През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 989
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро!  Mr. Green
Веси, ако ядеш въглехидрати - трупаш ти, ако ядеш протеини - расте бебето. Второто е правилното Mr. Green Освен това сурови ядки трябва да се ядат  Mr. Green
Правилно, правилно, колко да е правилно. Аз наблягах на протеините и Оги се роди 4550, та ни прикалявайте и с тях  Joy

# 661
Леле, колко бързо минава времето отстрани. Кога забременяха и деситка, и сладката, кога им дойде време за раждане. Първият ми пост тук е бил ноември 2011-та, помня как влетях тук млада и наивна  Mr. Green
Кашмирче, категорично отказвам да давам инфо, подтикваща към натрапчиво следене за симптоми на бременност  Mr. Green Стой си кротко на дупето и си живей живота.
Чери, разбира се, че не е нужно да пишеш всеки ден тук, просто ми прави впечатление, че от доста време насам си унила и с паднал дух. Отърси се от това, наслаждавай се на семейството си  Hug
Максимира, прогестеронът ти е доста нисък. Всъщност нищо не си направила, защото без да се знае кога точно е била ову, няма смисъл да се пуска прогестерон. Направи го както трябва др. месец и ако пак е така, ще трябват медикаменти, което не трябва да те плаши.
Пате, Веселушко 2Х2 ми звучи добре  Mr. Green, но зълва ми е още мн. далеч от моето положение, не мисля, че при нея ще се стигне чак до ин-витро, такова усещане имам.
Вава, добре дошла на теб и на малкото злато, много красиво име сте избрали, с ММ ни е фаворит, ако дойде едно девойче при нас  Heart Eyes
Дървените философи - прощавам ви  Mr. Green Hug
Веси, не само тези с повечко килца, а всички бременни трябва да качат не повече от 10-12 кг, това е оптималното и доброто и за майката, и за бебето.

# 662
  • София
Зузи, това ясно, ама явно трябва да намеря златната среда. Колко статии изчетох, все пише, че трябва разнообразна храна - пълнозърбест хляб, паста.
Ако ям само месо и сирене, очевидно пак не е добре.

# 663
 Веси  #2gunfire за тази от ЖК

Добро утро и от мен
Скрит текст:
въпреки, че за мен не е такова. Вчера се наложи да приспя най- вярната си дружка, защото се влоши за няколко часа. Оказа се че умира от цироза на черния дроб с множество разсейки. Не е за разправяне. Но не съм човек, част от мен я няма вече. Беше член на семейството близо 12г.... и завинаги. Не търся разбиране, но не искам и да чувам, че тя беше "просто" куче. Тя не беше просто куче, а беше моята дружка. Не беше честно, не е... И завинаги си остава част от мен. Не спирам да плача при мисълта, а мисълта не спира да ме води към нея. Съжалявам за кофти поста, но това е част от мен и нямаше как да го подмина  smile3518

При този стрес ако не ми дойде по- рано или го заняма, няма да се учудя...

Нека има вече само хубави новини. Някой желаещ да се разпише тази седмица  Rolling Eyes . Март се изплъзва, а ние се мотаме. Хайде, вадете положителните тестчета. Палцуни за всички, които имат нужда от тях.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 10:38 от Tonichka

# 664
  • София
Тоничка  spoko

# 665
  • В градината...
Весе, според мен - не се шашкай. Аман от вечно гладуващи майки и малки, недохранени бебета  Naughty Майка ми е неонатолог и много се възмущава на слабите майки, които пазят фигура. Така, ако преди 20 години са се раждали деца предимно около и над 3,5 кила, сега до 3 да стигнат, пак им се радват. Всяко нещо си има мярка. С идеята да се загърби старовремската максима "яж, че храниш двама", се стига до другата крайност.

# 666
  • София
Моме, толкова ми се иска да спра да се вглеждам във всичко. Сигурно след някой друг месец ще успея.  Hug
Тоничка, толкова много съжалявам! Мога да си представя какво ти е.  Cry Прегръщам те силно!  spoko

# 667
Веси, Зазу, никой не говори да се тъпчем с протеини, всичко трябва да е балансирано Mr. Green Дори и само плодове да ядем, пак трябва да се внимава  Peace

# 668
  • София
Е да, именно, явно не знам как да съставя баланса. Уж внимавам, но не знам дали правя правилно нещата.

# 669
Веси, само месо и сирене няма как да е ОК. Включи плодове, зеленчуци, сурови ядки, кис. мляко, варива.
Тоничка, съжалявам  spoko

# 670
  • София
Плодове и зеленчуци ям в промишлени количества, сиренето и месото ги споменах като протеини. От киселото мляко ми се гади, иначе знам, че е много полезно.
Това значи ли да не ям изобщо въглехидрати? Ориз, картофи?

# 671
Тони, съжалявам, миличка, много добре те разбирам Confused Hug

Веси, как няма изобщо да ядеш въглехидрати, нали знаеш от къде си набавяме енергията  Mr. Green

# 672
Тоничка,   action032 Толкова ми е познато това състояние... знам - много  боли.
Скрит текст:
Моята доберманка, която ужасно много обичах, умря точно на 31.12 преди 5 години. От тогава си казах, че повече никакви домашни любимци няма да вземам, защото раздялата много боли.  
Веси, ако ти е много притеснено, попитай диетолог за това какво трябва  и какво не да ядеш по време на бременност и най-вече в какви количества.

# 673
Тоничка съжалявам много  Sad И ние имахме кученце, което почина от цироза на черният дроб миналата година- и на нея не и помогнаха лекарствата  Confused
Весе аз какво да кажа, като ям основно хляб, картофи и ориз, защото от друго ми се повръща  Sick Месо почти не мога да ям- иначе зеленчуци, плодове и кисело мляко също хапвам всеки ден Crazy Предният път в началото пак бях така- основно тестени неща и картофи хапвах и към 12-13г.с. се нормализираха нещата и си ядях нормално. Но акушерките винаги се карат за кг да знаеш - и мен предният път на всяка ЖК ме мъмреха, а накрая не качих много като цяло.
Мишки чакаме да се похвалиш от прегледа  Praynig

# 674
  • Северозапада
Веси, ако ще ти е по-лесно, просто седни един ден и си направи примерно меню за седмицата. Въглехидратите ги хапвай сутрин и на обяд, а вечер ги избягвай. Аз си ям както преди + по един плода към 11 преди обяд и 4-5 след обяд. Режима ми се разваля събота и неделя вкъщи, когато час през час погризвам по нещо дребно, но нездравословно  Blush
Тоничка  action032

Общи условия

Активация на акаунт