Маги ни напусна. Благодарим на всички за съпричастността и подкрепата.

• 47 079
  • 265
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде на път....
lucia, Hug

# 121
Знам,че всички сте с мен,но моето пътуване до Плевен приключи окончателно.Отказаха ми процедурата.Туморът е притиснал някаква главна вена,и запушил друга.Не могат да го стопят,защото риска да спукат стената на запушената е огромен,от там вероятността за огромен кръвоизлив е 100% и да остана на масата също.Продължавам с химиото.Явно/това е мое мнение/обратното броене започва за мен.Дайте идеи какво да правя със събраните пари.Не мога да ви ги върна поименно,евентуално някъде да ги даря ли?В момента не мога да мисля и за това.Пропуснах да спомена,че не съм бутала събраните пари.Може и да ми трябват за лекарства,консумативи,но все пак дайте мненията си.

# 122
  • Пловдив
Люска нищо няма да пипаш ,парите вече са събрани и са за теб да си помогнете а няма значение за какво ще ги използваш сега.
МНОГО СЪЖАЛЯВАМ ,ЗА ТОВА ,ЧЕ ЛЕЧЕНИЕТО НЯМА ДА СЕ ПРОВЕДЕ НО ТИ НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ МИЛА ,МОЛЯ ТЕ Praynig Бог ще ти помогне ,виж колко хора се молят за теб?
Силно те прегръщам мила ми приятелко  Hug и горе главата ,ти си силна и ще се справиш знам!!
И пак казвам за парите не мисли това са твои пари използвай ги за каквото ти прецениш!  Hug 

# 123
  • София (Възраждане)
Люси, не губи ВЯРА Hug
Не мисли за парите, сигурна съм че ще ги използваш именно по предназначението, за което са събрани, и че ще ти донесат онова, за което са наречени.
От все сърце ти пожелавам победа в трудната битка!

# 124
  • Sofia
Люси, има много добри доктори в София. Използвай парите и си направи втора консултация. Стискаме палци  Hug

# 125
  • Талант на 2012,2013 г.
Отдавна искам да се включа. Посягам към клавиатурата и спирам. Защото не можах да помогна финансово и се чувствам зле. Следя постоянно в една от темите как върви лечението и останах много разочарована като прочетох за отказа за лечението...

Както казах не съм помогнала с пари и затова нямам моралното право да давам съвети, но моето мнение е : Люси, пари ще ти трябват и ти го знаеш. Момичетата са ги събрали за теб, за лечение...

По кой начин и за какво точно лечение ще ги употребиш според мен няма значение.

Не губи вяра и кураж. Зная колко е трудно и повярвай ми не обичам да казвам или пиша точно тези думи, но в момента и не зная какво друго да ти напиша.

Успех в борбата! Hug

# 126
Люси, пари ще ти трябват и ти го знаеш. Момичетата са ги събрали за теб, за лечение...

По кой начин и за какво точно лечение ще ги употребиш според мен няма значение.

Не губи вяра и кураж.

Успех в борбата! Hug

Напълно споделям мнението на Мари.  Hug Тези пари са събрани и наречени за теб, Люси. Винаги можеш да ги дариш някому, но засега ти все още имаш нижда от тях. Независимо за какъв вид лечение.
Споделям и мнението на NBM - потърси и друго мнение. В София или другаде. Не може да се отказваш толкова лесно. Знам, че на думи изглежда по друг начин, но не се предавай.
Ние ще бъдем до теб и ще те подкрепяме през всички премеждия, през които е съдено да преминеш. Вярвам, че ще успееш.
Hug

# 127
Да се включа и аз. Люси тези пари са за теб, мисля че всички тук ще споделят същото мнение. Както вече и по горе е написано, потърси и друго мнение, не се отказвай така. Ние сме с теб и аз те подкрепяме  Hug

# 128
Относно парите според мен ги задръж, защото може да потрябват. А ако няма с какво смятам, че ще е най-добре да са за децата Simple Smile

# 129
  • нейде там, където ....
Да се включа и аз. Люси тези пари са за теб, мисля че всички тук ще споделят същото мнение. Както вече и по горе е написано, потърси и друго мнение, не се отказвай така. Ние сме с теб и аз те подкрепяме  Hug

Peace

Не знам каква е методиката в Плевен, нито какви други мнения сте търсили, но това е един вариант. Има и други специалисти, в и извън България.  Hug

# 130
  • София
Lucia, парите, които сме събрали според мен са, за да подпомогнат оздравяването ти. Така че за мен лчно, няма значение за какво и как ще бъдат похарчени, важното е накрая резултатът да бъде положителен. Надявам се, че ще се допиташ и до други специалисти и ще бъде взето правилното решение. В случай, че са нужни още средства, моля те сподели във форума и вярвам, че отново всеки от нас ще се включи с каквото може, някои и само с морална подкрепа, но и това не е малко Simple Smile
 Hug

# 131
Маги, мислех те през цялото време и стисках силно палци! Знам колко е трудно, но не се предавай и не падай духом! Паричките използвай по твое усмотрение - за лечение, лекарства, пълноценно хранене...Вярвам, че щом са дарени с толкова положителни помисли ще намерят приложение как да ти помогнат  newsm17

# 132
  • София
Люси, има много добри доктори в София. Използвай парите и си направи втора консултация. Стискаме палци  Hug
Маги, не се предавай, надявам се да намериш подходящ специалист в друг град! Съжалявам, че не мога да помогна с информация, но стискам и аз палци да намериш изход!

# 133
  • Пловдив
lucia ,съжалявам,че така се е получило с Хайфуто.Парите са събрани за теб и трябва да покрият твои нужди-консумативи,лекарства,каквото ти трябва

# 134
  • Някъде на път....
Абсолютно!
Подкрепям написаното!
Люси, кураж и успех, мила!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт