Отмъщението сезон 2 "Revenge Season 2"

• 33 149
  • 365
  •   1
Отговори
# 135
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Леле,
Аз уж го гледам този сериал, ама вярно с тези почивки, човек вече забравя какво е гледал. Смътно си го спомням това за майка й и помня, че май само го прегледах отгоре отгоре, но за пореден път се убеждавам, че в този сериал всяка серия трябва да се гледа и то внимателно, защото как изскачат след време нещата не е истина.....!
Аз днес пак гледах последната серия и за щастие със значително по-добри субтитри и ми се изясни картинката горе-долу, разбрах, че Емили е прекарала нощта с Даниел, после отиде гузна при Ейдън.
Всичко явно е въпрос също и на добри субтитри.

А според мен не е прекарала ноща с него щом не го дадоха мисля си,че не е станало  newsm25

# 136
Всичко явно е въпрос също и на добри субтитри.
Подкрепям те напълно, много са важни субтитрите.

# 137
  • София
Лудосче,
Не го дадоха според мен абсолютно умишлено, нещо ще се развива в тази посока. Не знам с кои субове си го гледала, аз го гледах втория път със тези на Хитреца ли къв е, трябва точно да проверя, значително по-коректни са, аз от първите нищо не разбрах, но с тези доста повече.
Много кофти акцент имат повечето актьори от сериала, аз знам английски, обаче на Ейдън нищо не му разбирам....
Dolly_holly абсолютно важни са, без да омаловажавам труда на хората, превеждащи в аддиктед, но там  обикновено субовете са под всякаква критика, всичко се превежда буквално и звучи доста тъпо на моменти......

# 138
Аз го гледам без субс, нямам проблем с езика така,че мен това не ме притеснява Simple Smile

А Айден говори Бритиш англиски и това ми е любимия много го харесвам как говори при мен доста от хората говорят така Simple Smile така че ми е много сладък като говори той и Джошуа говори така ама малко  Peace  Flutter

# 139
Момичета кога ще излезе новият епизод ( 19 )? Някой беше казал, че на 28 април, така ли е? Оле ужас, ако пак трябва да чакаме толкова....? Confused

# 140
Момичета кога ще излезе новият епизод ( 19 )? Някой беше казал, че на 28 април, така ли е? Оле ужас, ако пак трябва да чакаме толкова....? Confused

Много време ще чакаме ужасно е това с почивките  Cry

# 141
В Twetter пише,че актиорите се надяват на 3-ти сезон хайде дано....  Peace
Също така има много коментари как са снимали последните сцени.

# 142

# 143
  • София
Лудосче,
От коя серия ги изрови тези снимки? Еййй пак си напред материала значи Simple Smile)))))
Добре, че пускаш снимки, че да си рефрешна филма или да получа някво ново инфо Simple Smile)))

# 144
Лудосче,
От коя серия ги изрови тези снимки? Еййй пак си напред материала значи Simple Smile)))))
Добре, че пускаш снимки, че да си рефрешна филма или да получа някво ново инфо Simple Smile)))

Снимките са от tweeter Нолан ги беше качил от новия епизод на 28 което трябва да излезе... нямам търпение сега ще кача още малко....

# 145

# 146
При мен не се виждат снимките лудостче!

# 147
  • София
Лудосче,
И при мен като при смайли не се виждат снимките, може ли пак Simple Smile)))

# 148
Правиме така публикувам ви линка със снимките давате със скролера надолу и ще ги видите явно са много големи

http://www.screenspy.com/tv/revenge-identity-images/

Става много интересно  Peace

# 149
И промото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт