През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 011
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Лелеле няма ме 3 дни и не мога да ви изчета Shocked

Рейни,прекрасна темичка,както винаги,благодаря  bouquet
Евка,честит рожден ден,с най-хубави пожелания за здраве и любов,а и много скоро такива обувки да купуваш
Скрит текст:
Честита рожденничка и на Миленка,да ти е жива и здрава и да става кака още този месец.
Веси и на вас честита месечинка,много,много такива за напред в любов и разбирателство Hug
Валдеска,честит годеж,мила.Много да се обичате и разбирате.
Перуниче,кога е твоята хистероскопия?Кога да активизираме вълшебни палчета Heart Eyes
Сигме,от сърце желая скоро да изживееш тръпката и удоволствието да нагушиш малката душичка Hug
Звездичка,тръпки ме побиха,радвам се,че вече всичко е наред  Hug
Честита 9 месечинка и на Преслав,да е жив и здрав за радост на мама и тате
Линофрина,за пъпки ми говори ooooh!,аз съм се превърнала в ученичка в ранен пубертет,понеже тогава нямах,сега дал Господ.Иначе може да е рано за (+)О.тест,стискам палци да уловите яйцето Peace
Меци,винаги се усмихвам,като прочета как Ема ти спира тока JoyПалци да са хубави изследванията.
FlowerFairy,дано и ти се усмихваш приятно(като твоят аватар)на едно положително тестче.
Пънче,пак си за пляскане с това занимаване NaughtyИначе за връзка между хормоните и полипа не мога да коментирам.А защо не я попиташ,дали и какво друго има в предвид,вместо излишно да се тревожиш? Hug
Момичета,имаме ли новини от Вава днес?
Леле и при Кокоска не останало HugЛека среща с вашите принцески момичета Hug
Патето,съвсем се изгуби newsm78

Хубав и усмихнат ден,момичета и гушки на всички Hug Hug Hug
Скрит текст:
Аз трябва да похваля ММ,беше организирал 3 дни екскурзия и много ме зарадва.Успях да се откъсна от негативни мисли,които се прокрадваха последните дни.

# 121
Евка, Честит рожден ден!  newsm59 Благодаря за хубавата почерпка и ти пожелавам идната година да е точно такава - сладки моменти до безкрай!  Hug

Пънче, успех! Дано се спука фукито и всичко да е наред с хормоните  Praynig

Веси, честит ви празник! След 2 месеца пак ще има какво да честитим  Laughing Което ми напомня пък за нашата сватба... на 1.05 стават 2 години! Направо не ми се вярва как бързо са минали  Whistling

Милена, честито голямо момиче! Да те радва все така и занапред! Да те слуша (и ти нея) и да ти е голяма гордост!   bouquet

Тоничка, какви са тия болки? Дано не е нещо страшно. Може пък да са нормални болки след О. На мен някой път ми се случва да траят по-дълго... дано и при теб е нещо безобидно!  Hug

Аз започвам да се обнадеждавам, че този месец лелката ще влезне в темпо и ще започне пак да си идва когато й е времето - 28ми ден. Нямам ПМС, освен че гърдите ми се надуха тук преди 4-5 дни. Но се надявам да не я чакам дълго, за да минава и заминава. После пак работа ни чака  Crazy

# 122
Новините от Вава няма да са днес, само да вметна.  Mr. Green

# 123
  • до едно тепе
Новините от Вава няма да са днес, само да вметна.  Mr. Green

Ще ги чакаме утре тогава Mr. Green
Миленка да ти е жива и здрава и да стане кака скоро  bouquet
Сао дай време на метформина да подеиства.Аз засякох на 28 ден и това ми беше от късите цикли.Метформина може би ще я намести за няколко месеца Peace
Сигме еех как се развълнувах Hug
Ева ЧРД!Жива,здрава и скоро мама  bouquet

# 124
Ева, честит рожден ден!Пожелавам ти сбъдване на най-съкровените желяния и само поводи за празненства Hug

Toni, успех с цигарите, дано да ги откажеш лесно. И аз от година и половина не пуша и сега съм най-ужасния непушач, само мрънкам като ми замирише на цигари.Качих килца,което не е ясно дали е от цигарите, от инжекциите, от ИР - много са факторите, но определено е по-добре без тях.

