Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 072
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
  • Талант на 2012,2013 г.
Ма... му... ако те има там горе, ти ако все пак съществуваш...НЕ позволявай добрите хора да страдат!!!

Всички ли трябва да се озлобим и да бъдем НЕхора, за да сме от вида на оцеляващите?!?

Люска, миличка не спирам да мисля за теб. Не само аз. Цялото ни семейство сме с теб... Hug

Praynig Praynig Praynig

# 151
  • Бургас
Моля се от цялото си сърце за Люси!

# 152
Скъпа, Люси, желая ви смелост. Исках да напиша още много неща, но думите нямат значение. Просто знайте, че не сте сама.

# 153
  • Sofia
 Cry Cry
Не знам какво да напиша, моля се и дано събере сили за някакво чудо  Praynig
Милите дечица, какво ли преживяват  Sad

# 154
Ма... му... ако те има там горе, ти ако все пак съществуваш...НЕ позволявай добрите хора да страдат!!!
Всички ли трябва да се озлобим и да бъдем НЕхора, за да сме от вида на оцеляващите?!?
Люска, миличка не спирам да мисля за теб. Не само аз. Цялото ни семейство сме с теб... Hug
Мари, реве ми се, като те чета - и тук, и в другата тема. Не знам дали го има този там, горе, но ми се иска да вярвам, че чува твоите молби и молбите на Люси и семейството й.

# 155
Люси,много сили и кураж! Дано се случи чудо!  Praynig

# 156
  • София
Люси, прегръщам те и се моля да се появи нова надежда за теб! Heart Eyes

# 157
Бог да е с теб, Люси! Ще се помоля твоето чудо да се случи! Praynig

# 158
  • с/у ОколоМръсТното
Бог с теб...  Praynig
Моля Те, Господи... моля Те... нека 3 деца имат своята майчица и занапред...  Praynig

Люси/Маги... кураж!
Вярвай в чудото. Hug

# 159
  • Пловдив
Дзааак!
Здравейтеее!
Вече съм си в къщи,с овладени до поносимост болки,и както знаете без алтернатива за лечение.
Ами колкото,толкова,съдба.Моля се малко по-дълго да се задържа в това състояние,докато изпадна в онова другото на безпомощност...Благодаря на всички за милите думи  Hug ,ноооо моля ви  Praynigне ме оплаквайте,поне и докато не се случи непоправимото.
Нямам сили да пиша и в другата тема.Някой ако иска да пише вместо мен,да ме цитира.

Това е от тази сутрин ,изписали са я от болницата.
Нека да и пратим още повече положителна енергия и кураж да се справи. Praynig Praynig

# 160
  • Sofia
Аз все така се чудя наистина ли няма алтернатива? Не може ли някой да помогне с информация, консултация?  Sad

# 161
Кураж,мила Люси!Дано чудото се случи! Hug Praynig Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 162
  • София
Маги, добре че поне болките са поносими! Hug Не се отказвай да потърсиш алтернатива и друго лекарско мнение, за парите ще помагаме! Heart Eyes

# 163
  • София - Рим и обратно
Искам от все сърце да пожелая пълно излекуване на Луси, моля се за нея! Praynig

Не знам дали са пробвали тази клиника
 http://www.integramed.org/.

Покрай тази тема се разрових в интернет и попаднах на статия за излекуван възрастен човек в последен стадий на същата болест....http://www.blitz.bg/article/32466.

Дано се случи и при Маги, да оздравее и да бъде още дълги години с децата си!  bouquet

# 164
  • Талант на 2012,2013 г.
Люси... Hug

Общи условия

Активация на акаунт