Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 756
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • София
kate_rina_1- Много е красиво това око? Твое ли е?

# 16
Не знам дали съм го писала преди- да предупредя, че глосовете на Д&Г са ужасни- стоят на четки, лепкави и не миришат хубаво!

# 17
kate_rina_1- Много е красиво това око? Твое ли е?
Не! Просто много ми харесва!

# 18
Аз още търся вдъхновение за предизвикателството. Бях се спряла на Анджелина Джоли, но Адри като спомена, че нея ще прави и се отказах.

Днес съм с новостите от вчера и на първо четане съм очарована.

# 19
  • София
Мис Нели, благодаря за новата тема!
Момичета чудесни гримове сте показали в предната тема. Hug
Кaren, при теб няма как да се получи да си незабележима, червилото избощо не е фактор. Толкова си хубава и чаровна.  Heart Eyes А, лака съм убедена, че ти е стоял страхотно на тена и чертите на лицето. Hug
Вдовичке, ти съвсем скоро ще се срещнеш очи в очи с новия член на семейството. Леко раждане! Hug Мисля, че съм виждала такъв ефект на гланц при Кико.  Heart Eyes

# 20
аз може би ще правя Сара Джесика Паркър

# 21
  • София, Лагера
Здравейте, дами, в новата тема!
Мис Нели, жестоки снимки на първа страничка!  bouquet
(ах, кога ли ще стане модерно и веждите да са цветни!  Heart Eyes Flutter Mr. Green)

# 22
Аленка,и аз това си мислех,ще гледам пак Закуска в Тифани  Heart Eyes

# 23
  • Пловдив
Много ми хареса този грим на Златка  Heart Eyes ,слагам го в спойлер понеже снимката е доста обемна
Скрит текст:

# 24
Много ми хареса този грим на Златка  Heart Eyes ,слагам го в спойлер понеже снимката е доста обемна
Скрит текст:
Много обичам лятото да облека шарена рокля и да си направя папагалски грим в същите цветове.  Peace

# 25
Добро утро  Heart Eyes
Мерси за новата тема   bouquet
Аз съм се спряла на Джесика Алба, като има малко чуденка между нея и ДжейЛо  Mr. Green Но се спрях на Алба, защото очите ни са еднакъв цвят  Crazy
Питанка относно предизвикателството: когато пращаме снимките, трябва ли да метнем и снимките на вдъхновението ни?

Ето и едно предложение за който още не може да избере. Знам, че Кери е певица, но пък това ми е една от любимите нейни визии  Heart Eyes

Хубав ден на всички Simple Smile

# 26
WomanBerry мисля някъде назад МисНели беше писала точно това - да има и снимка на вдъхновението,дано не се бъркам  Crazy

# 27
Ох, мерси  Hug Аз малко по диагонал четох темичката предната и съм изпуснала. Извинявам се   bouquet

# 28
Благодаря за новата тема  Hug

Аз още не съм решила дали ще участвам в предизвикателството  Rolling Eyes Тази тема нещо не мога да я интерпретирам все още, какво точно значи за мен  newsm78
Нямам желание да правя някакъв грим на някоя звезда, защото повечето са доста изчистени и нищо особено за показване...По-скоро ми се иска да си харесам някой филм, в който актрисата ме е впечатлила и да направя някакъв грим, който ми е асоциация с духа на филма. Лошото е, че аз доста си падам по филми с вещици и вампири, та се чудя дали грима няма да заприлича за Хелоуин  Mr. Green

# 29
Здравейте, дами, в новата тема!
Мис Нели, жестоки снимки на първа страничка!  bouquet
(ах, кога ли ще стане модерно и веждите да са цветни!  Heart Eyes Flutter Mr. Green)
  Това за веждите е интересна идея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт