Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 831
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Бери, страхотна си, как само си го изкопирала грима   bouquet Очите ви са абсолютно еднакви и това червело наистина ти отива!

foxy81, перфектна както винаги!Добре, че сподели, че ще правиш този грим защото и аз го мислих, и много щях да се изложа Mr. Green

Аленка, бляскава и нежна като себе си и като Мерилин!
Бързо се оправяй, липсваш  Hug

# 511
  • София, Лагера
Да си припомним нещо свежо и пролетно, въпреки че пак се завърна зимата  Simple Smile
Кой ще носи такива цветове лятото? Изобщо какво смятате да носите и мислите, че ще е актуално лично за вас през лято 2013! Ще се радвам да споделите! thumbsup

Скрит текст:

Аз да отговарям ли?  Mr. Green .
Това лято смятам да нося точно това зелено, наситено лилаво, електриково синьо и може би златно. Напоследък харесвам и цвят незабравка (топло синьо с леко лилав подтон). За известно време ще заровя сивото, бръшляненото зелено и студените сини цветове. Тъмни тонове по принцип рядко нося, лятото - хич.
На устните - розово нещо (червило, глос) и оранжево (към определени тоалети). Вечер - цикламено. Кафявите и червените остават за зимата  Peace.
Рапорт даден! smile3519

# 512
Бери за мен си номер едно, страхотна прилика си докарала, а сте  с толкова различна косна структура и черти.
Фокси една усмивка те дели от идеалния образ:)
Много сте добри, трудно бих могла да се конкурирам с вас  bouquet

# 513
Наоми моля посъветвай ми орснжево червило и глос, с хубав плътен цвят.

# 514
  • Перник
Мацки,страхотни сте всички и браво   bouquet
Бери обаче направо е уцелила в 10-ката,толкова пък да си приличат гримчетата  Heart Eyes
Le Soleil* ,все едно окото е "рязнато" от голямата снимка!Отново огромна прилика  Hug
Фокси,този цвят сенки много ти отива и подчертава зеленото в тях  Heart Eyes Но и аз искам усмивка  Flutter
Аленка, наистина бляскава както винаги,но също ми липсва повчеко наблягане на очната линия и бенката  Blush Heart Eyes
Жаки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes това ме удари в сърцетоооо  Heart Eyes Веднага записвам цветовете,ще нося такова лятото...като цяло идващия сезон ми се носят пастелни тонове  Heart Eyes  Flutter

# 515
Их, страхотно сте се справили с предизвикателството.  CrazyНе съм участвала, нямах настроение за грим.

Да питам сега- бях си купила течни сенки на Шанел- бял-сиво, идеално за под веждата. Обаче, когато го сложа, след това не мога да сложа други сенки- не става преливка с тях. Нито става да гримирам око  и накрая да ги сложа newsm78 Идеи?

# 516
Здравейте, момичета!  bouquet

Няма да съм много по темата, но пък поне така имам предтекст да се запиша да ви следя... Blush

Имам тази очна линия на Rimmel, която е като маркер:

Скрит текст:
Продуктът е ок, обаче последния път, докато го нанасях, после изведнъж се оказа, че отнякъде е капала черна боя по пода и не беше само 1 малка капчица, а цяло петно. Shocked Не може да е от самия маркер, понеже го нанасях върху очите, значи е капало от капачката, докато съм я държала в другата ръка, а и ръката ми също беше изцапана. Въпросът ми е тампонът с боя на този продукт в капачката ли седи?! Или има правилна позиция на съхранение, която не съм спазила и се е изляла боя в капачката? Не ми е много ясно какво и къде сбърках, но определено не е нормално да ми тече боя по пода. Thinking

# 517
Момичета, страшно много ви благодаря   Hug Hug Hug Hug
gadamer, и аз за ноктите се сетих, ама много късно  hahaha Те и без това са ужасни, ама понеже на тази снимка е идентична с тази на Джесика, я оставих. Но определено за друг път имам предвид, че визията трябва да пълна.
С ББто съм, най-светлото за мазна кожа, наистина не знам, но то ми прави много светла кожата, а имай предвид, че отгоре има и бронзираща пудра   Thinking но съвсем леко. Иначе и светлината е определено по-силна. Снимката в темата е леко обратена, и е още по-бяла. Но в албума не са пипани  Simple Smile
Иначе ще го сменям ББто, мисля да пробвам това на Кларинс. Някой има ли впечатления?  newsm78
Солейл, като погледнах твоята импровизация си помислих, че някой е отразял окото от снимката на Скарлет.
Фокси, страхотна!  Heart Eyes Сенките от палитрата ли са? Много красиво бордо ми изглежда  Blush
Аленка, адмирации   bouquet Не знам защо, но този грим страшно многоооо ми допада! Толкова си озарена  Heart Eyes

На въпроса на Жаки - страшно ми допада тази комбинация. И това готиното на клепача, верно е много готино  Heart Eyes, ама така не ми отива на мен  ooooh! Но пък аз лятото нося много малко грим, в повечето случаи нещо прасковено. Но пък мисля да слагам и ментичка като акцент, установих, че по-светлите зеленикави тонове ми седят, само да не са матови. Не се възприемам с матов грим. Някой друг има ли такъв проблем?

# 518
  • Пловдив
Фокси,може ли малко инфо за  Pore Ever- как го ползваш,мнение? Hug  bouquet

# 519
Страхотни сте, момичета  Heart Eyes Наистина всички гримове са върха  Hug И аз бях малко скептична колко ще е атрактивна тази тема /на мен лично, нищо не ми трепна от нея и за това я пропуснах/, но изпълненията си заслужават много.
Аленка, страшно ми хареса твоето изпълнение  Peace И това специално клипче за грима на Мерилин е супер добро. До сега съм гледала няколко, но всичките бяха доста "постни" и елементарни  Rolling Eyes Този наистина показва малки трикчета, с които се постига забележителен резултат  Heart Eyes Ще пробвам със сигурност нещо подобно  Peace
Бързо оздравяване  Hug

Аз от сега не мога да кажа какво ще нося лятото  Mr. Green При мен нещата са доста импулсивни  Crazy Понякога дори, като застана пред огледалото още нямам ясна идея какво ще правя. Просто си харесвам някой продукт, който искам да ползвам и съчетавам останалото с него  Grinning В момента много ми се носят земните цветове - кафяво, бордо, златисто, зелено и всякаквите им нюанси  Sunglasses

# 520
Фокси,може ли малко инфо за  Pore Ever- как го ползваш,мнение? Hug  bouquet

Вчера си намазах само участъците с по-видимите пори, но не сложих фдт отгоре. Кремообразен е, с много лек аромат, който се усеща само докато нанасяш продукта. Малко по-лек като консистенция от Pore minimizer на Clinique. Определено издържа повече от Клиник, поне на моята кожа. В самото начало порите видимо изглеждат по-малки, а намазаните участъци някак се освежиха Simple Smile Значи "издържа" без да лъсна около 7-8 часа, като след това започнах леко да се омазнявам. Доволна съм. Не е скъп продукт и е това, което очаквам. Освен това е корейски, а аз отдавна исках да си купя нещо корейско Simple Smile Днес ми се искаше да го пробвам с фдт, обаче нямам намерение да излизам и поне засега не ми се гримира.

И отново благодаря на всички за мненията и съветите ви относно предизвикателството. Другия път ще си покажа всичките зъби Mr. Green

WomanBerry , да, сенките са от палитрата. На живо е много по-красиво. Въобще в тази палитра има уникални цветове и напоследък ползвам масово само нея. Просто има всички цветове, които харесвам и от които се нуждая. Мислех си дали да не започна с нея в новия ми блог Simple Smile Дааа, направих го, но още е в процес на разработка. Нищо не съм писала, но смятам скоро да направя нещо по въпроса Simple Smile

# 521
Их, страхотно сте се справили с предизвикателството.  CrazyНе съм участвала, нямах настроение за грим.

Да питам сега- бях си купила течни сенки на Шанел- бял-сиво, идеално за под веждата. Обаче, когато го сложа, след това не мога да сложа други сенки- не става преливка с тях. Нито става да гримирам око  и накрая да ги сложа newsm78 Идеи?

Кои точно би ли казала, за да мога да ти дам съвет?

# 522
Да си припомним нещо свежо и пролетно, въпреки че пак се завърна зимата  Simple Smile
Кой ще носи такива цветове лятото? Изобщо какво смятате да носите и мислите, че ще е актуално лично за вас през лято 2013! Ще се радвам да споделите! thumbsup

готиният цвят на горният клепач е AMC 24 напластен по моята техника и отгоре има малко DS 477. На долният клепач е сянка на Bell, но не знам кой номер защото вече не я притежавам, смесена с малко Butterfly на Gosh

аз аз аз  Rolling Eyes
много обичам такива цветове.
С нетърпение чакам да дойде по - топло време и да се "оцветим"

# 523

Кои точно би ли казала, за да мога да ти дам съвет?
номер 77
Скрит текст:
      bouquet

# 524
Страхотни гримове за предизвикателството сте направили, момичета!   bouquet

Трудно ми е от сега да кажа какво ще ми се носи лятото. За момента не изпитвам особено влечение към цветовете по очите, но снощи видях тези сладурчета и ме правокираха.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт