През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 004
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Евка, честит рожден ден!   bouquet   Много здраве, любов и сбъднати мечти!  Simple Smile

Тонка, браво за цигарите. Щом си решила да ги спреш, ще стане лесно. Ако пушеше по кутия на ден, щеше да е доста по-трудно и тегаво.

Сигме,  Hug за дребосъчка.

Сао, дано липсата на течение е признак, че роднината няма да те посети този месец

Мецанке, дано изследванията на Ема са в норма и няма повод за притеснение!

Хубав и успешен ден, момичета Hug

# 91
  • NE
Добро утро!
Ева Честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и по една сбъдната мечта всеки ден. newsm59
Тоничка Аз като бивш страстен пушач те привествам за решението да откажеш цигарите. Другата седмица ще стане 1 година от последния път, в който съм пушела и мога да кажа че сега ми е хиляди пъти по-добре. Peace
Меци Стискам палчета за изследването на Ема.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Милена  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Аз съм с ужасно главоболие, но поне със сигурност знам че е имало О този месец. newsm68

# 92
И аз помня, и аз помня  Laughing
Честит празник, Евче
Бъди здрава, обичайте се с любимчо иииии.....>>
Скрит текст:
Аз пак се събуждам с тъпи болки в коремчето. Ще хапна нещо  Sick , но чакам да мине време от Л-Тироксина и ще си взема да пия Нош-па. А и като пипна областта на яйчниците и все едно ги пипам директно тях. Вече започва да ме плаши тази болка. Ако вчера смятах, че е следовулаторна, тази сутрин съм  Crazy Очаквах да я няма...

Флалърче, благодаря за подкрепата. И аз съм минавала от пушач в непушач и знам, че е къде, къде по- приятно. И сега пушех по 4-5 цигари. Не си купих вчера, това е психологически момент. Да свикна, че нямам в чантата си цигари  Confused С теб няма да си чакаме заедно, а ? Дано сте хванали яйцето  fingerscrossed
Линка, ма хубав ден и на теб бе мило Hug
И на всички- слънчево настроение   bouquet

# 93
Аз викам съм станала най-рано  Mr. Green Добро утро, кукли  Hug
Ева, Честит празник! Бъди здрава и сбъдни мечтите си   bouquet
Флауър, а ти като знаИш за О прави ли и тия другите работи за бебе?  Mr. Green  Hug
На всички ви прекрасен ден желая  Heart Eyes
След обяд пак ще мина  Mr. Green
Ааа, Рони да си каже за изпита  Naughty  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 94
Евка Честит Рожден Ден Пожелавам ти много здраве, щастие, безмерна любов и сбъдване на най-голямата и чакана мечта  Hug Hug
Валдеса чести годежен пръстен  Hug Страхотно предложение, браво на твоя приятел  Hug
Милен-ка явно му трябва по-силен начален тласък на твоя любим, та да се престраши с предложението и наяве  Whistling
Мецани дано тревогите ви се окажат неоснователни и малката да е здрава  Praynig
Дани чак края на месеца съм на преглед  ooooh!
Оставям ви момичета, хубав ден ви пожелавам и много усмивки  Heart Eyes

# 95
Ева, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!
Да си здрава, щастлива и изпълнена с енергия и сили, за да сбъднеш мечтата си!!!
Скрит текст:

Меци, стискам ви палчета при Ема всичко да си е наред!  Hug
Сао, тия капки може да не са от разните там лелки.... друго дано да е!  Praynig
Тоничка, гледам почваш еко живот: без цигари и алкохол на минимум... Ама нали знаеш за прекаления светец  Grinning
Линофрина  Hug
Flower Fairy, гадно е главоболието  Tired и мене много ме мъчи тия дни  ooooh! Айде да минават вече тия гадории.... че  #2gunfire
Деситка,  newsm79 newsm79 newsm79 да си събера за по-добри времена....
На всички ви хубав, слънчев и много приятен ден!!!  Hug

# 96
  • В сърцето на любимия човек
Ева - честит рожден ден с пожелания за сбъдната бебешка мечта   bouquet
Меци - стискам палци тревогите ти да са неоснователни  Praynig  Praynig  Praynig
Валдеса - леле колко романтичен мъж  Crazy честито и нека скоро да ти честитим и за друго  Wink
Сигме - браво на детето, скоро ще си я нацелуваш, а пък за големите краченца не се тревожи, вече има дамски обувки всякакъв размер, само напълнете кълките  Hug
Звездичке - леле какво сте преживяли, цялата настръхнах Sad добре, че голямата звездичка е добре  Praynig
Благодаря ви за стиснатите палци за прегледа:
Скрит текст:
За съжаление полипа си е там и малко е нарастнал Sad Тимева е категорична , че трябва да се маха, за да не ми създава проблеми в бъдеще и съм съгласна с нея, че е по-добре да се махне, докато е малък. Според нея теоретично е възможно той да допринася за хормоналния ми дисбаланс (не, че е причина, но и той да обърква нещата). Иначе вчера имах фуки 18 и нещо мм и утре ще отида пак да го видя дали се е спукал. Показах и графиките ми,според нея не са лоши, но ми назначи още веднъж прогестерон след като засечем О. За ТСХ ме изненада много - иска да го изследвам още веднъж (не ми каза кога, тя щяла да прецени по-нататък) и после щяла да ме прати на ендокринолог  newsm78 Явно наистина има нещо предвид, което не ми казва засега. Като се замисля, може ли от полипа да ми се покачва ТСХ-то? Моя близка приятелка имаше миома и след като я махнаха ТСХ-то и спадна? Хайде стига съм ви занимавала.
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

ПП: Зузе - как си днес  Mr. Green

# 97
  • София
Добро утро прекрасници! На мен ужасно много ми се спи!  smile3507

Смях се с глас на разказа на Ренденцето, особено на момента с пикаенето.  Joy
Валдеса, страхотна изненада ти е спретнал ТМ! Честито!  Flutter
Феичка, много се радвам, че се сети за мен!  Hug Покрай мен няма нищо интересно, в периода на изчакване съм.  Listen Много се радвам, че имаш док, на който вярваш безрезервно. Силно стискам палци заедно да открите тупкащо сърчице на УЗ съвсем скоро!  Heart Eyes
Linofrina , хубава идея ми даде за О тестовете. Другия месец верно ще ги правя, щом се прибера от работа, че ми писна да се крия на работа. Whistling Тук чистачките събират нещата от кошчетата, не ги изхвърлят целите и после клюкарят.  Crossing Arms
Зу и моя пръстен го донесе котката.  Shocked Hug
Миленка стискам палци зацапването да е от друго.  Praynig
Сао и ти си ми съмнителна.  newsm78 Praynig
Тоничка, адмирации за спирането на цигарите. Когато човек реши твърдо, не е никак трудно.  box
Евка, честит рожден ден! Дано си самоподариш двучертичков тест този месец!  nbirthday
Ммм на кокосита прашеца!  newsm79
Пънче, не му се депресирай на полипа. Ще го махнете и после ще видиш как бързо ще забременееш!  Hug

# 98
  • Варна
Добро утро, момичета   bouquet
Евка, Честит празник ! Бъди много здрава, обичана и скоро МаМа !  Hug
Валдеса, честито пръстенче ! Пожелавам ти една незабравима сватба и само хубави моменти с твоя любим  Hug
Тоничка, при положение, че имаш задържан фоликул, болките най-вероятно са от него ! Аз бях с нетърпими болки, чак краката са ми изтръпвали и ме е боляло по 1 седмица след О. Лекарката ти не ти ли измери задържания фоликул ? Според мен не оставяй нещата така  Hug
Пънче  Hug
Хубав ден на всички   bouquet
 babydust7 babydust7 babydust7

# 99
  • В градината...
Ева, честит празник! Каквато сладка и разкошна е почерпката ти, такъв да е и животът ти  Two Hearts И скоро да имаш повод да употребяваш такова превозно средство 1stroller

# 100
  • Северозапада
Добро утро!
Плодче, честита 9-та месечинка на Преславко!
Валдеса, честито пръстенче! Дълги години любов и разбирателство и скорошно увеличаване на бъдещото семейство   bouquet
Смайл 86, добре дошла и да не се задържаш много тук  Wink
Мецко, дано се приберете с добри резултати днес  Praynig
Звезди, не знам какъв ужас трябва да сте преживели  Shocked Важното е, че всичко е минало успешно  Peace
Ева Б., честит рожден ден! Много здраве, късмет и сбъднати мечти  smile3525
Рокси, да се яви в изповедалнята  Naughty! Надявам се, че всичко е наред при теб и се радваш на разходки в това хубаво време  Hug
Пънче, аз и с полипите имам опит (ама как само ни повтаряте с ТМ, уф  Tired). В момента си го отглеждам моя (пораснал за втори път) съвместно с беба  Rolling Eyes Никога не ми е създавал проблеми, кървене или нещо друго, хормоните ми бяха в норма, но е хубаво да го махнеш, защото (Тимева сигурно ти е казала, ама и аз да се направя на компетентна  Crazy) може да пречи на имплантацията  Peace
Ай сега и да наръся и да почвам да работя, че 10 ч. стана  Blush
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 101
  • София
ДобрЮтро!
Минавам набързо, че нещо са ме хваналаи на работа тия дни!  Mr. Green
Не мога да не поздравя мъжът на Валдеса. Страхотна изненада! Чак си спомних за нашия годеж. Бъдете много жастливи и винаги влюбени. Simple Smile
Еве, миличка, честит празник и на теб! Бъди здрава, щастлива, обичана, а много скоро МАМА!  Hug

И аз днес искам да ви почерпя за 10-тата месечинка от нашата сватба! Как лети времето...Скоро ще направим година. Като се сетих миналата година каква лудница беше по това време, чак ми стана мило.
Скрит текст:

А аз продължавам да се чувствам гадно - гадене, отпадналост, повръщане. Ама няма какво да се направи...

Прегръдки за всички!  Hug

# 102
Ева, Честит Рожден Ден!  bouquet
Пожелавам ти да си здрава, много щастлива и  много скоро мама на един, или на двама! newsm30 smile3504
Веселушко, успех на прегледа! Peace
Веси, дано скоро отшумят неразположенията. Честита ви 10-та месечинка!  bouquet
Успех на всички нечакащи и нека да има много положителни тестчета! Peace

# 103
пънчита как така няма да ни занимаваш  Naughty Тука сме за това  Heart Eyes

честит рожден ден на евка. Да си жива и здрава и много скоро да станеш мама  Hug

на мен вече ми е обяд. Докато се цедя реших да сготвя, хапна, кафе и да ви нагледам. общо взето цяла нощ не съм спала от вълнение че ще пера дрехите на малечка  Joy и така се унесох че сега разбира се няма място на простора  hahaha явно ще го караме на смени.
за утре останаха пелените и одеалцата.
много е приятно, признавам си  Peace

# 104
Ъъъ,излишно е дa кaзвaм,че не могa дa ви изчетa.Дaно някой ден нaвaксaм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт