Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 6

• 47 111
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Sunshine state
Идвам от маникюр в салон ''Шедър"-оценката ми е 9/10,понеже маслото за махане на кожички малко ми щипеше,но иначе маникюрът си е идеален. Бих се възползвала отново. Peace

# 346
А някой може ли да ми каже освен до Новотела и на главната на х-л България, друго Хепи има ли в Пловдив?

Срещу Баумакс.

mama66 благодаря много! smile3501

# 347
  • Пловдив
Идвам от маникюр в салон ''Шедър"-оценката ми е 9/10,понеже маслото за махане на кожички малко ми щипеше,но иначе маникюрът си е идеален. Бих се възползвала отново. Peace

Какъв си прави?Щот аз ходих за френски,ама така първолашки го издокара,че...аз щях да се справя по-добре ooooh! Да не говоря за декорациите...цветя кое от кое по-криво и грозно.

п.п.А жената каза,че това е работила години наред и дори в чужбина Thinking

# 348
  • Sunshine state
Аз бях на класически с 4 декорации-нарисува ми,каквото поисках и стана добре.Цветята ми ги прави с едно метално нещо с топче на върха и станаха много сполучливи. Доволна съм. Не ми е казвала за чужбина,но останах с впечатление,че салонът си е неин. Това масло не знам какво беше,но много ми щипеше на кожичките,а нямам рани и не ги изрязвам. Наложи се да се измия няколко пъти преди да започнем,за да спре паренето.Явно е било много силно. Peace

# 349
Ще карам баткото на пързалка ми се струва Simple Smile http://www.rio.bg/oferta/2242/karay-kanki-na-led-za-edin-chas-za … za-malki-i-golemi

# 350
  • Пловдив
15 лв. професионална фотосесия цък
Препоръчвам с две ръце Simple Smile
Миналият път, когато бяха пуснали ваучер си взех Simple Smile Фотосесията продължи около 2 часа, имахме 203 снимки, вместо 100 Mr. Green
Момчето е изключително търпеливо, въпреки че се снимахме в ужасен вятър и малкия нервничеше Simple Smile
Оценка 10/10 Simple Smile

Грабнах и сега ваучер

# 351
  • София
15 лв. професионална фотосесия цък
Препоръчвам с две ръце Simple Smile
Миналият път, когато бяха пуснали ваучер си взех Simple Smile Фотосесията продължи около 2 часа, имахме 203 снимки, вместо 100 Mr. Green
Момчето е изключително търпеливо, въпреки че се снимахме в ужасен вятър и малкия нервничеше Simple Smile
Оценка 10/10 Simple Smile

Грабнах и сега ваучер

А снимките като рекламните в сайта на Грабо ли са? Защото аз не бих платила за тях, дори и малко пари. Ако надникнете във фотографските теми на нашия форум, дори и при начинаещите мами, има многократно по-добри снимки от показаните. Все пак отчитам, че може и Грабо да са оплескали нещата докато са оформяли офертата.

# 352
  • Пловдив
Сега ги загледах тези в Грабо - определен са грозни Joy
Но пък обработката на 10 кадъра аз мога да си я направя по-добре Mr. Green

# 353
  • Пловдив
Някой има ли впечатление от фотоепилацията в салон Сатен:
http://grabo.bg/plovdiv/elight-fotoepilatziia-na-zona-po-izbor-z … jeni-i-maje-0qb8b

# 354
  • Пловдив
Да похваля този фризьор http://grabo.bg/grija-za-kosa-zatopliashta-ili-studena-terapiia- … as-seshoar-0u3krg Подстригването беше на ниво, да не говорим, че ми отдели почти 2 часа  Shocked за цялата процедура  Heart Eyes  Нямам абсолютно никакви забележки към фризьор от мнооого дълго време насам!

# 355
  • Sunshine state
Моя приятелка изпусна офертата за суши от Суши шоп и ме помоли да пусна тук молба,ако някой има излишен ваучер,тя да го закупи. Е,изпълнявам. Simple Smile

# 356
  • Cyprus, Пловдив
Току що взех ТОВА  Simple Smile

# 357

Малко извън темата-в artscow.com  100 бр излизат толкова ( има тема)

# 358
  • Cyprus, Пловдив
Трапезица, да така е, взимала съм и от там, просто реших сега да взема от тук Simple Smile

# 359
  • до най-прекрасния мъж
Моя приятелка изпусна офертата за суши от Суши шоп и ме помоли да пусна тук молба,ако някой има излишен ваучер,тя да го закупи. Е,изпълнявам. Simple Smile
Има активна оферта от Суши шопа, твоята приятелка може да се възползва. http://grabo.bg/sushi-set-s-32-hapki-za-vseki-vkus-0s72h

Общи условия

Активация на акаунт