Valdesa,, честит пръстен,много хубава изненада. Пожелавам ви много да се обичате и уважавате и в скоро време да получите най-желания подарък.
ММ ми предложи в Барселона на пеещите фонтани - беше много красиво и романтично, никога няма да го забравя Simple Smile

Весе, честита месечинка, с теб явно сме на една дата. Ние днес правим 3 месеца от подписването.

Аз днес ходих при доки на фоликуметрия, пукнал се е фуликула, което ми вдъхна малко надежда, че поне О има. Дано да сме уцелили момента

# 125
  • Германия
Оле каква статистика чух само: за едно дете до 18 годишна възраст се дават приблизително 9 000 евро за дрехи, за храха около 25 000 евро, за мебели около 6 500 евро. Ех това да ни е проблема, ще работим. Извинявам се за спама  Joy
magyg: ще стискаме палци този път да сте сгащили яйчо.

# 126
  • NE
Хелоу от мен!
Кокосче Правихме и още как, че дори имаме и травми от правенето. Mr. Green  Mr. Green Mr. Green
Кашмирче Как няма да се сетя за теб. Hug Hug Hug
А док го срещнах когато ме спаси и ми вдъхна надежда, че не всичко е загубено. Peace Тогава не се бях обръщала към него, макар да ми го препоръчваха силно. След като много АГ-та си оставиха "компетентните" ръце върху мен бързо ме заведоха без право на глас, а аз бях очарована.
Тоничка Психологичен момент е когато всички пушат около теб, а ти не посегнеш да запалиш. Аз се отвратих от цигарите и не съжалявам, че съм ги спряла. Обаче съм наясно че от казаното дотук ме дели една цигара и айде всичко наново, но не се давам. Mr. Green
magyg Браво на госпожица яйцеклетка. А дано един джентълмен да я пресрещне в ъгъла. Hug
Ева Честит рожден ден на твоето момиче! Пожелавам и да е жива и здрава и да ти носи много поводи за усмивки. newsm51
Веси Честита 10-та месечинка на вашето семейство!  Hug Hug Hug
Чоко Аз съм по природа също толкова нахилена, не само по аватара Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Завиждам ти благородно за вашата екскурзия. Ние с половинчо няма скоро да имаме честта да отидем където и да е било - аз почивам само през лятото, а той само през зимата. Професиите ни са такива просто. Но се надявам за лято с много палатки на край света. Heart Eyes
Глухарче Понеже работя в училище съм установила, че едно дете не трябва да се оставя да има всичко. Естествено твоята статистика е вярна, но хубавите деца се радват на всичко което е подарено с любов. Peace

Снощи имаше буря в морето и една светкавица падна много близко до нашата къща. Както никога  бях заспала толкова дълбоко, че съм се уплашила и се озовах по едно време до прозореца да се чудим с половинчо какво стана. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 127
Срам не срам се записвам чак сега ..... Blush Blush
Валдеска  на патерички честито предложение, пожелавам ви дълъг семеен живот и една приказна сватба. Тъй като и аз изпитах това щастие наскоро , а в момента сме в трескава подготовка, мога само да ти кажа, че те очакват чудесни вълнения по организацията на празника на вашата любов  Heart Eyes Heart Eyes

Меци,как е  Емка?
Ева, честит рожден ден, бъди жива и здрава и благословена със сбъдване на най-искрените ти желания

Милена как е положението  Rolling Eyes Rolling Eyes и да не пропусна да честитя пълнолетието на дъщеря ти, нека е жива и здрава и дано пътя в живота и е осеян с по-малко препядствия и с повече успехи и щастливи мигове. Наздраве на цялото ти семейство  Wine Glass

Сигме, пери, пери , че още малко и детенцето си идва   Heart Eyes Heart Eyes  аз както обичам да шетам си представям пък каква душевна радост е да сгъваш детски дрешки и оделца, дай Боже всеки му такива грижи и занимания  Heart Eyes

Аз май ще отпадна/ макар , че какво ли да очаквам друго, ама съм неуморимият ентусиаст и Дон Кихот   Laughing Laughing/ Нямам никакви признаци, освен, че съм болна, но този път си е с температура, така че определено съм си болна. Днес бях на едно откриване на дневен център за деца с увреждания, който построихме, та едно хууубаво ме надуха вятъра, пък аз се събличах, че ми беше жега, че печеше.....сега ми е зле  Tired Tired  

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 19:14 от Звезден^Прах

# 128
Днес казахме аривидерчи на кувьоза  Blush

боже още не мога да се оправя с прането  Joy

# 129
  • NE
Сигме Ти си най-шастливата мама на света!  newsm51 Твоето момиче е страхотно!  Hug Hug Hug Сега остава да оправиш прането и да си я вземеш да си я гушкаш и обичаш. Hug Hug Hug
П.П. Да не забравим, че с такива новини искаме да влизаш само. Peace

# 130
мерси цветенце  Hug
пожелавам ви на вси-чки до една да простирате детски дрешки. Но и да носите тия деца в пълният период, че в късият си не е работа  Joy

# 131
Сигме, браво на твоето борбено момиче! Hug

# 132
  • При моето слънце
Ето повод да се запиша в темата. Сигме, страхотна новина, много се радвам за вас. Леле, още малко и ще се гушкате  Heart Eyes

# 133
Привет  Hug

Пънче, не се притеснявай за полипа. Ще го махнете и всичко ще е наред. Как така ни занимаваш, нали затова сме се събрали тук Hug

Тонка, надявам се да нямаш болки и дискомфорт Hug Hug

Веси, честита ви месечинка!

Кашмирче, аз затова се отказах да се тествам на работа. Нашите офиси са малко разхвърляни в сградата. Тоалетната в нашата част се ползва от 4 жени и 5 мъже... смятай колко лесно ще тръгнат клюките.

Тестът от тази вечер показа много бледа втора черта, но си го смятам за отрицателен. Яйцето бяха по тъча, усещам  Mr. Green

Pusteblume, Шокобелла, досега не съм се вторачвала толкова в тялото си, но пъпките ги свързвам само с ПМС. В пубертета имах ужасно много и чак към 20 г. се изчистих.

Миленче, да ти е жива и здрава рожденичката и скоро да стане кака Simple Smile

Пепита, последните 2-3 месеца установявам, че се появява течение преди неканената гостенка да цъфне. Преди да спрем да се пазим, сякаш нямах.

Но се надявам за лято с много палатки на край света. Heart Eyes

Това ми е стара мечта ... и ако може лятото да е по-дълго Heart Eyes От сърце ти пожелавам да го осъществите някой ден!

Сигме,  Hug за хубавите новини! Прането ще го оправиш пък и е голям кеф да редиш и прибираш миниатюрни дрешчици.

# 134
Здрасти на всички Hug
Аз съм от нередовните ,но да се цопна в темата :lol
При нас се случиха следните неща:
ММ прави спермограма по Крюгер.Оценката е 14 % при норма >14%.?Т.е. изследването е на границата,в Олимед където се изследва са му казали,че не е проблем.Изписали са му Клостилбегит за лека стимулация ThinkingДнес обаче моето АГ ги видя и категорично заяви,че трябва да се лекува и ни изпрати на уролог newsm78
Не зная на кого да вярвам Sad
А при мен-ЛХ,ФСХ,Естрадиол и Тестостерон са супер.И температура започнах да меря пък да видим.
 Hug Hug Hug на всички!

Общи условия

Активация на акаунт