Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 064
  • 265
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
 Hug  Страхотно!

# 91
  • Пловдив
Искам да изкажа едно огромно БЛАГОДАРЯ и да се поклоня на всички,които помогнаха.Сумата вече е 2933,59лв.

СТРАХОТНО!
 Сега още няколко човека да помогнат със малки суми за да се събере сумата пък и  за пътни да имаш   поне Peace и вече да чакаме лечението ти Люси!
Виждаш ли колко хора са със теб и искат да се оправиш ,и ти вярвай ,че ще е така  Hug и всичко ще е наред след лечението ти! newsm51 newsm51

# 92
  • София
Искам да изкажа едно огромно БЛАГОДАРЯ и да се поклоня на всички,които помогнаха.Сумата вече е 2933,59лв.

Не се познаваме лично, но много се радвам Simple Smile Чакам да съобщиш за положителните резултати от лечението    bouquet

# 93
  • София

СТРАХОТНО!
 Сега още няколко човека да помогнат със малки суми за да се събере сумата пък и  за пътни да имаш   поне Peace и вече да чакаме лечението ти Люси!
Виждаш ли колко хора са със теб и искат да се оправиш ,и ти вярвай ,че ще е така  Hug и всичко ще е наред след лечението ти! newsm51 newsm51

Зиче, поздравления за инициативата   bouquet

# 94
  • На планетата земя

Много се радвам! Hug
Сега очакваме и добрите резултати от лечението! Hug

# 95

Страхотна новина! Моля те, дръж ни в течение с набирането на средствата. Стискаме палци за успешно лечение и сме в очакване на добрите новини!

# 96
И аз преведох, мъничко, но от сърце  Hug Hug Hug

Вярвам, че всичко ще бъде наред  Praynig  Hug Hug Hug

# 97
Колко точно остават до 3000? Да не казвам голяма дума, но ще се опитам да ги преведа, кажете само колко точно. Аз ги смятам около 70, права ли съм?

# 98
Иглуб, изчакай малко. Маги днес е на вливане, а вчера никак не й беше добре... може би довечера или утре ще имаме яснота колко са се събрали. Но по мои сметки може и да сме ги събрали - в петък бяха около 2930 (по-горе тя беше писала точната сума), а оттогава още няколко момичета пуснаха парички...  Hug

Момичета и момчета, много, много ви благодаря от името на Маги и децата й, всички вие тук сте страхотни - с ваша помощ събрахме много бързо тези пари за Маги.  Hug Много се надявам всичко да завърши благополучно.  Praynig Само дано по-леко да понася лечението,че май с натрупването на лекарства в организма й  все по-бавно преминават страничните ефекти....

# 99
  • Пловдив

Момичета и момчета, много, много ви благодаря от името на Маги и децата й, всички вие тук сте страхотни - с ваша помощ събрахме много бързо тези пари за Маги.  Hug Много се надявам всичко да завърши благополучно.  Praynig Само дано по-леко да понася лечението,че май с натрупването на лекарства в организма й  все по-бавно преминават страничните ефекти....

И аз изказвам благодарноста си към всички вас Hug  които направихте така ,че Люси да може да се лекува. Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Малко търпение да иде да види (когато има сили  да излезне )до банката и ще ви информираме. Peace

# 100
Здравейте, приятели!За пореден път искам да изкажа своето голямо БЛАГОДАРЯ на всички ви  Hug !Сумата по сметката вече надхвърля необходимите 3 хил.лв. и е 3 556,59 лв.От сигурен източник знам,че една група от мами,с чиито деца малкия играе на детската площадка край блока също е събрала 300лв и ще ги внесат всеки момент в банката.Приятелката ми от стария ни квартал и тя каза,че там събирали пари,но ще ги внесат накуп,да не ходели един по един.В градината на малкия също събират пари.Така че сумата не само е събрана,ами е и от горе.Сметката,по която вие събирахте пари ще я закрия чак когато ги изтегля да плащам процедурата/не искам толкова пари в къщата си,там малко или много са на по-сигурно място,пък и може направо по банков път да им платя/.
Отново Благодаря на всички!Господ да пази вас и близките ви,и да ви дава здраве!
Ще ви държа в течение за лечението ми.
Приятна вечер на всички!

# 101
  • Пловдив
Здравейте, приятели!За пореден път искам да изкажа своето голямо БЛАГОДАРЯ на всички ви  Hug !
Сумата по сметката вече надхвърля необходимите 3 хил.лв. и е 3, 556,59 лв.
От сигурен източник знам,че една група от мами,с чиито деца малкия играе на детската площадка край блока също е събрала 300лв и ще ги внесат всеки момент в банката.Приятелката ми от стария ни квартал и тя каза,че там събирали пари,но ще ги внесат накуп,да не ходели един по един.В градината на малкия също събират пари.Така че сумата не само е събрана,ами е и от горе.Сметката,по която вие събирахте пари ще я закрия чак когато ги изтегля да плащам процедурата/не искам толкова пари в къщата си,там малко или много са на по-сигурно място,пък и може направо по банков път да им платя/.
Отново Благодаря на всички!Господ да пази вас и близките ви,и да ви дава здраве!
Ще ви държа в течение за лечението ми.
Приятна вечер на всички!

Не веднъж съм казвала ,че в този форум колкото злобни хора има ,100 пъти повече са милосърдните и съпричастни с болката на всеки нуждаещ се !
Истински  Човеци сте да знаете!!! newsm51
Предсрочно преизпълнихме срока за събирането  на сумата!
Сега само, ще чакаме лечението на Люси/Маги да е с благополучен край   Praynig Praynig за  да може да се радва на децата си още много години!
 Но тя е герой и знам, че ще се справи с тази гад!!! Hug

БЕЗКРАЙНИ БЛАГОДАРНОСТИ И ОТ МЕН ЗА ВАШАТА ЧОВЕЩИНА!
ТЕМАТА ВЕЧЕ ЩЕ Я "ОТКОВЕМ" НО хората които искат да помогнат с още,може да го правят защото все пак за тази болест и лечението и парите винаги не стигат. Peace

ПОКЛОН ПРЕД ВСИЧКИ ВАС МИЛИ ХОРА!

# 102
  • София (Възраждане)
Поздравления, изключително много се радвам че сумата беше събрана бързо!
Лусия, пожелавам ти да се пребориш окончателно и безапелационно, убедена съм че го заслужаваш Hug

# 103
  • пловдив
Успешно лечение и от мен lucia   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
 Докато се лекуваш не забравяй да се храниш , че заради химията е трудничко, но е задължително  Peace
Много вода, ябълки, бирена мая / има я на хапчета в аптеките, вече не е гадната каша/ , салатка от настъргано червено цвекло+ моркови овкусена със зехтин и лимон .....  и никакви диети  Naughty Знам, че ти иде да ме удушиш за съветите, защото гаденето е голямо, но .... химията отслабва организма , а за да е успешна борбата, трябва да му помогнем. Знам, че сладкото не е за препоръчване, но лъжица мед в киселото мляко няма да навреди  Peace

# 104
Приемът на железни добавки (дори и червено цвекло) е изключително забранен при онкологични заболявания! Също така Витамините от В групата и витамин А, захарта. Безопасен, приложим и подпомагащ възстановяването е витамин С даже в големи дози. Киселото мляко е прекрасно приложимо, сода бикарбонат, канела, риба, джинджифил и куркума също. Много вода, плодове и зеленчуци също. Слава Богу, че парите се събраха! Браво на всички дарители! Бързо възстановяване и от мен! Praynig Hug

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 16:13 от rosefromstars

Общи условия

Активация на акаунт