През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 22 073
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • В градината...
Рони, да си много щастлива и обичана   newsm51

Аз няма да ходя другата сряда в София за хистероскопия. Трябва да изследвам  хламидия и МБ, които обаче се изследвали 7 дни преди това. А ми казаха за целта да ида в Плевен, 200 км  ooooh! Оставам за следващия цикъл. А и то не било хистеро /така се бях ошашкала на прегледа, че не вдянах/, а трансвагинална лапароскопия. По-скъпичко.

Пънче, да с пълна упойка беше. нищо не усетих, даже и след като упойката премина  Peace

# 196
  • Варна
Момичета, само наминавам, за да се похваля, че моята Лапароскопия мина перфектно. Шефкетова е отстранила всичко от ненужната преграда в матката и е оставила и двете тръби, защото е приценила, че са проходими и не са чак толкова зле...
Обадиха ми се и за Заповедта - ще си я получа на 15.03., така че вече действаме с пълна пара...  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 14:01 от Kali_tod

# 197
Рони, бъди здрава и вечно млада. Цифрите не ги мисли  smile3525
Пепитка, честит празник и на вас. Голям мъж е вече племенника- 1 годинка  Grinning
Пънче, хайде дано е станала работата между Фуклата и някое войниче  Grinning

Сигме, чакаме днешните новини  Simple Smile

Кали, страхотни новини. Браво  Hug

И за мен палчета има, нали  Crazy Въпреки, че тези аномалии с коремче и БТ взех да не очаквам много от този месец... отново

# 198
Да се похваля- днес успях да вляза без проблем в костюма на снимка 124 от албума  Mr. Green

# 199
  • София
Рони, бъди много здрава и щастлива!   bouquet
Пепита, честито и на малкия сладур!  Hug
Кали, радвам се за хубавите новини.
Сигме, да ти завиди човек. Аз от сега съм си кит, а после не ми се мисли.
Перу, ще почакаш още малко, щом трябва... Hug
Бени, дай го твоя мъж да го бием тука дружно щом те ядосва!  Mr. Green
Пънче,  пиши, пиши. И аз така правя. Hug
Зузе, ама ти много младееш!  Mr. Green

# 200
Весе, къде го видя тоя кит бе кака  Naughty

# 201
Toni, не губи надежда Hug

Моята доки ми каза, че БТ и ову тестовете не са на 100% сигурен начин за доказване на О - служели като ориентир, колко е вярно не знам, нека момичетата кажат.

# 202
Рони Честит рожден ден   bouquet Бъди здрава и щастлива,все така позитивна и усмихната !!!
Сигме Хайде прибирай чАдото бързо  Mr. Green Mr. Green
Новини от Вава и Рейни?
Пънче Как да е малкия човек , само мога да се оплача от него - голям глезльо,както би казала Меца- спира ми тока от разнасяне.А иначе ето един спешъл поздрав от нас за теб :
Скрит текст:

# 203
  • София

Валдеса, честит ти годеж миличка. Да сте много щастливи дълги години и също така в разширен състав  Hug

Флауърче, прекрасното коремче е такова като се разхожда, рано сутринта хич не ми е толкова прекрасна като ме зарита да се събуждам  Twisted Evil

Милена, да ти е жива и здрава пълнолетната госпожица. (макар и на патеричка) и да вземеш да я направиш кака  Hug

Чоко тези екскурзии поне на мен винаги са ми се отразявали положително, то за малко да се разкарам от София и се усмихвам още повече  Twisted Evil

Доня чита, дано всичко се регулира и после не идва за 9 месеца  Peace

Глухарче, не са малко пари.. ама какво пък и за нас са дали по толкоЗ явно  Crazy

Прахи, дано не се разболяваш наистина, а просто е нещо временно  Tired

Сигме, ухааааааа уха уха ухааааааа.. малката вече може да бъде гушканааааааааааа... лелееее направо си представих какво ти е  Hug Hug Hug

Тонче, със сигурност ще се справиш щом имаш желание  Peace

Ронка, честит рожден ден, мила! Пожелавам ти да се сбъдне съкровената ти мечта да станеш за 2ри път мама   bouquet

Кали, бравоооооооо бързо сега всичко да се реши  Peace

Аууууууу лелеееееееее и замен ли вече започнахте да подозирате дали съм все още 2 в 1, кога дойде това време  Crazy... Вчера бях отпуска, че имахме да се занимаваме с куп неща, като ММ да си смени гражданството да стане Софианец, да подаде за нова ЛК, да ходим на дни на отворените врати в Тина Киркова, където ще раждам, да видим бабчето, да си купим очила и какво ли още не  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Днес наваксам с работата  Mr. Green

# 204
  • София
Леле Рейн, като започнах да ви следя беше горе-долу в моите седмици сега. А сега!  #Crazy  Ужас, как лети времето!

# 205
Влизам с 200 км в час щъркелова скорост Mr. Green Mr. Green Mr. Green

МАМА ВАВА Е УЖАСНО ЩАСТЛИВА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ СИ ИМА ПРЕКРАСНО БЕБЕ КАЛИНА с манекенските мерки: 50 см, 3500 г! И двете с мама са добре Mr. Green

Вави, сърдечни пожелания за малката Калина! Да е жива и здрава, много щастлива и много, много да ви радва!  Hug Hug Hug

# 206
  • София
Каква новина само!
Честита госпожица на мама Вава! Да за много здравички и да бъдат много, много щастливи!

# 207
Честито на мама Вава, да и е жива и здрава малката принцеса и да ги радва много!  bouquet

# 208
Хоп, щъркелче. Mr. Green
Честито на Вава! Много здрава да е Калина, като слънце да озарява дома им! На мама бързо възстановяване, на тате - наздраве!
Зуз, нормално или секцио е, или не знаеш?

# 209
Аууу, една малка Калина се роди на моя ден Simple Smile

ВаВа, честито мила! Да ти бъде жива и здрава куклата и само да те радва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт