През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 007
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
  • Германия
Евка: честит рожден ден! Да си жива и здрава и скоро със сбъднати мечти.
Валдеска, и все пак е романтик, честито.
Флауърче: от сърце ти го желая, бебчето. И ще си търся нов доки.
Плодче, честито на Преславчо, да е жив и здрав
Princessa SS: благодаря
Linofrina: няма да е от О.  Стискам палци днес да е положителен. Важното е да го правиш по едно и също време. За пъпките и аз не мога да ги хвана кога и защо. Ама съм по зле от пубертетските ми години, тогава нямах толкова колкото сега.
Миленка: я виж как ще е следващите дни. И тогава ходи на доки. Дано не идва лелката, а е било от секса.
Сао: дано не се появи нахалницата и скоро се похвалиш с две чертички.
Тоничка: дано успееш с намалянето на цигарите. А ако тези болки в областа на яйчниците продължат, отиди де те види доки. Дано няма възпаление.
Мецанке: дано Ема е с добри показатели. Стискам  fingerscrossed.
Пънче: и според мен е добре да се махне полипа, а и щом нараства. За ТСХ/то не знам, не ги разбирам още тези хормони.
Кашмирче: много сладък котак, ох колко мило ми стана като прочетох, че са си поднесли пръстенчетата чрез котетата. Аз обожавам тези животни, но ММ е много алергичен към тях.
Весе: 4естита 10/та месечинка.
Сигме, много мило ми стана като ти прочетох поста. Скоро ще си я гушкаш.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 12:49 от Pusteblume

# 106
Добро утро и от мен Hug
Днес моята гордост дъщеря ми навършва пълнолетие ,лелеее кога минаха 18г. времето толкова бързо лети не е истина ooooh!Сякаш вчера я гушках и и пеех песни, които незнаех и ги правих микс Joy,а днес ми казва стига с ме гмечила бе мамо Stop
Нека да ми е жива и здрава  party023
Ева, честит рожден ден! Много здраве, късмет и сбъднати мечти    ura
Весе,честита месечинка и на вас Hug
Сигме,много си активна тази сутрин  Party
При мен положението е като вчера,две капки тази сутрин ,но мисля че идва на завоя е,явно ще закъснее ден два ooooh!

# 107
миленче да ти е жива и здрава и много да те радва Hug

# 108
  • В сърцето на любимия човек
Сигме - ей с такива новини искам да влизаш  Hug
Мравче - наистина се получава нещо такова Sad Нищо де, и това ще мине, точно за да не попречи иска да го махне. Аз и друг път съм ти казвала, лентичката ти ми дава много надежда  Heart Eyes
Ъъъ,излишно е дa кaзвaм,че не могa дa ви изчетa.Дaно някой ден нaвaксaм Simple Smile
Като не можеш да ни изчетеш, поне разкажи как сте с дребния  Heart Eyes
Весе -  Hug
Миленче - да ти е жива и здрава и да сте много, много щастливи  Hug

# 109
  • Германия
Меленка: да ти е жива и здрава. Помня, че в предната тема, нещо се беше скофтила, заради годините. Аз съм с 3 години по малка от теб, но още без дете. Я виж, колко ти е пораснала госпожицата и колко ще има още да те радвда. И другото бебче ще дойде. Малко търпение.

# 110
Добро утро и от мен, Евче честит рожден ден  bouquet жива и здрава и в много скоро време  preggo.
Сао благодаря днес трябва да ги вземем ризултатите и ми е напрегнато.Стискам палци това зацапване да стане с две чертички. Laughing
Милена да ти е жива и здрава рожденничката Laughing

# 111
Хилоу Simple Smile
Ева, честит рожден ден. Пожелавам ти много здраве, любов и сбъднати желания  newsm59
Валдеска, честито предложения, много мило Simple Smile
Меци, ще стисна едни палчета за изследванията на Ема  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Миленка, хайде да не идва лелята. И да ти е жива и здрава щерката   bouquet
Пънче, дано да се маха този полип и да се намести нещо по-хубаво на негово място  Praynig
Весе, честита месечинка, много да се обичате, уважавате и умножавате Simple Smile
Сигме, много мило ми стана от поста ти, от сърце ти желая скоро да се гушкате с малкото човече  Heart Eyes
Десит, той изпита не е минал още, чакам да ми назначат дата. Благодаря, че питаш  Hug

# 112
Здравейте мацки  Wink
Много поводи днес чудесно, все така да е
Еве, Честит Рожден Ден мила, много здраве, щастие и любов ти желая и в най-скоро време да си  мама   

newsm59

Миленка да ти е жива и здрава щерката и много щастлива
Весе честита 10-та месечинка и все така да се опбичате
Пепита много си се разпъргавила рано рано  Mr. Green
Пънче според мен добре сте решили да махнете , да няма пречки и след това бързо да се похвалиш
Тонича много добре си решила за цигарите и аз подкрепям,както е казала и Феичка наистина се чувстваш много по добре, аз го спрях преди 3 г ...
Сигме от тук нататък само такива вълнения да имаш

Благодаря ви че ми давате надежда, макар че аз нямам такава...
Каква ще да е тая овулация на 30 и някой си ден....

Желая ви прекрасен и усмихнат ден

# 113
Запис, че много обичам да ви чета и се надявам скоро да влезна в редиците  Peace

# 114
  • В градината...
Миленка, жива, здрава и скоро кака да я направиш  Hug Praynig Praynig

# 115
Рейни  bouquet  bouquet  bouquet
Само запис, за да ви следя за хубави новини.
   Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 116
Сигме, не мога да не кажа, че няма по-мило нещо от простор с бебешки дрешки  hang Много готино ми стана... Като си дойде в къщи малката буболечка как ще ти спира тока като на Мецана....  hahaha
Веси, ти си знаеш  Hug
Миленка, да ти е жива и здрава щерката!   bouquet
Сао, не се чуди на О-то. Очаквай неочакваното!  Wink
Нелка, чакаме те да се похвалиш с добри резултати!  Praynig
Зузито я нямаааа.....  newsm78 Липсва ми днес!  Tired

# 117
Тук съм, кой каза, че ме няма  Mr. Green

Миленка, да ти е жива и здрава щерката  Hug Що не праснеш един тест? newsm78

Евка, хепи бърдей! Бъди здрава, щастлива, обичана и горда мама!  Mr. Green  bouquet Гледам нови обувки си си купила  Mr. Green

# 118
Ето  ме отново
Сао разшетала съм се аз , не по мое желание , ама както и да е. Да ме бяхте видяли онази вечер посред нощ докато всички спят аз - всички възможни домакински работи свърших, почнах 2 часа и приключих към 4.30 - лудница бе. Айде дано да се похвалиш ти тоя месец,  fingerscrossed
Веси честита 10-месечинка, много много любов ви желая.
Сигме чудесни новини , аз и на мойте племенници все се натисках да им гладя дрешките и да ги сгъвам  Blush
Тоничка твойте болежки са заразни да знаеш , и мен нещо ме стегна корема от вчера , ама си мислех че е за малко , ама не и днес ги имам, ама са по - търпими де. Иначе и аз бях преди години страстна пушачка , ама ги отказах от раз и до днес не ми се е припушвало , вече 7-8 години Simple Smile
Валдеска невероятно предложение са ти направили , дългиииии години изпълнени с любов ти пожелавам.
Миленка да ти е жива и здрава рожденичката , да има много късмет и любов .

Сао, дано липсата на течение е признак, че роднината няма да те посети този месец
А наличието на такова преди дата за Ц. признак ли е че лелката е на път ?
Пънче и моето мнение за полипа е че колкото по - рано толкова по - добре.Майка ми мина по този път и знам какво изпитваш сега  Hug
Айде спирам че стана много дълго , ама исках още да пиша ама не помня какво [/i][/color][/color][/i]

# 119
  • Sydney
sigma аз изпаднах в ужас като отдих в Интезивно и не намерих Ема там, където беше вечерта... а те я бяха преместили на термо легло... тогава се успокоих Simple Smile айде, още малко  Hug
миле-на Честито на рожденничката Simple Smile
Ева Честит Рожден Ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт