Помощ за избор прахосмукачка.

• 33 605
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
milittana , благодаря - значи и тя ще си купува същата като моята....

# 61
Здравейте, турбочетката на Зелмер става ли за тупане на матраци? Нещо като тупалката на Рейнбоу ли е? Аз от десетина дни съм с една евтина прахосмукачка с воден филтър, но съм очарована. Преди като изпрахосмукучех и забърсвах с влажна кърпа мебелите, след два часа черната поставка на лсд телевизора побеляваше от прах. Все едно не съм бърсала само преди два часа. Сега правя същата процедура с новата прахосмукачка и едва на следващия ден се забелязва прах на черната поставка на тв, и то по-лек. Та се замислям дали да не си купя една турбочетка на зелмер за да поизтупвам матраците, мисля си че ще стане и за моята прахосмукачка.

# 62
Здравейте, турбочетката на Зелмер става ли за тупане на матраци? Нещо като тупалката на Рейнбоу ли е? Аз от десетина дни съм с една евтина прахосмукачка с воден филтър, но съм очарована. Преди като изпрахосмукучех и забърсвах с влажна кърпа мебелите, след два часа черната поставка на лсд телевизора побеляваше от прах. Все едно не съм бърсала само преди два часа. Сега правя същата процедура с новата прахосмукачка и едва на следващия ден се забелязва прах на черната поставка на тв, и то по-лек. Та се замислям дали да не си купя една турбочетка на зелмер за да поизтупвам матраците, мисля си че ще стане и за моята прахосмукачка.
\

А твоята прахосмукачка каква е newsm78

# 63
Най-хубавото на водния филтър е това, че не дишаш прахоляците, докато чистиш еко бокса или торбичката. Всичко е във водата и само изливаш в тоалетната.
Неприятно е, че трябва след всяко смучене да се мие каната, защото иначе се вмирисва.
Моята е Беко и съм супер доволна от нея!

# 64
Аз си тупам матраци с нея, но не зная дали е като тази на Рейнбоу - сигурно на Рейнбоу е по-хубава  newsm78. Разликата в цената обаче е.......драстична

# 65
\

А твоята прахосмукачка каква е newsm78
Ето тази. В интерес на истината бях тръгнала за Бекото с воден филтър, но нямаше налична в нашия град. Но съм доволна и от тази де. Лесно се чисти водния контейнер, за 1-2 минутки. Хепа филтъра ми все още е съвсем беличък, което значи че прах изобщо не излиза навън.
milittana, благодаря за отговора. Ще се разходя тези дни да я видя тази турбочетка и да се посъветвам с консултанти.

# 66
  • софия
не ви намерих по-рано, но от вчера имам нов "най-добър приятел"

В Технополис докато избирах се сетих за бг-мамата и си викам няма начин да не е коментирано, но толкова много исках вече нова прахосмукачка, че беше належащо на секундата да си тръгна с покупка.

ето това нещо:
http://www.technomarket.bg/products/09125747/philips-fc-9194-01

имам чуството че за пръв път къщата ми е чиста!!! С две деца, куче и котка ! И едни тежки персийски килими, с тъмен цвят, които просто се бях примирила че няма да ги видя чисти!

Еййй, хора грейнаха!

Искаше ми се да си взема нещо с воден филтър, но ми обясниха че при тях мощноста е по-малка от на тази! а за мен беше много важно да може да изсмуква всииииичките косми от животинките! Няма база за сравнение, защото не съм ползвала с воден филтър. Но не съжалявам грам за избора си!

Има и турбо четка, но дори само със стандартната като чистих всичко си заминава!

Цената в магазина беше 385 (няма линк в технополис, затова пускам от техномаркет) , но понеже беше мостра, питах за намаление ( аз и без да е мостра даден продукт пак питам за намаление и винаги ми дават поне 5 %). Дадоха ми - 4 % . Дето се вика спестих си 15 лв. (на децата 4 книги купих после от една книжарница)

Та така, щастлива съм!

# 67
Честита ти нова придобивка! Със здраве да си я ползваш

# 68
Търсих турбо четка за тази прахосмукачка http://www.technomarket.bg/products/09050777/zelmer-819-0-sk-aquario
ама нещо не намирам - може ли да ми помогнете и дали става на 100 процента  newsm78

# 69
В Денси център трябва имат - точно този модел може да се ползва с турбочетка. В Технополис също продават консумативи и аксесоари за Зелмер. Виждам, че си от Варна - пробвай по интернет да си я поръчаш от Денси център например.

# 70
В нашата голяма Варна се оказа че в Технополис няма този модел , и турбочетка , а в Техномаркет няма турбочетка . Само в Денси не се обадих да проверя за турбочетка , но търсих на сайта им нямаше също.

# 71
Те не ги обявяват на сайта аксесоарите в Денси. Обади се по телефона да ги питаш - дано да  евъзможно дистанционно да си я купиш

# 72
Пак съм аз . Днес си чистя със моята си стара прахосмукачка , която си е със постоянна торбичка и от време на време и слагам хартиена и чак сега забелязах , че е със всмукателна мощност 300W . Shocked
 Всъщност това си е нищо като мощност - слабичка ми се вижда .
Дали да не потърся някоя по- мощна от Зелмера със воден филтър. Намерих този модел http://xn--80aaaa1cblphknriy0b.com/index.php?route=product/produ … amp;product_id=62 , която ми се вижда доста по- мощна и е със турбочетка , ама много пари бее Shocked

# 73
Не е лош показания от теб модел Делонги. Но имай предвид, че той няма функция "почистване с торбичка" за разлика от Зелмера където имаш 2 в 1 - ако искаш да чистиш генерално, с водния филтър. Ако е за две трохи - можеш със сухия контейнер да ги дръпнеш. Делогито трябва да го пълниш и чистиш при всяко едно почистване, макар и да е за 2 минути.

# 74
  • софия
ако можеш да си го позволиш, изобщо не се колебай. Много ама си струва по-голямата мощност!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт