Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 238
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Да похваля този ваучер http://grabo.bg/plovdiv/kg-hrupkavi-sirentza-pileshki-filentza-i … 6540&affid2=7. Количеството дори според мен надминаваше килограм, беше изключително вкусно и обслужването страхотно  Peace взех си още 2
Тъкмо се канех да питам дали някой има отзиви Hug

И аз взех един ! Благодаря за мнението ! А цените на другият асортимент как са ? И къде по-точно се намира ресторанта ?

Ако идваш от центъра подминаваш кръстовището на полиграфията и в дясно има спирка. Намира се под блока  зад спирката точно. Преди се казваше Огледалото. Другите цени ми се видяха напълно достъпни, а да кажа и че за обстановката са си ниски. Пример: пържени картофи 1,30, салати от 3 и нещо шопска, бира имаше 2 лв. Това се сещам, като отида другия път, ще се постарая да разгледам по-обстойно менюто.

# 226
Утре ще си платя ваучера за Луксор,а сега умуваме върху това:http://grabo.bg/spa-za-dvama-krai-troian-2-noshtuvki-sas-zakuski … ri-i-vino-0nhrntg
Мислим да вземем един ваучер,цената е прилична,пък и не сме ходили в Чифлика.Някой с отзиви?

# 227
  • Sunshine state
Редактирах си поста относно Луксор,понеже картата не е точна. Peace

# 228
Здравейте момичета,влизам само да ви напиша колко силно разочарована останах от Тони 2000!Остана ми малко време и викам хайде днес да идем,че изтича,егати излагацията,изсипали в едно плато 1 порция цаца и 1 порция пържени картофи и това е,платила съм 7,45лв за нещо,което не струва повече от 6лв реална цена,не с ваучер за 50%!Писах и в Грабо,оставих им един хубав коментар,ама още не ми е олекнало,ей най-мразя да ме цакат с нещо за ядене! #2gunfire

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 15:23 от Liliq_Zlatna

# 229
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте момичета,влизам само да ви напиша колко силно разочарована останах от Тони 2000!Остана ми малко време и ваикам хайде днес да идем,че изтича,егати излагацията,изсипали в едно плато 1 порция цаца и 1 порция пържени картофи и това е,платила съм 7,45лв за нещо,което не струва повече от 6лв реална цена,не с ваучер за 50%!Писах и в Грабо,оставих им един хубав коментар,ама още не ми е олекнало,ей най-мразя да ме цакат с нещо за ядене! #2gunfire
Сервирали са ви обикновено бирено плато, то е на цена от 4.50 редовна цена. Преди няколко дни седнахме на бира там, та това, което ти описваш, точно отговаря на биреното плато на посочената по-горе цена. Ние си поръчахме точно такова, от опит говоря.

# 230
blue.angel е сега още повече се ядосах Rage

# 231
  • Sunshine state
Отдавна не стъпваме в Тони-тата именно,поради същите оплаквания-малък грамаж,силно надути цени,нелюбезен персонал.Това плато от миналата година го знам-малка чинийка с картофки и цаца.Мъжът ми си го беше поръчал и далеч не струваше 14.85лв.  Wink

# 232
  • до най-прекрасния мъж
Liliq, и аз го видях, но се отказах. Миналата година същото нещо, но с две бири, беше на около тази цена, която ти си платила (една бира е в порядъка на 2 лв.), значи платото идва към 3.50-4.00, което е нищожна отстъпка от сорта на 50 ст или левче. Още тогава ми направи впечатление, че отстъпка няма и повече не повторих. Само за сравнение - порция картофи и порция цаца, поръчани отделно са около тази цена, която ти си платила, даже по-малко (не мога да кажа точно, не помня цените, но помня, че идваше малко по-скъпо от биреното плато - до левче примерно). Аз доколкото си спомням тази оферта, на която ти си била, беше за килограм бирено плато или се лъжа? Аз, ако бях на теб, щях да им направя забележка. Те вече съвсем за балъци ни имат. В Тони с ваучер не стъпвам, то няма никаква изгода.

# 233
# 234
  • Пловдив
Абе няма ли някой,който да се е възползвал от сегашния ваучер за Финно-2 пици и каничка айран ? Че още се чудя !

# 235
  • о`майна лунна нощ е
Абе няма ли някой,който да се е възползвал от сегашния ваучер за Финно-2 пици и каничка айран ? Че още се чудя !

Аз до сега винаги съм оставала доволна, както и хората, с които сме били. Пиците винаги са били с достатъчно продукти по тях, не сме имали проблеми с обслужването и резервациите ... Така че за разлика от другите коментари, моето впечатление от ресторанта е добро. Идва ми твърде далече обаче и за това сега се въздържах от купуването на ваучер от тази оферта.

# 236
  • Пловдив
Туиг,благодаря ! А къде по-точно се намира ,ако идвам от ВМИ и завия наляво от светофара по Пещерско?

# 237
По Пещерско,сградата след клиника Селена,до магазин Касида!  bouquet

# 238
  • Пловдив
http://rio.bg/oferta/2006/nauchi-se-na-narodni-tantsi-hip-hop-il … amp;isPublic=true

някой да се е ракършвал е това студио и да има отзиви за него   bouquet

# 239
http://rio.bg/oferta/2006/nauchi-se-na-narodni-tantsi-hip-hop-il … amp;isPublic=true

някой да се е ракършвал е това студио и да има отзиви за него   bouquet

Аз ходех там през зимата. Не съм впечатлена особено: преподаваха момиче и момче и много се стараеха, но залата (уж голямата, тъй като са две) беше малка, настилката беше теракот, по който се пързаляш, а единственото място, където се стъпва удобно е един ред черни плочки, които минават през средата на залата. Беше много задушно, а и момичетата, който ходеха не бяха от най-чистоплътните и след 10мин подскачане наставаше една смрад  Sick След няколко посещения се отказах: аз съм свикнала да ходя на място, където има готини хора, с които можеш да си размениш две думи и с нетърпение да чакам следващото ходене... Дълго търсих такова място, но го намерих в крайна сметка  Wink  Успех и дано да съм била полезна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт