Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 233
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • До хладилника, който обичам
За миене на ръка жена взима ок. 30-40 лв, промоцията не е много ...промоционална, комай.

# 91
  • Пловдив
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire за сладкарница Белл
Бях поръчала торта за повод, която трябваше да е готова в 18.00
Аз трябваше да мина да я взема и да пътувам
Нооооооо след като си натоварих всичкия багаж готова за път и стигнах до въпросната сладкарница , Изненада - Били имали повреда в производството и Торта НЯМА
Като попитах защо поне не са се обадили на клиентите за въпросния ден ми отговориха че се били обадили на Грабо Rolling Eyes, а грабо били пратили имейли на хората с ваучери  ooooh!

аз лично имейл от Грабо нямам,  но и не смятам че Белл трябва да си прехвърлят отговорността върху посредника и да постават клиентите в такова положение  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 92
За миене на ръка жена взима ок. 30-40 лв, промоцията не е много ...промоционална, комай.
за прозорци и почистване при нас е идвала жена за 20-25 лв цял ден чистене. Не се загледах в офертата  по-горе за какво става въпрос

MAMA GALQ,предполагам си писала на Грабо,сподели какво ще ти отговорят.

# 93
  • Пловдив
Някой ходил е тук http://grabo.bg/kvantov-analiz-na-tialoto-s-bioskener-0w9f3k ? До сега не съм ходила на биоскенер, но много ми се иска и се чудя..

# 94
Определено не е реклама, но си звучи много съмнително Thinking. Посещавам Пикасо от доста време и до сега не се е случвало да пускат ваучери, а си обявяват собствени промоции всеки месец.
Ако може повече информация за ваучера?

# 95
  • Майничка
Явно на мацката са й подарили ваучер, който иска да осребри.

# 96
  • Пловдив

MAMA GALQ,предполагам си писала на Грабо,сподели какво ще ти отговорят.

чак днес по обед получих известие от грабо

Получавате това съощение във връзка със закупения от Вас ваучер, за сладкарница Bell.

"Поради възникнал технически проблем, няма да бъде възможно използването на ваучерите, които сте закупили по тази оферта.

Вариантите да Ви възстановим сумата, която сте заплатили, са следните:
1. Да заредим тази сума в т.нар. Виртуален портфейл във Вашия Grabo-профил. По този начин ще можете да я използвате за закупуването на други оферти по Ваш избор.
2. Да възстановим сумата по банков път. За целта е необходимо да ни изпратите банкова сметка и трите имена на титуляра.

Моля, да ни уведомите в срок от два работни дни за Вашето решение като изпратите имейл на: info@grabo.bg "

това е  Confused

# 97
  • Sunshine state
Отговорът си е в реда на нещата.Аз лично бих предпочела виртуалния портфейл,защото така или иначе и за в бъдеще ще пазарувам от сайта.

# 98
Случката със сладкарницата направо ме разби Shocked Как може такова нещо?!

# 99
  • Пловдив
Случката със сладкарницата направо ме разби Shocked Как може такова нещо?!

а изискването беше поръчката да се направи два дена по рано и ми бяха записали / и не само на мен името
т.е при добро желание и адекватно отношение към клиента би трябвало да се свържат с поръчалите за този ден торта и да ги уведомят своевременно

# 100
# 101
  • Cyprus, Пловдив

Офертата е супер, ама при мен винаги 60-минутните масажи стават на 40, защото видиш ли съм много слаба  #2gunfire може ли такова ощетение  Crazy Laughing

# 102
И аз му се каня,но нито пише как се казва салонът,нито има сайт...Нещо криминално ми изглежда newsm78
Мама Галя,наистина е изключително некоректно,особено след като ти е трябвало за повод!Аз винаги сама си правя тортите и поне няма как да ми се случи нещо подобно.Спомням си,че за сладкарници Бел и Бътерфлай имаше много различни коментари,но преобладаваха лошите...

# 103
  • До хладилника, който обичам
От Бътерфлай взех торта от последната оферта, бях доволна. Акуратно и навреме, тортата беше хубава.

# 104
  • гр. Пловдив
Да дам отзиви за някои оферти, които използвах скоро:
http://grabo.bg/pochistvane-na-kilimi-bani-i-matratzi-s-rainbow-0bg76 - използвах я за почистване на банята. Жената чисти с препарати, изчисти много добре с изключение на тавана. За какво й трябваше да се занимава с него изобщо. Беше идеален преди да го пипне. Сега е на едни големи кръгови петна, които ме побъркват. Мислех, че е просто мокър и ще изсъхне, но вече цяла седмица си седи все така.
http://grabo.bg/masaj-s-eterichni-masla-na-grab-ili-tzialo-tialo … alo-tialo-0khrdz3 - От масажа съм доволна, но беше студено. Вярно, че бях първия клиент за деня на салона, но да се бяха дошли поне 5 мин. по-рано, да си включат отоплението.  Всички дойдоха след мен с изключение на фризьорката /много мило момиче/. Бях там точно на часа.
http://grabo.bg/palna-kravna-kartina-ehografiia-na-organ-plius-e … g-na-sartze-0kuq3 -  Не ползвах лично офертата, но имам много добри отзиви за клиниката.

Последна редакция: ср, 27 мар 2013, 11:29 от zwetellina

Общи условия

Активация на акаунт