През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 990
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Сигме,много съжалявам за случилото ти се.Дано по-бързо да се оправиш и новото лекарство да ти се отрази добре.

Принцес , Пънче
, при бебеправене ТСХ трябва  да е под 2 задължително, Съветвам ви да се свържете с ендо.

Пони, радвам се за добрите новини покрай теб HugДано скоро имаш най-вълнуващата и незабравима среща.

Кашмир
, тази твоя съседка много нахална, другият път и го върни тъпкано,ама ха,тръгнала да се меси където не и е работа.

Тоито,, пусни 1 тест за всеки случай, че това повръщане Praynig

Чери Мам, съжалявам и за случилото се с теб,дано следващият път да е успешен Hug

Феичка
, дано прегледът утре мине успешно и измислите успешен план за действие. Знаеш ли че и при мен МЦ закъсня с 2 дни и аз се замислям дали не е от вечерната иглика и витамин Е.Ще видя този месец как е, всъщност дано да не видя де.

Искам и аз да помоля за прошка,благодаря ви че ви има.

Скрит текст:
Аз днес цял ден имам единстранен вкус в устата, като на яйца или желязо (при уригване). Много е неприятно. Асвеки как ни е ядосала днес. Направо с ММ и бяхме супер бесни. Паднала вчера в банята, но не ни казала. И днес ни беше сърдита че не сме я били погледнали снощи - само сме оправили завесата в банята, понеже беше на земята и от това трябвало да се сетим, че е паднала. Ния е питахме защо не ни е казала снощи и тя била извикала, но ние не сме били отишли, представяте ли си,представя нещата все едно сме някакви непукисти и чуваме, че нещо става, ама ей така си седим.Хванахме си чукалата и цял ден по улиците. Искаме да се махнем от нея, но нещо не успяваме да си намерим нещо читаво и на прилична цена

Лека нощ от мен

# 646
  • София
Добро утро.
Скрит текст:

Вава, много хубаво, че сте си вкъщи.
Стискам палци на всички нуждаещи се.
Аз днес вече официалн се записах на ЖК. И почвам вече да следя нещата.
Успешна седмица.

# 647
Добро утро, сладурани!!!  Hug
Днес кафето е от мен! С пожелание за една много успешна седмица!

Вава, голям кеф е сигурно да се въртолиш около малката Калина... Радвам ви се!
Пепита, как е гърлото?
Прахчо, какво става при теб? Циклю? А дано е размислили и не идва....
Дарма!  Hug
Чоколадка, добре дошла!  Hug Това което аз знам, но то не е много е да почнеш веднага фолиева кис. по едно на ден. За другите витамини не знам... май се пият от М до О. Късмет!!!
Маги, задължително ще обърна внимание на ТСХ-то. Няма начин, щом искам качествен резултат...
Скрит текст:
Ииии свекито не я отразявай много, щото убиваш нервни клетки, а това не е нужно точно сега  Hug Дано скоро да ви се усмихне щастието и се изнесете...
Ева, къде се затри бе чедо ти???  newsm78 Никаква не си се появявала от РД-то насам.....
Зузи, Веси... къде сте?
Сигме, чакаме добри новини! Прегръщам те и стискам палци!  Praynig
Обичам ви!.....  bouquet

# 648
Добро утро момичета 

Весе,ти как ще се следиш на частно или и по двата начина?

При мен циклю е на границата да тръгне, повече и по кръвнисто ми е от вчера, до края на деня ще текнат реките..... ама пък ще го избутаме и тоя път и с идването на пролетта , започваме с нови силииии

Хубав ден момичета, чакаме новини Сигме, как си?

# 649
  • Германия
Добро утро
Сигме дано скоро се възтановиш.
Вава: много е хубаво, че вече сте си в къщи.
Пепита: бързо оздравяване.
Ох имаше още, ама като трябва и да тръгвам за работа, ми се изпари от мозъка.
Лека седмица на всички, стистнати палчета на тези, който имат нужда.  Hug

# 650
  • В сърцето на любимия човек

Добро утро! Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

Очаквам днес поне 1-2 добри новини, виновниците си знаят кои са  Wink

ПП: Прахи - не го отписвай още  Heart Eyes

# 651
  • София
Прахче, и на двете места ще се следя.
На частно при моя си док, а тук само за изследванията.
Явно съм била в тотална заблуда за себе си. Оказа се, че съм много кила и не трябва да качвам повече от 10-12.  Sick Гадост, ще трябва стриктно да се следя.

# 652
  • София
veseto87 не е такава болка за умиране- внимаването с кг по време на бременност, а и понятието: "Яж мама за двама"-е старо, изтъркано и грешно клише и нездравословно Peace
С малко ограничения ще съумееш да не качиш много килограми. Дай Боже всяка желаеща да е в твоето положение! Flutter

# 653
Добро утро момичета.
Сигме съжалявам,че трябва да минеш през всичко това.
Вава добре дошла отново.

Аз по термин днес влизам в 9-ти месец  Crazy Crazy,чак ми е малко стряскащо,че момента наближава.

# 654
  • София
Магнитче, знам че си права. Но малко се стресирах за момента. Пък и килограмите ми не са качени от ядене, ама това е дълга история.
А сега даже ям по-малко от преди, че ми става лошо.
Ще внимавам, нямам друг избор!

# 655
Веси, как разбра, че си в заблуда за себе си? Тва за килограмите кой ти го каза, че са много сега?  newsm78

# 656
  • София
На ЖК ми го казаха. Направо ме е срам да кажа колко кила съм...
Странното е, че не изглеждам дебела. Едра, закръглена  да, но не и дебела, поне за моите критерии.

# 657
Абе я стига.... като че ли по-тежки жени не забременяват. Имам познати качвали по 20-30 кг.... не че е хубаво, ама не е толкова фатално.... айде пък сега. Много ясно, че ще внимаваш, ама вземи гладувай та да си в норма.... Naughty

# 658
Добро утро!  Mr. Green

Веси, ако ядеш въглехидрати - трупаш ти, ако ядеш протеини - расте бебето. Второто е правилното Mr. Green Освен това сурови ядки трябва да се ядат  Mr. Green

# 659
  • София
Добро утро, прекрасни!
Аз днес не се сдържах и препиках един тест. От отрицателен, по-отрицателен.  hahaha Ами айде да идва, че да ходя да си пусна хормоните и да видим къв му е проблемът!  Crossing Arms

Слънчева седмица, момичета! Дано някой се отчете тази седмица!  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт