През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 014
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Сигме, ей тия новини чакаме! Много се радвам за малката Лия и вярвам, че скоро ще се гушкате! Заслужихте си го!  Hug

# 136
  • NE
Веси Я ми кажи как си пила витамин Е след ову?
Мисля да питам почна 500 мг витамин С и 2 х витамин Е с неофолик.

# 137
  • В градината...
Честито бягство от кувиоза на щерката на Перачката  Rolling Eyes

Чоко, и аз не знам кога ще ходя на хистеро. Трябва другата сряда, но ако ми дойде по-рано, че да свърши за тогава. Понеже ММ може само в сряда да отсъства от работа. Ако не, оставаме другия месец, ако аз пък не съм заета. То едно изследване нямам време да организирам, камо ли по-сложни неща  ooooh!
Но ти завиждам за екскурзията - аз от 6 години почти не съм почивала и си мечтая тези дни за екскурзия. Имам чувството, че ако успея да се откъсна поне за седмица от работа, нещо хубаво ще се случи  Thinking

# 138
whiteflower, повторете СГ при д-р Кателия Александровв АГ.  Peace

Сиг, чудесно, отдъхна ли малко вече Hug

# 139
  • София
Флауърче, каква дозировка е витамин Е в една капсула?

# 140
Привет, пилета шарени  Hug
Сиг  Hug
Рони, а добре  Mr. Green  Hug Ти си учи тогава, мен ме скъсаха на последния изпит ако помните, ама точно пък тогава срамежливка са я нападнали войниците  Mr. Green
Флауър, охх, трябва ти измисля друго име, това докато го напиша  Crazy Сладки травми са това  Mr. Green  Hug
Миленка, честита ти рожденичка   bouquet А ти защо не спретна един тест  Praynig  Hug
Перу, страОтна си  Flutter Май наистина имаш нужда от почивка, как шест години тъй  Naughty  Hug
Зузанассс, цял ден съм навън  hahaha А ти отивай в леглото, кво дириш тука?  Hug
Пънче, дразниш ме  Mr. Green Я се стегни, полип, не полип ще се справим заедно  Hug
На всички останали  Hug
Ние сме добре с кокито, чакаме си, растем и се търкаляме  Mr. Green
Да ръсна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 21:00 от desitkad

# 141
Коко, вече го минахме това с леглото, сега и прашока събрах, изобщо луда работа Joy

# 142
Сигмее, много се радвам за вас  Hug на теб и малката
Миленка, да ти е жива и здрава дъщерята и късмета да не се отделя от нея. А за теб   bouquet за празника.
Евка, макар и със заканение  newsm59
Палчета за Пънче, Тоничка и всички други имащи нужда.
Весе, а на теб честита месечинка от вашият специален ден.

Момичета и аз имам нужда от палчета, след два дни съм на преглед за пръв път след последната инжекция Лукрин. Моля ви стиснете и за мен едни, че имам голяма нужда   Blush

newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79

# 143
  • В градината...
Пънчеее,  Naughty Преди 3 години имах малък полип. Тогава док каза, че е по-добре да се махне, за да не пречи, евентуално, на забременяване. Ами с хистероскопия, без да усетя нещо, ми го махнаха. След като се разсъних от упойката, си тръгнах. Но тогава хормоните ми бяха ок. Всъщност, по него време бях започнала леко да вдигам ТСХ, но на практика, хипофункцията съм я развила, след като ми махнаха полипа.
Не виждам защо се притесняваш.

# 144
  • София
хайде и от мен малко прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Сигме супер новини..и аз искам вече да пера дрешки, ами се стува, че времето не минава..
sweety_y стискам палци Praynig

# 145
А, добре, Зузан  Mr. Green  Hug А Меца дали се знае нещо за изследването на Ема?  Praynig
Суити, стискам силно  Praynig

# 146
не ми е писала Меца, чакам я към 10 Praynig

# 147
  • NE
Доза от 100 IU или 67 мг. Peace

# 148
  • Пловдив
Много ви благодаря за прекрасните пожелания момичета  Hug, трогнахте ме, даже ме поразплакахте, няма да ви изброявам по имена, защото имам много нови момичета и ще изпусна някого, просто искам всички да ви  Hug Hug Hug
Сигмеее браво на малката борбена Лия, точно така червен картон на кувиоза и скоро в прегръдките на мама  Praynig
И едни палци и за мен ако може моля, утре в 17:30 имам час при Даскалов, систематизирала съм си всички снимки и бележки от 2-те ми бремнности в една папка и се надявам най-накрая някой да ми обърне внимание и да ме насочи в правилния път Tired
Съжалявам че малко по диагонал изчетох последните 4-5 странички, ама нещо ни налегна работа в офиса и нямам никакво време, но утре ще наваксъм надявам се  Hug

# 149
  • София
Доза от 100 IU или 67 мг. Peace
Точно от това пиех по 4 на ден. Wink

Общи условия

Активация на акаунт