Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 53 371
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Фокси аз също бих чела блога ти с удоволствие както някой по-напред каза информация за скъпи неща се намира лесно пък и сега е криза така,че не виждам нещо лошо ако пишеш за козметика от нисък или среден ценови клас  Heart Eyes

# 286
Фокси,аз казах ли ти,че трябва да направиш блог-видя ли колко поддръжници имаш:)Урока лично на мен ми беше супер полезен,чакам още и без извинения NaughtyБебчето ти е много Hug сладко.Епона.....страхотен грим,различна форма,много ,много ми харесваш  bouquet

# 287
Не бях виждала този руж до сега, много ми хареса опаковката му. Flutter
Тя и цената му е хубава де, 50 паунда. Laughing
Sisley Phyto-Blush Eclat
Загледах го и аз в едно списание преди време, много ми харесва.  Whistling Обаче, както казваш, цената.... Сисли е една от най-луксозните козметични марки, много скъпа, но като качество нямам представа къде се подрежда.  Simple Smile
Най- високо на стълбицата се подреждат. Изключително качествени продукти от целия бранд с много противостареещи фито съставки, дори и в декоративната козметика.
Поръчала съм си този руж за подарък. Heart Eyes

# 288
Фокси, какъв молив имаш на горния клепач? Писала си, че си ползвала черен молив на Импала, но на моя комп излиза някакъв страхотно сиво зелен цвят, точно какъвто си търся newsm78

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 19:32 от bubanka

# 289
Lemy , на горния съм използвала черен молив и върху него сиво-зеленикави сенки.  Иначе сиво-тютюнев молив имам под долните мигли. Той ми е на Essence (номер 22 taupe me) и между другото ми стана любим. За водната линия не става, но за други цели ми харесва. Мек е, нанася се лесно и е много хубав цвят, но не мога да определя точно какъв Rolling Eyes На тази снимка пак не е точно цвета, който е на живо.

gadamer,  Laughing като си погледна старите вежди се чудя как съм могла толкова години да си ги харесвам. Тънки, тънки...ужас, голямо скубане беше ooooh!

tamar , то "бебчето", а и брат му вече хич не са бебета Laughing

Вие сериозно ме накарахте да се замисля за блог. Голяма подкрепа сте Hug Айде няма да се оправдавам, че все пак се притеснявам. При първа възможност когато ми остане повечко време да помисля може и да започна Simple Smile Много ви благодаря за милите и окуражителни думи Hug

Все забравям.... Епона, от кога се каня да ти пиша, че имаш много красиви очи Heart Eyes Този грим и на мен много ми харесва Simple Smile А как си те представям с опушен бордо грим ако знаеш.... Леле, как ще ти изпъкват очите.... Crazy

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 20:37 от foxy81

# 290
Фокси, благодаря! Интересен цвят е, ще го погледна.

# 291
Фокси, Епона красота! Heart Eyes

# 292
  • София
Иначе сиво-тютюнев молив имам под долните мигли. Той ми е на Essence (номер 22 taupe me) и между другото ми стана любим. За водната линия не става, но за други цели ми харесва. Мек е, нанася се лесно и е много хубав цвят, но не мога да определя точно какъв Rolling Eyes На тази снимка пак не е точно цвета, който е на живо.
Аз имам същият ко_л молив на Есенс, само че в цвят 08 teddy, тъмно кафяво.
Егати мекият молив е това. Мазен и лесен за разнасяне, но изключително, изключително нетраен във водната линия. А това ми беше намерението, да намеря достоен заместител на очната гел линия на Есенс, която макар и много хубава има един основен недостатък- изсъхва за отрицателно време! #Cussing out
Но виж, сега като казваш под миглите, ще взема идеята ти и ще пробвам утре да нанеса така.
Самият молив е уникален като цвят и мекота, ама и водоустойчив фактор ако бяха му сложили, цена нямаше да има!

# 293
Скрит текст:

Качвам една снимка на днешното гримче с уговорката,че самата снимка хич не се получи,както винаги.Затова и много рядко показвам нещо.

# 294
Ивана и аз така, много грозни снимки ми се получават. Вчера се гримирах с оранжево и зелено, обаче на снимките въобще не са същите цветове. Въртях от тук от там и се отказах да ги кача.
Фокси както вече са ти казали момичетата, лесно е със скъпи продукти да правиш блог, ако се изложиш с грима поне ще се изфукаш с джунджурийки Laughing А да направиш блог който да е полезен наистина не е лесно, но пък мисля че имаш качествата да се справиш.
P.S Ивана окото ти физиологично има наклон на долу, с помоща на горната очна линия трябва да го вдигаш. Пиша от телефона си затова не мога да ти покажа с помоща на фотошоп.

# 295
Права си,понякога я правя по-нагоре,но не винаги ми се получава перфектна.Повече тренировки ми трябват  Mr. Green

# 296
foxy81, много красиви очи и перфектни вежди. Невероятен талант си. И аз съм от момичетата, които с удоволствие ще четат твой блог.
Епона, все по-хубави гримчета показваш  Simple Smile

# 297
  • Стара Загора
Епонка, задобряваш с всеки изминал ден. Crazy Heart Eyes

Джеси, направих снимки с гланца (много готино блестеше на живо, но на снимката не се вижда почти пък и с моите тъмни устни изглежда доста мижав ooooh!). Подсилих и малко сенките, че бяха поизбледнели вече, а трябваше да излизам и реших да сложа мъничко още. Laughing
Не знам аз ли си въобразявам или очите се губят, когато е същия цвета на сенките. Whistling

Скрит текст:

Аленка,
Скрит текст:
обзаведох се и аз с комплектче. hahaha

# 298
  • София
Ивче, доживях да покажеш нещо, на което да мога да намеря кусур  Laughing Не ми харесваш с тези сенки. Много по-красива си с онези кафяви Кико или със светли сенки и тъмно червило.
Фокси, ако не почнеш блог, то поне мятай по някой фото урок към БГ-Дамма  Mr. Green

# 299
  • Стара Загора
Ивче, доживях да покажеш нещо, на което да мога да намеря кусур  Laughing Не ми харесваш с тези сенки. Много по-красива си с онези кафяви Кико или със светли сенки и тъмно червило.
Фокси, ако не почнеш блог, то поне мятай по някой фото урок към БГ-Дамма  Mr. Green

Ти пък ще кажеш, че предните гримове бяха много хубави. Mr. Green Ако питаш мен всеки един има по нещо не на място и за доизкусуряване. Виж Фокси е друга бира, тя прави всичко перфектно. Heart Eyes
Аз тези сенки ги харесвам, но понеже съм със сини очи не могат да изпъкнат сякаш, така както с кафеви например и сиво/черно. Може би не са съчетани по правилния начин.
Много си мисля да спретна нещо в "подвижен син клепач и тъмнокафяво на костта". Ти беше правила нещо такова, а и Ел. Heart Eyes Crazy

Общи условия

Активация на акаунт