Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 913
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
А тоз момент ме разби грабна я на рамо и няма 5-6 направо нека Фериха да го удля по гърба. Joy Joy

# 421
Ирка,мила нас никой не ни отразява исканията  Sad  Mr. Green
  да само тоя Чаатай им в главите,дайте нещо за душата Халил,Малил,Джансу,Хатидже,там е истината особено сцените в психиатрията еми няма такива просто,там бруталността ескалира направо Joy Joy Joy
кака Гюлфидан забравяш  Mr. Green така и не и видяхме сина  newsm78 добре го беше скрила и той ще е като Халил в младши вариант  newsm78

# 422
  да само тоя Чаатай им в главите,дайте нещо за душата Халил,Малил,Джансу,Хатидже,там е истината особено сцените в психиатрията еми няма такива просто,там бруталността ескалира направо Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

# 423
ш много брутално Фериа избяга от тях за да иде при Емир мале мале ми ся ко ши прайм  newsm78  Mr. Green

ами Мехмет разбира и пребива Емир  Mr. Green

п.с аз даже не мога се сетя за кой момент говорят  Laughing ама видях клипче,когато Емир спасява Ферия,като Мехмет я водеше на село и пишеше ''Емир отвлива Ферия''  Grinning
цепят мрака на две в тая страница  Mr. Green

цепят го отвсякъсе,като гледам някоя тъжна сцена и като им прочета коментара ми става весело  Laughing

ся ми изниква спомен за тях за още една брутална сцена,бих казаха тъжна много..
клипа''емир лежи на гроба не ферия'' за тях е брутална,но за тях всички сцени са брутални,по брутални и най брутални  Mr. Green

Галя аз ти вярвам,даже отдавна твъдя,че те съставиха нов сценарии,както е тръгнало те ще завършат трети сезон,пардон те ще напрят финала щаслив  край,то нали няма кръв : Laughing
накрая сигурно Фериха за Халил е омъжена  Mr. Green

# 424
А ще пуснат кръв. Интересно ми като дойде 3 сезон кое ще е брутално че Емир прави бурен кекс с Гюнеш или че Гюлсюм тотално изперка.

# 425
Скрит текст:

аз едвам ви догонвам ,всичко живо изчезна,ей тука как го харесах Емир ауууууууу какъв мъж какво нещо,прас на рамо бурак мурак изобщо не я отрази Joy Joy

как ще я отрази,той побесня и полудя,като чу за слуховете с Левент,много ме учуди,че не отиде да хвърли на каптана един бой първо  Laughing

# 426
Ей тоз каптан и тоз Сарафолу.

# 427
Скрит текст:

аз едвам ви догонвам ,всичко живо изчезна,ей тука как го харесах Емир ауууууууу какъв мъж какво нещо,прас на рамо бурак мурак изобщо не я отрази Joy Joy

как ще я отрази,той побесня и полудя,като чу за слуховете с Левент,много ме учуди,че не отиде да хвърле на каптана един бой първо  Laughing
Голямо доверие и имаше ooooh!

Цитат
накрая сигурно Фериха за Халил е омъжена
JoyТакъв финал и аз ще гледам Mr. Green

# 428
  • У Диспансера ...♥♥♥
кака Гюлфидан забравяш  Mr. Green така и не и видяхме сина  newsm78 добре го беше скрила и той ще е като Халил в младши вариант  newsm78
 той ще да е още по красив,и вече не дъщери на падишаха ами не знам кой щяха да му търсят,на там интрига трябваше да напраят и той да е влюбен във Ферито Joy

# 429

Цитат
и ще си имат младши Халил вместо с колички ще си играе с спринцофки  Mr. Green

# 430
А ще пуснат кръв. Интересно ми като дойде 3 сезон кое ще е брутално че Емир прави бурен кекс с Гюнеш или че Гюлсюм тотално изперка.

и двете и не само ,ще има Емир изневерява на Ферия  Laughing охх ужас тая станица и видеоклип не могат повече да ме учудат,Ферия изневерява с Явуз,още какво ли не съм чела...

имам чувството ,че те знаят филма ,но го праят нарочно и се забавляват на хората,които се хващат  Rolling Eyes

# 431
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

как ще я отрази,той побесня и полудя,като чу за слуховете с Левент,много ме учуди,че не отиде да хвърли на каптана един бой първо  Laughing
  тук и аз очаквах да отиде да каже Каптан Joy Joy

# 432
Тези от фейса ще не се прегледат няма да е лошо. Направо се отвръщавам вече ама са ми забавни пък. Може но пък това дето го каза е хубава идея за Явуз и Фериха ще е интересно да даде на чужд мъж картинката щеше да леле мале. И най-вече че Фериха на никой друг не дала да я докосва освен Емир.

# 433
  • У Диспансера ...♥♥♥

каптан,колко сладко го казва бе Joy

# 434

Цитат
и ще си имат младши Халил вместо с колички ще си играе с спринцофки  Mr. Green
hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт