Revenge (тема 2)

• 42 537
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Джак може да е лузър (не че съм съгласна с това), но на Емили хич не и стана приятно, като го видя с Марго...не че ми пречи да е с Ейдън, но има чувства и към Джак...не е лесна нейната  Crazy
Джак с Маргото? - френската досадница ли  ooooh! тя нали се усукваше по Даниел??? само 1+2 серия съм гледала, събирам си ги поне по две, че нЕмам нерви  Joy
Лолита мерси за първата снимка  Heart Eyes
видях и втората...

# 646
Маргото иска позиции, а след като разбра, че Джак е приятен на Нолън и компания, ще го използва за целите си. Не вярвам да има нещо към него. Явно образа на Джак ще си остане такъв многострадален и употребен...

# 647
Горкият Джак.. всички май го взеха за мезе.. Този Ейдън направо какви ги плете Grinning
Сега какво ли ще направи г-ца Торн, след като нейната пионка умря ..

# 648
  • Несебър
Здравейте!За първи път пиша тук,ама ми е любим този сериал и да си изкажа мнението де Simple SmileЗа мен Даниел и Джак са абсолютни лигльовци,Ейдън е момчето за Емили,а Нолан просто е прекрасен Hug

# 649
Здравейте!За първи път пиша тук,ама ми е любим този сериал и да си изкажа мнението де Simple SmileЗа мен Даниел и Джак са абсолютни лигльовци,Ейдън е момчето за Емили,а Нолан просто е прекрасен Hug
`

То че е Ейдън, Ейдън е, ама сценаристите друго се опитват да лансират. Явно залагат на първата детска любов между Джак и Емили.

# 650
  • Несебър
То че на това залагат е ясно,ама все си мисля,че накрая Джак ще се събере със Шарлот newsm78

# 651
  • Пловдив
То че на това залагат е ясно,ама все си мисля,че накрая Джак ще се събере със Шарлот newsm78
Звучи ми абсурдно newsm78
Джак и Шарлот - хем е доста по-малка от него и съответно интересите им са коренно различни, хем тя е бившата на брат му... Не ми се вярва чак в такава латиносапунка да го превърнат сериала Thinking

# 652
  • На земята
И на мен ми звучи абсурдно Джак и Шарлот. Джак като образ го изградиха много зле отначало. Мислех, че би трябвало да този, с който всички искат Емили да се събере, а вместо това той отблъсква зрителите.
Тая Марго  Sick.
На мен ми харесва синчето на Виктория - голям сладур е. И мисля, че е доста разумен. Дано не го развалят.
И както винаги Нолан е номер 1.  Heart Eyes

# 653
  • София
Мислех, че би трябвало да този, с който всички искат Емили да се събере, а вместо това той отблъсква зрителите.

А защо смяташ, че тази тема е показателна, за това което искат зрителите?
Ей сега погледнах първия попаднал ми е гугъл фен форум за филма - в темите за съответните герои има списък на подкрепящите ги потребители. Резултати:
Ейдън - 10
Джак - 51
Даниел - 36
Има и подобни за всяка двойка - и отново е в полза на Джак и Емили.
Така че няма как да знаем какво искат всички зрителите...

И както винаги Нолан е номер 1.  Heart Eyes
С това съм съгласна, безусловно!  Sunglasses

# 654
  • На земята
Уау! Не се ангажирам със статистики, нито пък ми трябва съгласието на някого. Просто изказах мнение, като ясно съм написала "мислех", което значи, че не твърдя нищо категорично, нито говоря от нечие име. Макар, че се изненадвам, че Джак толкова се харесва.

# 655
Здравейте, и аз за пръв път пиша тук. Много съм луда по този сериял! А този Ейдън коооооолко ме пали, не е истина  Mr. Green Голям пич бе!
Джак и Даниел са ми ужасни и двамата, единия дребен и грозноват, другия дребен и с едно такова детско личице
Искрено се надявам сценаристите да решат Ейдън да е човека за Емили

# 656
  • Mostly in my mind
ами честно да ви кажа, и аз съм останала с такова впечатление - че Ейдън и Емили се харесват най-много като двойка. форуми не съм челаи статистики не съм гледала, освен този, но от фейсбук като чета коментарите, все същите преобладават.
в новата тема може да пуснем една анкета, да видим как стоят нешата  Grinning

# 657
  • Нейде из лудите гори...
И четвърти епизод ми хареса...
Скрит текст:
това с Нолан и Патрик ме изненада, ама се заформя нещо интересно, а Ейдън хубаво натопи Джак  Confused Да видим къде ще му излезе края... чудя се от ревност или уж да "спаси" тайната на Емили... Rolling Eyes

# 658
И четвърти епизод ми хареса...
Скрит текст:
това с Нолан и Патрик ме изненада, ама се заформя нещо интересно, а Ейдън хубаво натопи Джак  Confused Да видим къде ще му излезе края... чудя се от ревност или уж да "спаси" тайната на Емили... Rolling Eyes
+1

Скрит текст:
Още в миналият епизод ми хрумна , че Патрик е на другия бряг и Нолън го е усетил  Grinning
А Ейдън според мен го направи и за да си запише червена точка пред Конрад , но основно от ревност.

# 659
  • Варна
Момичета, дали ги има някъде качени епизодите за директно гледане, без сваляне? Търся, но не ги откривам. Благодаря предварително!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт