През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 061
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Рони, честит рожден ден. Да си жива и здрава и да успееш за сбъднеш мечтата си за бебче  Hug   bouquet
Аз наближавам с бързи стъпки 33  Wink Напоследък така лети времето...

# 181
Привет  Hug
Радвам се за новините от Мецата и Ема  Heart Eyes Зузко много гуш  Hug
Пепита, да е жив и здрав малкия палавник!   bouquet
Ронии, мила моя, Честит рожден ден! Бъди здрава, много щастлива, винаги такава чаровна и прекрасна!   bouquet  Hug
Рейн да се яви в изповедалнята!
Гушкам ви всички, прекрасен ден  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 182
Кокос, нема ли да раждаш вече  newsm78  Hug

Айде да не си мерим ЕГНтата. Някои все още сме престъпно млади  Mr. Green

# 183
  • Северозапада
Рони, ЧРД! Ти си млада и красива и запази тези усещания възможно най-дълго! А освен това ти желая много здраве, късмет, успех с каквото и да се захванеш и едно малко голямо чудо  bouquet
Пепита, ЧРД и на твоя племенник! Да е жив и здрав!

# 184
Ааа, Сиг, недей и ти  Mr. Green Всеки като ме види и вика айде, все едно с години го нося  Joy Има време  Mr. Green  Hug

# 185
та ти на 16 дни време ли му викаш  Joy
споко бе и сега да го родиш, това ще си е здраво и право бебе  Peace

# 186
Рони Ч.Р.Д и от мен много здраве и щастие.Пепитка ч.р.д и на твойто племенниче.Тони не пуши Laughing,и аз това трябва да направя,тая БТ наистина е висока дано да е от  EFP Laughing

# 187
Някои все още сме престъпно млади  Mr. Green

Joy Joy Joy Туй лудото и то Joy Ти на колко си, бе чедо? Около мен беше някъде май newsm78

Коки, стискай кълките  Hug

# 188
Аз чакам да пукне пролетта  Mr. Green
Айде байка, пак изчезвам  Hug

# 189
Рони, ЧРД HugЖеля ти само поводи за усмивки и празненства да имаш и дано най-съкровените ти желания се сбъднат!

Сигме, много се радвам за вас HugДано скоро да си вземеш борбената Лия вкъщи.

Toni, стискам палци повешението на БТ да е за хубаво Hug

лилка, хващай ТМ и действате, за да не изпуснете момен - щом видиш 2 еднакво наситени чертички, почвайте. Ние действаме дори и когато не са еднакво наситени.

sweety_y, дано всичко е наред при прегледа.

Flower Fairy, аз пия по 1 капсула от 400 UI, такава разфасовка намерих в Марешки. Пиех го всеки ден месец и половина, но моята АГ каза сега да почина 2 седмици и после пак.

Моята БТ днес е 37.05, дано да продължи така и занапред

Деси,взимам си от твоя прашец, че под теб съм се намърдала

# 190
  • Sydney
Рони Честит Рожден Ден Simple SmileSimple SmileSimple Smile
sigma Браво Simple SmileSimple SmileSimple Smile супер новина Simple SmileSimple SmileSimple Smile колко време казаха, че ще я държат горе-долу на термо легло?
desitkad детето си зане кога да се роди Simple Smile ти само търпение и спокойствие  Hug

Скрит текст:
моя мъж мн ме дразни  Crossing Arms

# 191
  • Германия
Пепита: да ви е жив и здрав, племенника.
Рони: честит рожден ден! Човек е на толкова, на колкото се чувства.  Joy
Аз като ще чукна 34 тази година кво да кажа...като на 20 съм  Mr. Green Акъла ми хич го няма  Joy
Зузе, много хубава новина за Ема. Ти си ми връстничка, може да е от ЕГНто, мен ме вее вятър на бял кон.  Joy Joy Joy Joy

# 192
  • В сърцето на любимия човек
Рони - честит рожден ден   bouquet Бъди жива и здрава, все така обичана и прекрасна мама   bouquet
Деситка - благодаря за прашеца снощи, нали с най-плодовития ме наръси  Mr. Green Ау, то наистина малко ти е останало  Shocked Кога мина времето  ooooh!
Пепита - да ти е жив и здрав племенника и скоро да му направите братовчед/ка за игра  Hug
Зузе, Сигме - тук всички сме млади и красиви. Аз пък се чувствам на 18, добре, че акъла ми малко се понамести, че на 18 никакъв го нямаше  Whistling
Сигме - като е на термолегло ще можеш ли по-често да я виждаш, за да я храниш?
ПрашулиноShocked Да няма някоя изненада, че си станала по това време  Praynig
Радвам се, че изследванията на малката мецанка са добри, вярвам, че на ДК ще кажат, че всичко е наред  Praynig

Ох, на мен пак ми е трепетно, ще ходя да гледам дали малката Фукла е решила да се поразходи, снощи нали и строихме публика да я посреща  Mr. Green И понеже съм заплес безподобен, сега започвам да си пиша списъка с въпроси за Тимева  Sunglasses

За всички, които не са изброени поименно - много прегръдки  Hug  Hug  Hug
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

ПП: Рейни - пиши как си, че започваш да ни тревожиш

# 193
  bouquetЗдравейте на всички!
Поздравления на всички нови бъдещи мамчета! Hug
А на останалите като мен-стискам палци -идват хубави месеци за бебеправене Laughing txtloves

Аз рядко пиша ,но редовно ви чета Embarassed

# 194
Зузе, плюс две на твойте съм  Mr. Green ма на акъл съм даже по млада от теб  hahaha

Чакам нашият тате да се обади. Днес той ме отмени за сведенията. Дано само не вземе данни на някое друго дете. Душица ми той  Joy

добре е детето.

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 12:55 от sigma

Общи условия

Активация на акаунт