Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 083
  • 265
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Аз от два дена хич не съм добре,имам ужасни болки.Изписаха ми някакви болкоуспокояващи и от тях само спя.Дотук бях,момичета,искам или не отивам си...
Оффф,дори нямам сили да пиша...
Обичам ви,помнете ме с добро  Hug

Това много ме притесни ,молете се за нея Praynig Praynig Praynig

# 136
  • Варна
 Praynig  Sad Praynig  Cry Praynig

# 137
  • Пловдив
lucia  Praynig Не се предавай

# 138
  • София (Възраждане)
Дръж се Луси, моля се за теб! Hug Praynig

# 139
  • Талант на 2012,2013 г.
Повдигам темата. Помолете се за Лус, момичета... Повече хора, повече сила, тя има нужда от това във момента! Praynig

# 140
  • Сливен
дано господ помага !!!!!!!!!!!!

# 141
  • София
Маги, не се предавай на отчаянието и болката! Hug Потърси и друго мнение за лечението, а паричките използвай за каквото е необходимо- процедури, лекарства, консумативи! Hug Ще съберем и още, ако трябва! С теб сме, трябва да се пребориш! Heart Eyes

# 142
# 143
  • Sofia
Момичета, някой знае ли какво се случва, има ли някакви новини? Praynig

# 144
За съжаление, последните ни новини са много лоши.

Добър вечер!Днес беше един от най-кошмарните дни досега в живота ми.Такива болки....и от нищо не ми минаваше...в един момент се молех да умра,за да свърши кошмара-на никого,ама на никого не пожелавам това...Съседката ми,която е неотлъчно до мен докато се върне мъжо от работа,сигурно се е видяла в чудо.Чак на спешна звъняла,а от там и отказали да дойдат,защото моите болкоуспокояващи са по-силни от това,което те могат да ми бият.Други не могат да ми изпишат,само химиотерапевтката.Вечерта обаче като се върна от работа мъжо и каза-Така няма да стане!Стягай багажа,отиваме в болницата, или да те приемат отсега,или да ти сложат нещо.Става въпрос за онкоболницата.Тръгнах,незнаейки къде съм.Пристигнахме и...оказа се,че дежурен лекар няма,има само сестра  Shocked ,която на практика нишо не може да направи.Прибрахме се и по необясними причини по пътя някъде се прекърши всичко.Не че сега не ме боли,не че мога да заспя,но е по-поносимо.

Това е от вчера през нощта. Днес трябваше да й правят химиотерапия и лекарката искаше да я вземе за известно време в болница, за да я постабилизират. Не знаем какво са направили. Sad Сега чакаме, надяваме се и се молим за добри новини...........  Praynig
Молете се и вие за нея, момичета.
 Praynig

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 22:36 от Пролетната Фея

# 145
  • Sofia
Коя е тази болница? Sad
Имам близки с тежък рак, но ето - живеят години след като им го откриха. Нали има операции, терапии, напредък в медицината...
Няма ли друг вариант за Люси?  Sad

# 146
Онкологията във Варна.
Голямата надежда беше за Плевен, където имат нова апаратура, която буквално "стопява" туморите. Първоначално й бяха казали, че е подходяща за такова лечение, но след втория преглед й отказаха, защото туморът бил обхванал голям кръвоносен съд и има огромна опасност от кръвоизлив и фатален край.  Cry Имаше идея да се търси и друг вариант, но почнаха силни болки и ... Днес вероятно са я приели в болницата, но нямам повече информация. Не знам колко ще я държат там, колко курса химиотерапия ще й правят, дали и кога ще бъде в състояние да пътува до други градове за нови консултации..... За съжаление, информацията ми е доста оскъдна.  Confused Когато науча нещо, ще пиша пак. Или пък някое от другите момичета ще пише.... Но засега никой не смее да й звъни. Само се молим за нея. 
Praynig Praynig Praynig

# 147
# 148
Ето обещаната информация. За съжаление, много, много страшна... Не знам какво да кажа или направя.......

Момичета, току що говорих с Люската. SadВ болница е, вливат и болкоуспокояващи, отказали са и химиотерапия, защото за тези дни в които е имала силни болки е отслабнала с още 5 кг. и нямало да издържи. Тумора се върнал почти в предишните си размери Sad От тук нататък са и казала че повече няма да и правят никакви процедури. С две думи новините не са добри, но тя казва, че е приела нещата. Предадох и поздрави от всички и казах да се държи, да не губи надежда...оффф мамка му...много ми стана мъчно... В петък я изписват и ще се обади. Предава поздрави на всички!това е...Нека всички мислено и изпратим своята положителна енергия, защото наистина има нужда!

Praynig Praynig Praynig

# 149
  • Някъде на път....
Люси, кураж! Не се предавай!
 Praynig  Praynig  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт