Страхотно!
и вече да чакаме лечението ти Люси!
и всичко ще е наред след лечението ти!
Чакам да съобщиш за положителните резултати от лечението
и вече да чакаме лечението ти Люси!
и всичко ще е наред след лечението ти!

Много се надявам всичко да завърши благополучно.
Само дано по-леко да понася лечението,че май с натрупването на лекарства в организма й все по-бавно преминават страничните ефекти....
Много се надявам всичко да завърши благополучно.
Само дано по-леко да понася лечението,че май с натрупването на лекарства в организма й все по-бавно преминават страничните ефекти....
които направихте така ,че Люси да може да се лекува.

!Сумата по сметката вече надхвърля необходимите 3 хил.лв. и е 3 556,59 лв.От сигурен източник знам,че една група от мами,с чиито деца малкия играе на детската площадка край блока също е събрала 300лв и ще ги внесат всеки момент в банката.Приятелката ми от стария ни квартал и тя каза,че там събирали пари,но ще ги внесат накуп,да не ходели един по един.В градината на малкия също събират пари.Така че сумата не само е събрана,ами е и от горе.Сметката,по която вие събирахте пари ще я закрия чак когато ги изтегля да плащам процедурата/не искам толкова пари в къщата си,там малко или много са на по-сигурно място,пък и може направо по банков път да им платя/.
!
за да може да се радва на децата си още много години!

Знам, че ти иде да ме удушиш за съветите, защото гаденето е голямо, но .... химията отслабва организма , а за да е успешна борбата, трябва да му помогнем. Знам, че сладкото не е за препоръчване, но лъжица мед в киселото мляко няма да навреди
Препоръчани теми