През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 017
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Ето ме и мен,Сигма много се  радвам   за вас спомням си синчето ми  като го  извадиха от кувиоза как се радвах LaughingМоите изследвания са в норма  Laughingама СГ ще трябва пак да правим въобще не им вярвам на тия резултати правена е в лаборатория( правихме я в лаборатория защото тук часове за спермограма има свободни за май месец,  #2gunfire) ама резултата 3% с атипична форма ми изглежда толкова добър че чак невъзможно Laughing Hug на всички и лека вечер.

# 151
Здравейте, наминавам да ви видя. Много пишете в последно време и си признавам, че не мога а изчета всичко. Видях две много хубави новини.
Мишки, браво миличка! Пожелавам ти най-прекрасната бременност и да гушкаш здрави бебчета!
Сигма, отдъхни си вече! Твоята борбена девойка скоро ще е в прегръдките ти.
Аз съм малко настинала, но няма да се давам.
Палци за всички нуждаещи се!

# 152
Суити, разбира се, имаш едни палчета и от мен. Ти на мен, аз на теб  Mr. Green
Валдеска, да донесеш добри новини от док. Стиссс
Сигме, много, много се радвам за бузанка. Очичките как са?
Дарме, ти кога ще разбереш. Какъв прашец ръсиш  Simple Smile Аз не отказвам, какъвто и да е  Mr. Green
Ей Чоко, страхотно. Почивка. Завидях ти. Имам такава нужда, но ако преживея Март, шефката е обещала един team building.
Чилита, пак мила графиката ти е забранена, но предполагам не е умишлено.
Линка, утре,в други ден чертата ще се насити. Набави ли Oview ?
Миленка, да ти е жива и здраво "момиченцето"и скоро кака да я направите  Peace
Флалърче, аз пия от същия вит. Е по 5 хапченца ( мисля, че дозата е от 400 до 600IU макс). Но ти май взимаш и комбинирани витамини, нали? Тъй че съчетай го с количеството вит.Е, което има в тях.
Пепитка, кога ще правиш тест. Хайде похвали ни се  Whistling
Пате, загуби се ти. Като видя тая лилава пандефлюшка и винаги се усмихвам  Heart Eyes и бързам да те изчета. Бори я тая настинка, че е много неприятно  Hug
Нелче, а твоите хормони излязоха ли ?

Моите болки днес не спряха. Много странно. Лека тъпа болка и постоянна. Няма прерязвания. И кръста ме заболя след обяд, но това е защото не станах от тоя стол. Толкова много работа имам, че имам чувството, че не се виждам от листа и папки  #Cussing out  Ако болежките са следоволаторни то фоликула не се е пукнал, а е експлодирал  Joy

Скрит текст:
Ооооо, благодаря за подкрепата за цигарите. Отчитам първи ден без запалена цигара.
Забелязвам, че наистина навика ме мъчи повече. В определените часове, в които пуша на работа шефката ставаше да пуши и аз се чудех- "дали да тръгна с нея, ама май не ми се пуши". И наистина, не ми се пушеше. Като тръгнах от офиса, в дясно от сградата има павилионче за цигари, а паркирам в ляво. Докато вървях към изхода се чудех на къде да тръгна. В крайна сметка загърбих желанието да си купя цигари, тръгнах на ляво и побързах да се кача в колата, за да не се върна към павилиончето.  Ще се справя с мисия "цигароспиране". Сигурна съм   smile3521

Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug Цун, цун, цун и нун   sleepuu

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 22:09 от Tonichka

# 153
  • shumen
Честит рожден ден и месечинки на всички празнуващи днес.
Ние се разходихме от 10 до 18.30 днес като се прибирахме само за ядене.

# 154
Eeeeх,Сигме,тези новини чакаме Hug Hug HugОще си спомням денят,в който моето братче го преместиха от ковьоза.Трудното мина,мамче и само хубаво ви предстои Heart Eyes

Маги,дано наистина сте хаванали момента и яйцка се е предала Hug

FlowerFairy,aми хубаво да си изкарате на лято на палатки PeaceНа мен ми липсват тук бурите и дъжда Mr. GreenА може ли за кратко да те наричаме Цветка,или нещо друго по-кратичко?

Прахче,оправяй се бързо  HugИ дано тези признаци са предшественик на друго Praynig

Whiteflower,повторете я СГ и някъде другаде,за да сте сигурни в резултата.

Перуниче,ами дано те изненада и изобщо не ти дойде PraynigНо ако все пак дойде,да си направиш един кръвен тест за бременност преди хистерото(не знам къде ще ти е процедурата,но имам приятелка,при която изпуснаха тази "малка",но задължителна подробност и аз като свекърва да си кажа Heart Eyes)

Sweety,имаш моите палчета,разбира се Praynig

Нелка,повторете и още как  Peace

Пате,свършихте ли лекарствата?Правихте ли контролни изследвания?Палци да се оправяш по-бързо Hug

Тоничка,от опит цигарите само с воля и много воля Hug Hug

Зузка,напоследък те изпускам,но да си знаеш Hug

Лека вечер мили мои smile3524

# 155
  • Варна
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!!!! Simple Smile
Какво става с Вава?... не сме й разписали пътен лист, нали?

# 156
Чоко, хаповете свършиха преди една седмица. Лекарката каза контрола след 3 месеца.

# 157
Благодаря за отговорите момичета Hug
Пожелавам ви на всички много ама много приятни емоции!

# 158
Да се запиша в новата тема.
 Hug Hug Hug
Можете ли да ми обясните една ситуация.Засичане на тестове за О от 13 ден(34-35 дневен цикъл).Оттогава до 19 ден на всеки тест има втора бледа черта, която последните потъмня.На 20 ден изцяло еднакви даже леко по наситена от контролната ,което приемам за пика(за съжаление ММ го нямаше  Sad). Днес 21 ден пък втора черта само че тон по светла от контролата.А не би ли трябвало да липсва или поне да е леко забелижима ако е минала което приемам?Такива наситени с български тестове не съм виждала и даже не съм успявала да засеча .Като слоноца  съм hahaha  на 20 ден О ,която според тестовете продължава с дни вместо часове,добре че поне бременността  ми трае 9месеца -изпробвано е  Mr. Green.

П.П. Гледах албумчето .Много сте хубави пу -пу  Hug .Качих и аз 3 снимки на бързо.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 23:41 от лилка

# 159
Лилка, нормално е да не избледнее толко бързо чертата. Утре ще е по-бледа, теб те интересува най-положителния тест. О настъпва до 48 часа след него  Hug
Пате, тъкмо мислех и теб да привиквам на отчет  Hug
Меца, да се отчете също!
Хора, сега си мисля и хоп, днеска един зелен пост няма. Рейни не е влизала от вчера след обяд  Shocked  Praynig
Ох, лека  Hug
Мчии, аз направо валя, бре Пънч Mr. Green
babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 23:56 от desitkad

# 160
  • В сърцето на любимия човек
Лилка - какво те притеснява  newsm78 На листовката на моите тестове пише, че може да има 2 поредни дни (+) тест, но не бива да са повече, а при теб е започнал да спада хормона. При твоя цикъл О на 21/22-ри ден ми се вижда добре, нали О настъпва до 48 часа след положителния тест. Жалко, че ТМ не е бил на линия вчера, но ако предния ден и днес сте били "на линия" има големи шансове да сте сгащили яйчицето  Peace
Сигме - браво на детето  Hug  Hug  Hug
Перу - и на мен ми предложиха хистероскопия, била по-щадяща. На теб с пълна упойка ли ти я правиха? Притеснявам се, защото това е нещо ново и непознато за мен, но ще го преборя, няма да позволя някое малко камъче да обърне каруцата. Просто съм такъв модел, който първо се шашка(което го отчитам като грешка), а после като проуча и осмисля информацията действам по-рационално. Но пътя, по който сме поели не е за страхливки, това дете, което ме гледа отгоре и ме е избрало има нужда от разумна и уравновесена майка, така че трябва да се стегна, а не да хленча.
Аз утре ще разбера дали Срамежливка е решила да излиза вече и ако сме улучили момента с милото, тази вечер пратихме една рота войници да я посрещат, може и червен килим да и постелят  Mr. Green
Лека и бебеносна   bouquet

ПП: Кокосита - я ме ръсни малко Mr. Green

# 161
Аз се ококорих  Shocked  наспах се.....

Някой има ли новини от Рейййн? Аа Меци и Ема?

Пате вие изтрепахте ли гадините, че сега се цаниш на мъжо  Thinking Thinking Thinking

И Пончето как е? Няма ли да се видим девойки от Бургас,, преди Поне да се запъти към онова голяяямо, бяло нещо в което се влиза 2 в 1 и се излиза двама  Mr. Green

Аз вече съвсем се омотах в графиката ми, явно ми е яновулаторен цикъл  Tired Tired ли ще е много къс, днес ми падна температурата и чакам циклю до два ди най много. Ама то време беше да мам и аз един ановулаторен цикъл, иначе няма цикъл от три години, от както го дебна, вмкойто аз да не съм засяклаовулация , било с тестове, блеглед, базалнатемпература и даже с бременност  Laughing Laughing  направи се чудех кви са ия яйчници като производствен цек, на макс  Laughing

# 162
  • София
Добро утро Hug
Тоничка- надявам се на 25 бебо да се покаже..ама ще видим Simple Smile
Сервирам ви закуската и бягам на работа ::

Лек и ползотворен ден  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 163

Добро утро и от мен.

Дарме, благодаря за закуската. Ще се покаже бебо на 25-ти, няма къде да бяга  Grinning

Намърдвам се под прашеца, който казах, че нямам претенции какъв цвят ще бъде  Simple Smile

Аз не знам какво става с тази БТ, никога не се е държала така  Laughing Мислех, че вчера е инцидент и днес ще се нормализира малко, а тя взе че се покачи още  Rolling Eyes Дали сигнализира за проблем.
Аз и днес мушвам Но- шпато в чантата,защото пак си ме боли. Като сложа ръка под пъпа, точно там ме боли. Моите цикли един с един няма значи. Някакви идеи какво да ям, че да не дразня повече положението  newsm78

Хубав и слънчев ден   bouquet

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 07:56 от Tonichka

# 164
Сигма, чудесни новини  Hug

Мецко, какво стана с изследванията ?

Аз да кажа, че Габи от миналия четвъртък е на цял ден на яслата. Сутрин плаче при раздялата (татко й я води), но следобед е спокойна. Почнала е да хапва малко там, но не спи и е много изтощена, малката душичка. Слагаме я да си ляга в 20:30 и в 20:31 вече спи...Даже довечера още по-рано ще я сложим, че явно има нужда от повече сън (сутрин я будим в 6:40, за да може да се оправим)...Та това е...Само да ми е здравичка.

Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт