През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 059
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, дами!!!  Hug
Дарма, страхотна закуска.... ммммерсаж!  Hug
Прахчо, леле по кое време си се надигнала  #Crazy
Тоничко, не знам какво да не ядеш, но НЕ пуши !  Naughty Дали има отношение яденето към тази болешка? newsm78
forest_veil, браво на детето! Ще свикне с яслата, но всяко начало е трудно.
Ева да се яви веднага и да разкаже как изкара вчера РД-то..... Много са ти хубави новите чепички!
Хубав ден от мен!!!

# 166
  • София
Дарме, мерси за закуската! Точно по мой вкус!  Hug
Тоничка, съмнителна си ми с тази графика. Thinking Стискам палцииии!  Crazy
Глухарче, наистина беше много мило с котката. И после как да откажа на най-любимото си създание (разбирай котката)?!  hahaha
Миленка, да ти е жива и здрава щерката! Какво стана с теста, а със зацапването?  Thinking
magyg , дано сте сгащили яйчо!   fertilization
Сигме, много се радвам за Лийчето! И за теб! newsm74
Linofrina , то и моето яйце много срамежливо го раздаваше тоя месец. Да видим дали сме го надхитрили.  Laughing Ще чакам да кажеш засекла ли си положителен О тест.  Hug
ФеичкаHeart Eyes Много е гадно човек да се стресне така в сън.  no Аз като се сетя за заметресението миналата  година...и косата ми настръхва.   action032  Оздравяхте ли с любимчо? Mr. Green За вит. Е, на мен Денис ми каза следната схема:

Герикапс - 2х1 до О. / започваш от 2-3-4 ден на МЦ, според дължината на МЦ/  1 МЦ пиеш- 1-2-3 почиваш, т.е колкото по-дълго време го пиеш увеличаваш почивките.

Вит.Е - след О. по 400IU дневно /може на няколко приема, напр. 2х200мг./ - пиеш и през МЦ когато не пиеш Герикапс, на 2 месецапоне 15 дни почивка

Лилка, и аз мисля че си засекла положителен О тест, няма какво да те безпокои.  Peace
Абе, къде наистина е Рейни? newsm78

# 167
  • Германия
Добро утро и от мен, тук тихичко си вали снежец.
Чоко много е хубаво, човек да се откъсне от ежедневието и да си почине малко. А къде бяхте, ако не е тайна?
sweety_y: стискам палци
Валдеска: дано този път ти се обърне огромно внимание и всичко да се нареди. От мен ги имаш стиснатите палчета
Пате: бързо оздравяване
Тоничка: супер, че си се преборила с цигарите, само така. Ако и утре си с някакви странни боли, моля те отиди да те видят.
Лилка, според мен тестовете са си съвсем наред. Аз очаквам днес (21-ви ден) да се донасити чертата. А, Деситка и Пънчето са ти обяснили много добре.
Пънче, не се шашкай мила. Ще го махнете това "камъче" и дано войниците са си свършили добре работата.
Прахче: как може толква рано да си будна, разби ме
Форестче: Габи вече е взела да свиква, много хубаво, скоро пък няма да иска да си тръгва  Joy
Дарме: благодаря за хубавата закуска и да си взема малко  да newsm79 newsm28 , че очаквам днес или утре да е пика на О.
Между другото мисля да се обадя на една друга доФторка и да чуя нейното менние, но доколкото разбрах за нея, часове се дават почти след месец.
Какво става с Рейни и Вава?

# 168
  • София
Добро утро и от мен.
Тони, аз съм супер учудена от тая Т. Айде нека да е нещо хубаво!
Пате, да се оправяш!  Hug
Чоко, ти как си?
Дарме, мерси за закуската. лелеее, ти кога стана толкова много бременна!  Mr. Green
Принцес, не мога да спра да се радвам на новата ти визия. Надявам се и душевното ти състояние да отговаря на нея!

Аз днес съм малко по-добре. Моя мъж ми направи сандвич с кашкавал за закуска и се чувствам по-свежа.

Утре ще правя опит да се запиша на ЖК, да видим...
Хубав ден на всички!
И вече чакаме новина от някое появило се бебе!  Mr. Green

# 169
  • Северозапада
Привет, привет!
Сигма, зарадва ме с новината  Hug Хайде скоро да си я гушнеш, и после да си я приберете вкъщи!
Фортест, ще свикне Габчето. Племенницата ми много ревеше в началото. Свеки (беше учител в същата градина) я чуваше на горния етаж на детската градина  ooooh! А сега си ходи на ДГ с голямо желание, даже лятото и домъчнява за приятелчетата.
Дарма, закуската е ммммммм  Rolling Eyes А пък за пола, все някога ще го разберете  Peace
whiteflower, за оплодителната способност не се съди само по морфологията. Трябва да се види цялостната картина по всички показатели - количество, концентрация, подвижност. А 14% морфология е направо супер, ако е вярна. Жените забременяват и с 3-4%. Позволих си да погледна в постовете ти и съм съгласна, че, ако СГ е направена качествено, не е лоша. Направете, ако искате, и втора в друга клиника и се консултирайте с лекар. Изписването на Клостилбегит (хормонален препарат) за мен е прибързано  Peace
Милена, с малко закъснение, честито пълнолетие на бъдещата кака   bouquet Как са при теб нещата?  Praynig
Хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 170
Момичета, заинтригувахте ме с това Вит. Е .... аз преди пиех Геритамин Нео 3 месеца и след това 3 месеца почивам, но поради причината, че косата и ноктите ми бяха грознички  Mr. Green.
Весе - ти само Вит Е ли пиеш и ако може да ми кажеш марка или нещо от сорта, че не съм много запозната със самостоятелното му използване.
Събирам  newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 Последно време все се намърдвам под нечии прашец, дано да ми е на късмет

Прекрасен ден, момичета и много  Hug

# 171
  • София
Сега пия прегнакеър. Иначе след О. като пией вит. Е, пиех ето този:

Такава опаковка, но друга дозировка беше.

# 172
Благодаря и аз тази гледах преди малко.   bouquet

# 173
ant G,ако знаеш само как ме успокои отговора ти. Hug
Всички показатели в СГ са супер.Само морфологията е на границата.ММ ще отиде на консултация при уролог другата седмица.И за мен Клостибегита е прибързан и няма да го взимаме пък Naughty
А аз утре съм на трансвагинален ехограф ,за първи път ще правя и фоликулометрия.
Момичета съжалявам,че не мога да помагам много на вас с отговори,а и сравнително рядко влизам.
Но пък ви изпращам от сърце много положителна енергия  bouquet

# 174
Добро утро и от мен,
да ви почерпа днес моят племенник има рожден ден и става на 1 год., а и е кръстен на моя мъж , така че празника ни е двоен, чувстваме си го все едно е наше дете , много си ги обичаме племенниците

Тоничка много ме сърбят ръцете да си направя тестче ама не ми се разочарова тия дни, че все празници има , ама ще видим де , имам един тест в къщи , може през уикенда да направя , ако лелката не дойде. Ама и твойта БТ е странна, дано да е за хубаво  Praynig

За какво се пие вит. Е аз да попитам , че пак съм неразбрала нещо.

Хубав ден на всички    bouquet

# 175
Добро утро!  Mr. Green

Изследванията на Мечешката Ема са добри, но все пак в четвъртък са на ДК и ще имаме окончателно заключение тогава.

Момичета, нека не слагаме по 5 реда феички с прашец и после по 5 реда прахосмукачки отдолу, защото така темата се пълни само с емотки..по-добре спамете  Mr. Green Надявам се да не ми се обидите за тази молба  Whistling

Пепи, да ви е жив и здрав юнака!   bouquet

# 176
  • София
Преди да забременея с малкия, а и сега пия посочената от veseto87 витамин Е-но без почивка в  цикъла-от-до, *1 на ден.

не съм ви чела назад...нямам никакво време почти и само на диагонал от време на време чета и ако мога се включвам...малкия ми е станал много лош, влиза в бебешкия пубертет и е нещо страшно.

# 177
Здравейте, прекрасни Simple Smile

Сигме, много ме зарадва тази новина Simple Smile Да нагушкаш малката Лия от всичките й каки тук  Hug

Аз наминавам да ви почерпя, защото днес пораствам с още една годинка (за последен път празнувам рожден ден с 2 отпред). Обаче се чувствам млада, красива и пълна с енергия Simple Smile
Много ви обичам, радвам се, че ви има  Hug

Скрит текст:

# 178
Рони, ама ти си млада и много красива  Heart Eyes
Честит рожден ден мила. Бъди щастлива и много обичана.

Видях зетя- прелест  Heart Eyes

и не мога да не отбележа, че очите на Лилка и щерка и са страхотни  Laughing

# 179
Рони, миличка, честит рожден ден! Пожелавам ти от сърце здраве, късмет, изпълнено с обич сърце и хора, на които да я раздаваш!  Mr. Green Hug Hug Hug
Скрит текст:
Аз като ще чукна 34 тази година кво да кажа...като на 20 съм  Mr. Green Акъла ми хич го няма  Joy

Общи условия

Активация на акаунт