5-7 деца.

Ние ядохме 2 лъжички картофче, малко му се догадваше, но то и с кашата така бебе в началото, сега изяжда по 70-80 гр. и още иска, увеличавам дозата с по 10 гр. всеки ден.До колко трябва да стигне като максимум за тази възраст - 100 гр. добре ли е  newsm78

Въпрос: Имам 1 кг. био картофи, за 4 лв. ми излязоха 13 картофа което е супер, но въпроса е как да ги съхранявам, мисля да не се развалят нещо - в хладилник ли да ги държа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт